Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] Cheat Pack - Vac Hack, Speed Hack, No Aggro

energy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko pieknie ladnie robie tak jak jest napisane all smiga do momentu wybrania postaci i klikniecia connect :/ pisze ze zla wersja,please reinstall :/ czy ktos wie jak pomoc?

b2d77fb55e00a1e5377a33d0cf.png
Opublikowano

Doszlem ze vac doprowadza do tego crasha ale jak narazie niedam sobie hyba rady z lajdenem na a tylko 82 lvl. posmigam na c/b jeszcze xD. A nieprobowalem może ktoś z was wie można na wall hacku dojś w dunie Crespo do głównej nagrody czyli Skrzynki z Copperem??

Opublikowano

ja dzisiaj bana wyłapałem!!! uwazajcie z tymi hackami , nie wiem tylko jak moglem bana dostac skoro caly czas bylem na dunach w nunvice :/

Nowicjusz
Opublikowano

ja nie moge przywróciłem system normalnie jest unpacked_dekaron w procesach a teraz jak wypakowuje tego czita to jakis tylko 1 plik mi sie pokazuje nic wiecej, a wczesnie wszystko hulalo ...

Opublikowano

Weź Jeszcze raz zainstaluj Winrara lub ewentualnie zainstaluj ponownie swoją przeglądarke sieciową przez którą ściągasz ten plik.

Nowicjusz
Opublikowano

wątpie czy to przez to bo mi i mojemu koledze wczesniej tez dobrze sie rozpakowywalo a teraz jakos tak =/

Opublikowano

Witam ja mam taki problem ze z włączonymi vac hack i no agro potworki czasami mnie i tak atakują i wariują tak jak by coś przerywało i w pewnym momencie przestają za mną biec wie ktoś o co chodzi??

Opublikowano

Widzisz to jest typowe dla momętu w którym uruchamiasz vac haka i no agro jeżeli stoisz koło mobów i niemasz uaktywnionych cheatów wiadomo co sie dzieje. W momęcie ich uruchomienia moby wokół ciebie te które aktualnie widzisz bedą dalej sie tak zachowywały czyli normalnie a inne które już napotkasz czyli te nowe z poza twojego pierwszego zasięgu pola widzenia będą już pod wływem cheatu. Jeżeli wrucisz do tych co stałeś przy nich jak uruchamiałeś cheaty będą one za tobą ganiac z twoją szybkoscią ale zostaje im możliwośc zatakowani cie. Jak je juz ubijesz nienapotkasz ponownie takich mobów to jest efekt jednorazowy xD.

PS: Jeżeli coś nietak napisałem to sorka jestem pod wpływem alkoholu niestety xD

Nowicjusz
Opublikowano

mam znowu problem przywrócilem system i juz wszystko hula poza botem jak sciagam go i wypakowuje to w nim jest 1 plik tylko ...

beztytuurgo.th.jpg

Opublikowano

Ja mam problem i nie wiem czy to wina visty ;/. Mianowicie podczas proby wypakowania przez lunchera z ikonka rakiety mam error "odmowa dostepu". Czekam na sugestie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no agrro - potworki cie nie bija

skill hack - mozesz uzyc kilka razy 1 skila

speed hack - szybko biegasz

vac hak - potworki lataja za toba wiecej niz 3

zoom hack - mozesz oddalac i przyblizac dalej niz normalnie nie jestem pewien bo nie uzywam go

i jest jeszcze GM hack - uzywasz funkcji GMa

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...