Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download + small TUT] 24/7 Ore rucher , Auto sell 0.66 GMS

mapler123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przedstawiam ore rushera na 0.66 GMS.

Aby go posiadać trzeba:

1) Ściągnąć to ----->

http://forum.cheatengine.org/download.php?id=56220

2) Ładnie to rozpakować do folderu, obojętnie gdzie...

3) Otworzyć czysty map.wz z 0.66 GMS ( File > Load)

4) I teraz zapisujemy np na pulpicie jako map.wz

5) Czekamy aż ładnie się zapisze (chwile to potrwa xD)

6) Zamykamy program

7)Wycinamy plik map.wz z pulpitu i wklejamy do folderu głównego GMS, dajemy zastąp ;)

8)używamy SleepyWood patchera na pliki gms... ( ten patcher po wypraniu ścieżki zmienia znaki polskie na szwabskie trzeba to poprawić zanim naciśniemy dalej ;)

9) Jeżeli patchowanie zakończyło się sukcesem patrz niżej xD

Taaaa... teraz mamy ore rushera ale nie jest on jeszcze z auto sell'em o_0

JAk zrobić Auto sell?

1) Ściągnąć to ------->

http://www.mediafire.com/download.php?lnzo5dyj0mm

@REUPLOAD :

http://www.speedyshare.com/281984672.html

2) Wypakować do jakiegoś folderu

3) W folderze będzie plik rejestru klikamy na niego

iMaxEngine20081102.reg

4) Dajemy ok, dodaj lub cos podobnego...

5) Teraz otwieramy iMaxMacro47

6) Powinien sam nam się wyświetlić skryp w tym bocie jeżeli nie kopiujemy go z folderu iMax'a...

7) Odpalamy mapla, idziemy do Sleepy i musimy stać na Sleepywood Statue ... dajemy ALt +Enter

8) W bocie dajemy RUN i już pięknie boci ;)

Wskazówki:

Musimy mieć wcześniej wykonany quest odblokowywujacy jpq.

Działa dla 15, 30 i 60 lvl'a

Na klawiaturze ostawień w grze na "Y" mysi być NPC chat...

Aby auto sell działał musi być Retrun scroll sleepy wood na 1 slocie w USE... Jeżeli nie będzie działać to dajcie retruny do narest może zadziała... ;)

Ode mnie tyle xD

Credits: thelord12345 (CEF)- Download, Small tut by me xD

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

jezeli mi to podziala to cie kocham xDD

btw. nie ma ten auto sell ab bo ze sam ore rusher to wiem ze nie ma

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

@2UP

100% pewności nie mam ale wg mnie nie ma a/b... Testowałem i nie miałem a/b xD

No mi działa auto sell ;)

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

też testowałem działa zajebiscie

@OFFTOPIC

Czemu jak chce zrobić nowego chara to ma takie staty :

- 4 INT

- 4 LUK

- 5 Dex

- 12 Str

i nie ma kostki do losowania ?

Opublikowano

No bo staty sie resetuja automatycznie u tego gostka co robisz job i to jest ulatwienie zeby szybciej przejsc Beginerra :)

Opublikowano

No bo staty sie resetuja automatycznie u tego gostka co robisz job i to jest ulatwienie zeby szybciej przejsc Beginerra :) W sensie zeby miec lvl na dana profesje

Edit

Sorki za 2 x posta lag na sieci byl :(

Opublikowano

Hehe... cenię wdzięczność ale ja tylko napisałem Tut'a ;P No 10x szybciej to nie wiem, ale szybciej bo można zostawić i pójść do szkoły ;)

945be9e2a6c17df7med.jpg

Życie..

Opublikowano

@Reupload PAC

http://www.speedyshare.com/281984672.html

945be9e2a6c17df7med.jpg

Życie..

Opublikowano

Mam takie pytanko: Czy na ems bedzie dzialal ten auto sell?? Bo mam orerushera autoclickera tylko nie mam auto sella xD :P Prosze o szybka odpowiedz :)

Z góry THX Pozdro

Z powazaniem Tomek95PL ;D

tomek95pl.gif
Opublikowano

a ja mam taki problem

po tym jak klikne na wpis do rejestru tam wywala że wszystko porwawnie właczam ten iMaxMacro47.exe i wywala bład

"Component 'COMDLG32.OCX' or one of its dependencies not correnctly registered: a file is missing or invalid"

co mam zrobić?

Sry za spam

Opublikowano

@Up

Skopiuj wszystkie pliki z folderu ocx i wklej do folderu binary,powinno działać.

@TOPIC

Dlaczego wyskakuje mi błąd auto sellera po godzinie botowania i postać nic nie robi?

beztytuujar.png

Opublikowano

a mi wyskakuje blad taki pisze cos takiego: This program cannot update the installed version on Map.wz becouse of the fallowing reason: D:/nexon/maplestory/map.wz: unknow version i nie idzie spatchowac nawet nie wiecie co zrobic?

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem co Lycanthrope. Orerusher normalnie, ładnie działa przez jakąś godzinkę i nagle po takim mniej więcej czasie wyskakuje to okno co pokazał Lycanthrope. Wie ktoś dlaczego?

ripcurlwavenv8fn9.jpg
WTF HAX?!surfchi21xw7.gif
potrzebuje hacka do maple story przez ktury bęnde mugł (zabijac potworki nieruszajac sie z miejsca, zeby mnie niebiły, i żebym mógl zbierać all itemki z mapki <z>)
Opublikowano
Mam dokładnie ten sam problem co Lycanthrope. Orerusher normalnie, ładnie działa przez jakąś godzinkę i nagle po takim mniej więcej czasie wyskakuje to okno co pokazał Lycanthrope. Wie ktoś dlaczego?

To zależy czy jak dajesz ok to wyskakuje Blue Screen? Jeżeli tak to niestety nie będzie działać. Vista...

Niestety na Viście funkcja keydown nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...