Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam problem. Jestem poczatkujacym playerem cs'a, weszlem na serwer i starsznie mi sie spodobal. Gralem na nim godzinami az nagle dostalem bana. WH ---- ja go nie mialem czy jest jakis sposob by to usunac( dostalem bana na stale...) Pomozcie!!!!!!!!

xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Dostałeś bana na serwerze czy na steam ? Jeżeli dostałeś bana na dany serwer, trzeba skontaktować się z administracją danego serwera, jeżeli jest to ban steamu czyli VAC2, to nie ma opcji, żeby cię odbanowali jedyna rada to kup nowe konto steam.

Opublikowano

Z tego co się orientuję to dostałeś bana na serwerze a nie na steam, zresztą jest początkujący to wydaje mi się że gra na non steam więc trzeba jedynie skontaktować się z administracją i podać dowody że nie miałeś WH. Pozdro

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Zazwyczaj gdy podejrzewają kogoś o wh, robią screeny, po czym musisz wrzucić je na ich forum jeśli chcesz starać się o UB.

Być może i Tobie zrobili.

Możesz także ominąć bana zmieniając IP (jeśli dostałeś na IP), lecz gdy administracja się skapnie, wlepią Ci kolejnego perma za złamanie bana, i będą banować do skutku ;)

Opublikowano

Wejdź na serwer jeszcze raz i gdy Cię wywali wejdź w konsolę przyciskiem ` i tam powinieneś mieć informacje o banie i adres forum serwera. Następnie wchodzisz na to forum i szukasz działu dot. banów i piszesz z prośbą o unbana :)

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...