Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Obsługa Wicked Patcher

arrek001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ech... ja już nie wiem wszystko robiłem jak w poradniku , wczoraj działało wszystko , dziś "wtyczka uległa awarii " czy ja coś robię nie tak czy program nie zawsze działa

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy mógłby ktoś zrobić Tutorial ale jak podpiąć skrypt pod kbota? Ja robię identycznie jak tutaj tylko potem podczas wczytywania licencji wywala mi Error, jednak gdy usunę ten skrypt to licencja mi się wczytuje najnormalniej w świecie.

Opublikowano

A czy mógłby ktoś zrobić Tutorial ale jak podpiąć skrypt pod kbota? Ja robię identycznie jak tutaj tylko potem podczas wczytywania licencji wywala mi Error, jednak gdy usunę ten skrypt to licencja mi się wczytuje najnormalniej w świecie.

Trzymaj

http://www.mpcforum.pl/topic/513984-pytanie-skrypt-bb/page__view__findpost__p__3656308

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moze ktos dodać nowy poradnik bo ten jest troche nie jasny autor pisze w tutku ze port 8080 a nastepnie ze jakies inne itp....

beztytuuswi.png

taki błąd mi wyskakuje

DEP wylaczony

moze cos zle ustawione?

14006457.jpg

Feel the beat!

Opublikowano

moze ktos dodać nowy poradnik bo ten jest troche nie jasny autor pisze w tutku ze port 8080 a nastepnie ze jakies inne itp....

Ogólnie na razie jest problem z odpaleniem tego programu bo BP pozmieniało serwery i nie działa.

beztytuuswi.png

taki błąd mi wyskakuje

DEP wylaczony

moze cos zle ustawione?

14006457.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...