Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] Cheat Pack - Vac Hack, Speed Hack, No Aggro

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dekaron2.jpg

Cheat Pack: Pobierz

Opis: 3 Cheaty - Vac Hack, Speed Hack i No Aggro do Europejskiego Dekarona [06.03.2009].

Wymagania do poprawnego działania:

- Cheat Engine 5.4

- Bypass

- Dekaron EU

Instrukcja:

1. Włącz Gre przez Bypass

2. Czekaj aż się załaduje i zostań na ekranie logowania!

3. Odpal plik mpcheats pojawi się Cheat Engine 5.4 i na samym dole bedziesz miał odznaczone Vac Hack, Speed Hack, No Aggro

4. W lewym górnym rogu Cheat Engine kliknij na 42676723.jpg i na liście zaznacz unpacked_dekaron.exe po czym zatwierdź OK

5. Na samym dole zaznacz ptaszkiem to co Cie interesuje - vac,speed bądź no aggro (możesz wszystkie) i zaloguj się na konto.

6. Wejdź do gry, ciesz się działającymi cheatami i nie rób przypału to szybko nie zablokują ;)

Skan:

Antivir: Nothing found

ArcaVir: Nothing found

Avast: Nothing found

AVG: Nothing found

BitDefender: Nothing found

F-Prot: Nothing found

Norman: Nothing found

Rising: Nothing found

VirusBlokAda32: Nothing found

VirusBuster: Nothing found

Report overview

Scanned by viruschief.com

2006-2010

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisze dekaronEU,więc sam testuj a nie.

@Down:

naucz się logować...

Opublikowano

Mam problem z tymi hackami. Robie wszystko tak jak trzeba, a gdy chce się zalogować to pisze mi "cannot connect to the server" Macie jakieś rady?

Opublikowano

energy jak wypakowuje ten plik to jakim programem mam to otworzyc(juz po wypakowaniu) bo jak klikam 2 razy to pisze ze mam wybrac ktorys program z listy

Opublikowano

Masz wszystko dokładnie napisane omg.

Opublikowano

Elo elo mam pytanko dało by rade zeby speed hack dawał więkrzą prędkość jak ak to jak to zrobic bo troche przywolno jest :/ był bym wdzięczny

Opublikowano

Heh super sprawa ale może byście coś poradzili z kwestią dungeonu w Crespo. Na tym zestawie jest super tak przez 3 minuty potem gra łapie crasha niewiem co jest nietak może wy pomożecie.

Opublikowano

Elo !!! Sciągnalem , wszystko dziala , pieknie , ale ... tez wam mobki biegaja za wami jak szalone we wszystkie strony ?? nie wiem bo to chyba bardziej podejzane , chyba , ze tak ma byc ... Niech ktos odpisze , z gory thx , Pzdr!

Opublikowano

@robert99

tak ma byc :)

@wolik

jak umiesz asm to pobaw sie :)

@kamaikashi

x2 edytuj speed hack

have fun, nie testowane na 2moons ani prywatach, robione wylacznie pod EU ;)

2006-2010

Opublikowano

Ja mam problem od niedawna crashowania.Pliki podmienione itd,antywir off.Loguje się działa 15sekund i crash gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...