Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Obsługa Wicked Patcher

arrek001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskakuje ci jakiś błąd? Jeśli nie to musisz robić coś źle... Ja używam tych skryptów już dość długo i zawsze działają. Czasem trzeba wszystko zrestartować bo nie działa, czasem wywali jakiś error, nie chce połączyć się np. z google.pl ale to rzadko się trafia. Nawet jeśli wywali mi jakiś błąd, to po restarcie znów wszystko działa.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma błędów, ale w tych logach eee tam w oknie głównym w tej drugiej zakładce pisze Err: coś tam coś tam, a err to chyba error, robie od nowa 3 raz... jak sie nie uda to ja pierdole ;d

PS to ja dongural.

aadam.png

Opublikowano

Ja mam przy MI off, ponieważ przy robieniu screenów wszystko wyłączyłem i robiłem od nowa.

Proxy masz mieć ustawione tylko pierwsze, i najlepiej zrób port 1777 (u mnie na nim działa zawsze, na innych niekoniecznie)

@ Down

Gdyby ci nie działało, edytuj posta i podaj gg

Opublikowano

W ogóle, mam już wszystko jakby porobione, a ściągnąłem nowe z tego co dałeś, miałem już ustawione - plugin-container.exe, a jak chciałem od nowa to nnie było tego do znalezienia, więc edytnąłem to tak jak u ciebie, bo nie było do końca jak ty masz...

aadam.png

Opublikowano

robie wszystko tak jak w tutku, ale jak już mnie loguje na mape, to wyskauje że brak połaczenia z serwerem gry, jakieś pomysły ?

Opublikowano

Macie filmik. Nie jest on mojego autorstwa!

http://www.speedyshare.com/files/26839972/Video_-_WIcked_P_atcher.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d2dc93a1e819dd4e8a5b05d25492d4728ce9483a59cba10b8af4027f2f68344b-1297598279

Opublikowano

dobra rada dla tych którym nie działa , tak jak mi, próbowałem na chrom i Mozilli - nie działało angry.gif ale ściągnąłem inna przeglądarkę i śmiga jak nie wiem cool.gif ! konkretnie K-Meleona

Opublikowano

arrek Gartuluje wkońcu bana wyłapiesz, czemu? Debiliu przez nie puszcznie przez port 9338 mie masz czata w grze i bp to wyłapuje. Zachęcam więc do pobiera i kofigurowania WP wg tego poradnika ;d

Opublikowano

Gram na Garenie. Na tym serwerze nie można za nic złapać bana. Na garenie wszystkie skrypty działają, czat jest i w ogóle wszystko jest gut. Tam za to nie dostaniesz bana. Jak ktoś gra np. na pl3 to niech nie używa tego poradnika, jak tam chcecie.

Opublikowano

Gram na Garenie. Na tym serwerze nie można za nic złapać bana. Na garenie wszystkie skrypty działają, czat jest i w ogóle wszystko jest gut. Tam za to nie dostaniesz bana. Jak ktoś gra np. na pl3 to niech nie używa tego poradnika, jak tam chcecie.

Nie wiem czemu ale mi nie działa. gdy otwieram nową zakładkę w Google Chrome to mi jakiś warning wyskakuje , proszę o pomoc!

34xru3a.png
Opublikowano

No przyznaj niewiem moze na garenie chodzi, niemam jak sprawdzić, ale nap PL2 i glale EU i USA to niepolecam mam na nich konta i czat niechcodzi z tym WP ale jak port dodajesz to wręcz WP niewykrywalny!? ;p

Opublikowano

jak juz to nie zmienić tylko DOPISAĆ. O kurde arrek jesteś zły ;d twoja wina że parę osób dostanie bana, ja na twoim miejscu bym se konto tu usunął bo nie będziesz miał życia ;p. Dobra a tera na serio najprościej dopiszcie sobie w cofig tylko port 9338 (pod 8080)ale jak macie ten skrypt do zmiany linka na czacie to lepiej go nie odpalajcie bo nawet ja nie wiem jak przerobić WP by to gówno BEZPIECZNIE chodziło. K@mel maniaku może ty coś podpowiesz i podzielisz się swoją nie ograniczoną wiedzą

Opublikowano

Moze niech ktos upnie samego WP na hosta, bo tam zadnych linkow nie widze do pobrania.

Poleci +

nie chce mi się wrzucać tego do neta, więc masz bezpośredni link

Opublikowano

nie chce mi się wrzucać tego do neta, więc masz bezpośredni link

wybacz ciekawość ale pierwotnie te WP do czego cużyło?(chodzi mi o to do czego śa te konfy co je każdy ma jak ściaga WP z tego linku?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...