Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Obsługa Wicked Patcher

arrek001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wybacz ciekawość ale pierwotnie te WP do czego cużyło?(chodzi mi o to do czego śa te konfy co je każdy ma jak ściaga WP z tego linku?)

mnie nie pytaj , to jest z oficjalnej strony od razu z tymi ustawieniami, ja pierwsze co to je skasowałem.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem włączyłem WD i 3 razy mogłem sie zalogowac na DO za 4 razym daje start i błąd połaczenia z serwerem nawet jak zresetuje kompa nic nieda prosze o pomoc

Opublikowano

boncki nie wchodź tutaj bo nie dość że robisz reklamy to spamujesz CAŁY CZAS spamujesz ...

poza tym piszesz głupoty nie mając informacji na dany temat !

JA

Opublikowano

skad pobrać te skrypty???

Zajrzyj do spisu tematów.

Jutro dodam temat arrka bo też ma ladne skrypty, nie wiem dlaczego go ominąłem.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście ja używam Google Chrome i gdy chcę włączyć klienta nie może połączyć a gram na Brazylia 1(BigPoint oczywiście).Tak samo jest gdy włącze WP w trakcie gry.Da się strzelać i zbierać boxy ale wcale nie chce skakać przez portal.Klikam i nic.Jak wyłączę skrypt to od razu skacze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Co nie odpale, jakiej przeglądarki nie użyje to zawsze po paru sekundach w Multi Injector pokazuje mi się:

Init2 Err(1) D1/1 try:0/3

A w MiSysLog:

27.05.2011 19:23:36 [-]AL: TimeOut 40010sec.! Action [intercepting to PPC] Method:D1/1 SO:013 Retries:0/3 IDr:16171AB2 Fl:06

pID:3780 Name:'k-meleon.exe' Path:'c:\program files\k-meleon\'

Kaspersky - wyłączony

Firewall - wyłączony

DEP - wyłączony

WIN 7

nie mam pojęcia o co kaman...podejżewam, że coś blokuje ale na całym forum i w tutorialu nikt słowem nie wspomiał czy coś moze to blokować.

Gram w DO od lipca 2009 roku....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te Skryptowanie Na WP to jedno wielkie gówno ! . jak ja zrobiłem na chyba każdej przeglądarce (Safari, Opera, Chrome, Mozilla, K-Meleon) wystakuje jak np w Chromie : Kurczę! Google Chrome uległ awarii. Czy urochomić program ponownie? i tak cały czas jak Odznacze znaczek na Process to działa normalnie chrome aale skrypt za ch*ja nie działa . ten war tool to jakieś ździerstwo niedziała wgl . ;/ tzn włancza się i wgl ale jak już na procesach w WP mam jakąkolwiek przeglądarke zaznaczoną to oczywiście wyłącza mi Przeglądarke i pyta czy włączyć jeszcze raz . Nie Polecam tego chyba że ktoś mi powie jak to gówno zrobić żeby działało ; P .

Pozdro ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo przydatne cacko kiedyś używałem ale jak czytam to teraz nie działa to nawet nie będe pobierał

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko czy do WP trzeba mieć na kompie Net.Frameworka jakiegoś ?? Pytam bo u znajomego nie chce to działać na mozilli i google chrome. Ma dobrze skonfigurowane tak jak u mnie. Nie wiem dlaczego u niego nie działa i się tak zastanawiam czy coś jeszcze trzeba oprócz tego co tutaj wypisane w Tutorialu jest.

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...