Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranking Najbardziej Denerwujących Gier

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co macie do Metka :P Gra nawet spoko, nie trza płacić, ogromne możliwości na własnym privie ;)

Ale z jednym się zgodzę - na PLu i większości privów chamstwo na maxa. GMowie są chamami jak mało kto, noobki ksują gdzie popadnie, v2 to już szkoda gadać.

Ale sama gra jest dobra ;)

@top

1. Jak się to nazywało... Margonem. Jak zobaczyłem tą grę to aż mi się śmiać zachciało xD Tyle noobków w jednym miejscu - niespotykane zjawisko. Tibia to chociaż gra z przeszłością, więc się nie dziwię, że wygląda tak czy inaczej. A poza tym nie ma tam takiego chamstwa. A Margonem? Rzal i bul...

2. Gry MMO, za które trzeba bulić grubą kasę... bezsens. Wydajemy tysiące a tu ban... albo ktoś nam kradnie/usuwa konto. Tragedia <_< Ale najgorsze jest to, że płacimy za własny nałóg...

3. Gierki przeglądarkowe na portalach społecznościowych, np. na Facebooku. Chociaż... nie wiem czy to się do gier zalicza :P "Łoo ku**a już 17, muszę nakarmić rybki!" Porażka xD

Pewnie wiele osób ma inne zdanie, ale nie boję się tego, własnego zaprezentować ;)

Bless <3xD

Opublikowano

1. Metin2 - Jakby nie bylo tych dzieci neo to by sie pogralo

2. WarRock - celuje gosciowy w leb dostaje po nogach lub naboje leca w ziemie <_<

3. Call of Duty Black Ops - Multi to badziewie , lepszy juz MW2 lub MW

4. CS 2D :D

5. Runes of Magic

6. WoW - Platne , przez co trzeba grac bo prepaid nie moze sie tracic ! xD

Moze kogos to obrazi lub za chwilke zostane zbesztany ze podwazam kogos opinie , ale co wy macie do tibii :D ? 2D grafika dlatego jest blee , gdybyscie pograli z kumplami to mowilibyscie inaczej.

W szkole polowa ludzi nawet nie widzialo tej gry a slyszeli od innych anty fanow ze to g***o to tez tak mowia bo nie maja wlasnego zdania.

Pamietaj ! Nie grales to nie pier*ol !

-

Opublikowano

1. Metin2

2. Metin2

3. Metin2

4. Metin2

5. Metin2

Najwięszke Gówno! Poświęciłem niestety prawie na to 3 lata :/

Zmarnowany Czas !

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Wg. mnie Tibia. Nie wiem dlaczego jeszcze ludzie w to grają xD

0 fabuły, grafika jakby ktoś narzygał, prawie 100% "populacji" to neo i można by tak wymieniać i wymieniać...

Opublikowano

@up a metin i te inne mmo to maja piekna grafike ?

Nie grafa sie liczy :)

0 fabuly >.<

wcale ze nie 100% populacji [Guardia players] sa OK tak z 50%.

Dodam jeszcze kilka zeby nie bylo

1. Plemiona - No to w ogole jest nisza spoleczna

2. Solomon Boneyard - gra na iPod touch [strasznie denerwujaca po wave 20]

3. Spider-Man no co to !

4. Wilk i zajac >.<

-

Opublikowano

@up a metin i te inne mmo to maja piekna grafike ?

Nie grafa sie liczy :)

0 fabuly >.<

wcale ze nie 100% populacji [Guardia players] sa OK tak z 50%.

Dodam jeszcze kilka zeby nie bylo

1. Plemiona - No to w ogole jest nisza spoleczna

2. Solomon Boneyard - gra na iPod touch [strasznie denerwujaca po wave 20]

3. Spider-Man no co to !

4. Wilk i zajac >.<

No fakt w sumie zapomniałem o Metinie, ale chyba wolę Metina niż Tibię. Na Tibię nie da się patrzeć -,-

0 fabuły. No a jaka tu fabuła? W kółko nawalanie mobów i wykonywanie żmudnych quest'ów, które i tak w końcu się kończą i pozostawiają wiele do życzenia. Pojawia się już wątek (fabuła), aż tu nagle quest'y się kończą i nic nie zostaje wyjaśnione. Kolejna część gry w ogóle się nie pojawia, a jak już się pojawia to za 10 lat od wydania pierwszej części.

Co do neo to fakt- może z 50%, 60%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...