Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU][2moons][TuT] Wall Hack

energy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
tombstone czekaj, coś mi sie przypomniało zaraz napisze.

Edit:

W temacie o cordach zarzuciłem 2gim kodem, zobacz na nim czy zadziała.

próbowałem.. znów wywala w draco heh próbowałem ominąć hakowanie draco lecz wtedy nic się nie dzieje w python. Wielkie dzięki qwerz za pomoc i cierpliwość ale to chyba nie ma sensu..

Opublikowano

No to nie wiem :/ Jedyne wyjście dla ciebie to chyba poprosić kogoś żeby ci wszedł tam gdzie chcesz.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Wole na forum wszystko pisać bo wtedy jeszcze jest dla innych ;] Nie wiem jaki masz lvl więc podam jak dla 1lvl Braiken Castle 0:0>Draco Desert 0:0>Python Castle 0:5>Tomb of Black Dragon> i tu nie pamiętam czy 0:0 czy 0:5. Musisz jeszcze wkleić jeden z kodów z mojego tematu o cordach, to będzie chyba ten 2gi.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh, jestem nowy jeśli chodzi o korzystanie z CE, dlatego błagam Cię, Quazu, machnij szybkiego videotuta bo ja się gubię... Nie mam pojęcia co robić, ani co robię źle, proszę, zrób filmik od podstaw jak włączyć wallhacka, byłbym NIEZMIERNIE wdzięczny!

Opublikowano

Teraz jestem na wakacjach :< mam tylko ujowego lapka więc raczej nie da rady. Zainstaluj sobie CSV hack, jest podklejony. Tam masz od razu wszystkie hacki i nie trzeba cheat engine.

Opublikowano

Ok, spróbuję obczaić co i jak. Jednak jak będziesz miał chwilę to zrób filmik, Tobie pewnie za dużo czasu to nie zajmie a może pomóc wielu n00bom (ja). :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...