Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Metin2 Klient By Kornel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh

kornel teraz ucieka :D

jak nie wypalil mu client ;p

ciekawe co wojtek na to jak ponoć ma te super extra skille xD

że teraz bedzie mogł ktos je edytowac

Opublikowano

Nie uciekam. Po prostu za bardzo się nad tym napracowalem żeby teraz ktos kazdy bral moja prace. poza tym byly tez tam prace innych

..

korneleknew.png

Opublikowano

Kornel zajebisty client, samemu coś tam zrobiłem ale mam lenia. W pełni się przyda :)

I wydaje mi się że już rozgryzłem te twoje zabezpieczenia przez packerem. Nie wiem jakiego packera mam ale rozpakowałem poprzedniego clienta.

Chyba da rade, ale nie mam zamiaru tego udostępniać.. za twoją prośba.

Opublikowano

@up a tego rozpakowaleś?

Kornel co do Ciebie buguje się ta klawiatru wezme ją otworze zmienie serwer i juz nie mam tabelki do id i hasla .

matjes4.png

Opublikowano

Zajebisty klient zasysam dam edita z "rewelacji" ;)

@edit lookne czy działa [uG]Multihack 8.0 ^^

Jakoś mało to męskie, jak facet chodzi w body!

Opublikowano

@Markos Powinien działać choć głowy nie daję.

@Matejs jak coś na to wymyślę to wrzucę tu patcha bo ten klient będzie miał wsparcie.

@MrJazor Szkoda że się dowiedziałem o łatwości jego rozpakowania po tym jak go wydałem.. -,-

korneleknew.png

Opublikowano

Noo niestety :) Jakbyś robił następnym razem z czego byłbym bardzo zadowolony, mógłbym przetestować :) Oczywiście uczciwie.

A client po przetestowaniu super w każdym poście plusik :)

@edit

Zapomniałem dopisać, masz do tego talent!

Opublikowano

Ależ teraz masz racje, mogłeś :) Ja sam jako że mam dostęp nie będę z tego client'a nic "pożyczał". :) Kornel się na pewno napracował, a pomyślcie gdybyściie byli w takiej sytuacji.

Opublikowano

@Gracz Stało się i się nie odstanie. Boli mnie to że w samo locale władowałem ze 2 dni pracy a ten to udostępnił jak by nigdy nic. Pochuja to zabezpieczam skoro i tak jakiś Bambus przyjdzie i udostępni wszystko..

@MrJazor Ja nie mam do tego tak na prawde jakichkolwiek praw autorskich czy coś wiec jak chcesz to edytuj sobie, ale zachowaj dla siebie.. Ah. Co ważne. Nie udostępniaj NIGDZIE skili Wojtka :)

korneleknew.png

Opublikowano

Witam was Kornel mam błeda albo ja mam tylko go. Jak odpalam aplikacje "graj" to się odpala i jak sie właczy to odrazu sie zamyka. Zmieniam w configu na moje ustawienia i sie juz nie chce odpalic nie wiem czemu może pomożesz.

sygnaturkahajtiniokobie.jpg
Opublikowano

Bardzo możliwe. ponieważ ja używam bardzo specyficznego packera.

Używaj metin2 repacker by mustikk 1.3.0.0

Jest on najmniej awaryjnym packerem ze wszystkich. sam tworzy skrypt pakowania więc nigdy nie zdarzy się w nim że Ci czegoś nie spakuje :)

@Hajtinio Jak nie działa to musisz używać tych ustawień które były..

korneleknew.png

Opublikowano

@Up To musisz coś źle robić.. nie ma innej możliwości. Ja nigdy nie miałem z nim problemów.

korneleknew.png

Opublikowano

( Sory za nabijanie postów ale chce żeby działał ) Kornel zmieniłem i się ładuje ale nie odpala cie nic... a jaka ty masz wersje bitową windowsa?

Opublikowano

( Sory za nabijanie postów ale chce żeby działał ) Kornel zmieniłem i się ładuje ale nie odpala cie nic... a jaka ty masz wersje bitową windowsa?

To nie nabijanie postów tylko spam ^^

Też tak miałem raz i musiałem zrobić format aby zaczeło działać. Pobierz jeszcze raz klienta..

Bity tu nic nie znaczą gdyż one odpowiadają za wydajność systemu.

Jak coś 32 windows 7 ultimate (legal)

@Gracz Puki mogę pomagać to będę to robić :)

Tu masz linka:

http://www.megaupload.com/?d=7Q6NVISV

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=892ff39f8ddc32f3a9f50047c9cb10d5e283002523e56d5e0a6e1b9acfec51ff-1281639563

Linki nie moje ale na 100% działa.

To jest 1.2.0.0 ale samo sie powinno zaktualizować do 1.3.0.0

korneleknew.png

Opublikowano

Już poradziłem sobie a działają spol na nim? Bo ja se teraz skopiowałem i nie idzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...