Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Potrzebuje Pomocy W Pisaniu Kodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie logowanie jest tutaj teraz problemem, tylko poprawne offsety, chcesz listę których potrzebuję??

Zgadłeś, nawet bym nie chciał.

Btw. Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni? Co chwila sam sobie odpowiadasz na pytania albo 'zmieniasz zdanie' co nie ma sensu bo po to jest magiczny przycisk Backspace. Widzę że szukasz, ale nie w grze tylko w necie, nie tędy droga.

@up:

Chce się nauczyć to niech się uczy, w końcu do czegoś ta wiedza mu się przyda.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

teabox, ale jak już masz jakiegoś bota to jednak zaoszczędzisz mi czas na pisanie go, byłbym wdzięczny.(chcę napisać własnego bota, w ramach edukacji. Lecz w tym czasie mógłbym odpalić bota od cebie i farmić skałki).

Opublikowano

Ok, Teabox, miałeś rację, nie dam rady napisać bota, ale nie z tego powodu że nie umiem pisać, bo napisałem go w części, i moge zrobić go w formie w której będzie działał, lecz nie znalazłem prawidłowych offsetów mimo kilkudziesięciu godzinach szukania, więc sobie odpuszczam. Jakbyś mógł wrzucić mi bota skoro masz tyle botów to będę wdzięczny.(przypominam pod 3.3.5a(12340) I jakbyś miał tam jakieś lvling boty etc. i inne gather boty nie tylko mining to możesz też się podzielić, w każdym razie nie będę się gniewał jak to zrobisz:)

Opublikowano

Na twoim miejscu to te malutkie 10 godzin poświęconych na szukanie offsetów poświęciłbym na kurs obsługi CE i podstawy pamięci i znalazłbyś je nie dość że szybciej to szybciej.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Daj kurs to się nauczę, poprostu zmęczony jestem szukaniem, całe 72 strony mmowneda przejrzałem o edytowaniu pamięci i nie znalazłem więc nei mam siły już szukać kursu żeby się nauczyć.

Opublikowano

A co za problem wpisać w google 'Cheat Engine finding pointers / offsets' (niepotrzebne skreślić)? Kurde kolejne pokolenie to myśli że wszystko będziemy wam pod nos podstawiać...

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

Oczywiście nei znam francuskiego lecz chciałbym(nie wiem jak ty) Pozatym nie ma bota pod3.3.5a przynajmniej nie znalazłem ja, a testowałem te wszystkie honorbuddy/sgather/lazybot/aio bot/ shadowbot etc.

Ja znalazłem dwa działające boty pod 3.3.5a :

LB

WoW-Robot

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A testowałeś?, Ja osobiście wcześniej znalazłem Lazybota z twojego linka, ale jak włączałem to error wywalał windowsowy. A co do "te marne 10godzin" kto pisał o 10 godzinach, ja miałem na myśli przynajmniej 40. Zobacze czy działa któryś i napisze.

Edit WoWRobot też nie działa, tutaj masz ssa. z errora:

http://img28.imageshack.us/i/nowyobrazmapabitowaz.png/

Jakbyś znalazłbota pod 3.3.5a i sprawdził go czy działa to napisz. Zapomniałbym, pan Teabox jest niesłowny, powiedział że jest tyle botów, bardznie opisywał francuskie fora a jak co do czego to się nie podzieli botem.

Opublikowano

A testowałeś?, Ja osobiście wcześniej znalazłem Lazybota z twojego linka, ale jak włączałem to error wywalał windowsowy. A co do "te marne 10godzin" kto pisał o 10 godzinach, ja miałem na myśli przynajmniej 40. Zobacze czy działa któryś i napisze.

Edit WoWRobot też nie działa, tutaj masz ssa. z errora:

http://img28.imageshack.us/i/nowyobrazmapabitowaz.png/

Jakbyś znalazłbota pod 3.3.5a i sprawdził go czy działa to napisz. Zapomniałbym, pan Teabox jest niesłowny, powiedział że jest tyle botów, bardznie opisywał francuskie fora a jak co do czego to się nie podzieli botem.

No kurwa sorry, ale włączyłeś program, wyskoczył error i sam chcesz pisać z tego powodu? A może coś źle skonfigurowałeś?

A co za problem wpisać w google 'Cheat Engine finding pointers / offsets' (niepotrzebne skreślić)? Kurde kolejne pokolenie to myśli że wszystko będziemy wam pod nos podstawiać...

Lenistwo, zbyt wysokie ego i brak chęci, przy czym to ostatnie to jakieś 5% całości takiego podejścia do programowania i nie tylko. Bo zaszpanować to się chce przed kolegami, ale od siebie to się nic nie wyduka.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Fli_PL, a ty testowałeś tego bota pod 3.3.5a? Poza tym bota źle nie mogłem skonfigurować, bo mi się nawet nie włączył. Jeśli chodzi o mojego kompa to mam net frameworka 4, dalej nie wiem co mogłem źle zrobić. Jeśli chcesz coś już napisać to powiedz co źle może być u mnie, ew. powiedz czy choć raz spróbowałeś go odpalić. Ja niejednokrotnie.

Opublikowano

Sorki że odkopałem - nie testowałem, bo nie gram w WoW, ale odpalił ślicznie :)

zmarzniętego truchła

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...