Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Metin2 Klient By Kornel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kornel trochę nie pomyślałeś o tym serverinfo.py w root

Mogłeś dać na wierzch, a w root nikt by nie grzebał :)

Tak więc nawet z zabezpieczeniami klient mógłby być używany do różnych serwerów bez rozpakowań/pakowań.

PS. "Polak mądry po szkodzie" :D

Pozdrawiam

@DOWN

Po małym przerobieniu będzie działać :)

Opublikowano

@Up nie pomyślałeś o tym że po wyciągnięciu klient po prostu nie działa?

Spróbuj zanim coś napiszesz - , -

:D

korneleknew.png

Opublikowano

A ja mam taki problem: tzn pobrałam clienta wsadziłam launchera tego pod pliki 2010 podmieniłam root i niestety mam loadlocale error :( na innym cliencie serwer mi działa. Mógłby mi ktoś pomóc?

Opublikowano

@Up2 Zły generator serverinfo lub nie umiesz dodać do klienta dobrze root. zależy czy masz v2 klient czy v1

korneleknew.png

Opublikowano

Mam clienta v2 ;p ale root mam dobrze zrobiony bo na innym cliencie działa. Ja go tylko skopiowałam pod twojego clienta i wsadziłam launcher. Moje gg 8082214 prosze napisz jestem na niewidocznym zawsze :(

Opublikowano

Czy może mi ktoś wytłumaczyć co zrobić i gdzie wrzucić w tym cliencie abym mógł grać na innych serwerach moje gg 3817359

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano

Mnie się udało rozpakować root ;] tylko problem jest taki, że jak wrzucam launcher żeby wejść przez hamachi to mi pisze "Lexico: start again" na innym serwie mi działa wszystko pięknie;]

Opublikowano

@Up2 Ponieważ masz niezmodyfikowanego bina.. ja mam metin2client.bin zrobiony w tym kliencie aby działał na tych plikach. zwyczajny metin2.bin nie działa..

@Up Spolszczenia nie działają na tym kliencie.

korneleknew.png

Opublikowano

Moze ktos edytowac root'a tak by byly w tym kliencie wszystkie 3 serwery Candy Longju czyli Lillipop, Toffee i jeszcze jakis tam, jesli oczywiscie sie da. Bo gdy podmienie root na ten co jest w cliencie Candy to metin sie nie odpala.

Mam wersje clienta v2.

Dam -/+ i piatala ( *5)

Opublikowano

@Siema daj porty i ip to zrobie.

@Up Nic się nie stało ;d Double się zdarza.

Ymm z tymi spolszczeniami to właśnie może być problem bo bin na to nie pozwala. Cza by było mieć source bina..

korneleknew.png

Opublikowano

No wlasnie w tym problem...

Bo ja nie umiem odnajdowac portow...

Slyszalem ze trzba pobrac clienta serwera i rozpakwac root, tak? A root w cliencie Candy tez jest zakodowany^^

Dlatego prosze o pomoc Ciebie bo ty ogarniasz te i owe rzeczy :D;)

// GZ Kid'a :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...