Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cwiczenia

Piras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Motywacja to połowa sukcesu ;) ....

Coś tam może wiesz ale nie za dużo , po 1 autor chce mieć plan na masę i rzeźbę :D ..1 nonsens :) , co lepsze to z tym co on ma ( czyli "mam sztange prostą i łamana i ławeczke" ) to niech sobie odpuści.

Heheszki...

Poczytaj moje wcześniejsze posty ;]

Jeśli jest początkującym FBW.

Poza tym pisałem co by określił cel ;)

Motywacja jest ważna, ale "nawet 100 tabletek metki nie zastąpi ci dobrej dietki"

Pzdr

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

:D a ty znów swoje :P

Uzasadnij mi proszę co mu da to twoje Full Body Workout ;) ?

Ps. Czytałem twoje wcześniejsze posty ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

:D a ty znów swoje :P

Uzasadnij mi proszę co mu da to twoje Full Body Workout ;) ?

Ps. Czytałem twoje wcześniejsze posty ...

Tak jak swoje, zapytaj się na jakimkolwiek porządnym forum jaki trening powinien wykonywać początkujący i każdy szanujący się tam człowiek odpowie ci F-B-W! Nie spotkałem żeby komuś od razu polecić split. Jego mięśnie muszą się przygotować do wysiłku, do treningów a nie od razu walnąć splita 4x w tygodniu i zadowolony.

Nie uważaj, że jestem początkujący bo jednak "jakieś" pojęcie mam :)

Napisałem ci co mu da FBW. Jeśli ty chcesz mu dać na początek split to pozdrawiam.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano
:D niezły jesteś .... Najwyraźniej mało ćwiczysz tyle :) a w ogóle ćwiczysz ? :D czy tylko poczytałeś na jakimś śmiesznym forum i tyle ?! ...
oficjalnelogo.png

Opublikowano

@Yellow ty naprawdę masz nierówno pod sufitem... Ile masz lat?? Max 10... A z takimi gatkami (masturbacja) to idź na RT...

@Top Napisz ile masz mniej więcej lat... Jeżeli -14 to siłownia za dużo nie pomoże... Tylko dieta... A jeżeli +14 to leć na siłownię i tam się możesz podpytywać ludzi jak zwiększyć masę...

Po 1: Po czym oceniasz ile mam lat?

Po 2: Dlaczego uważasz, że mam "nierówno pod sufitem"?

Po 3: Z jakimi gatkami? O masturbacji? Coś jest w tym złego?

@Top: Po 4(ciekawostka): Po masturbacji i seksie można uprawiać o wiele większy wysiłek fizyczny niż normalnie. Zapewne przychodzi też łatwiej podnoszenie cięższych rzeczy.

Opublikowano

Niewiem niemam linku na rzezbe .

http://www.kfd.pl/dieta-na-mase-4.html

To jest dieta na mase :)

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...