Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot 2.75 Crack By Ink

K@mel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

STRONG JA MAM TO SAMO NA WERSJI 2.76 GG DALI BYSCIE LINKA GDZIE MOZNA SCIAGNAC BIOBOTA CHYBA ON NIEMA LICENCJI...A WROTA TO SE SAM JUZ ZROBIE..CHOC TEN JEST DOBRY HE HE...NAWET NIEZWIEDZALEM ZE TAKIE MYKI MOZNA ROBIC..

Opublikowano

TRIP CZYLI CO?

DOPIERO BEDE MOGL GO ODPALIC ZA 24H?

OD NOWA?

czyli po 24h masz KONIEC ! tak jak byś licencje kupił powiedzmy na pół roku, tak tu masz licencje na 24h ;p

Opublikowano

GES WIEM O TYM JA PO ZAINSTALOWANIU GO DZIALAL MI 3 DNI,TYLKO PRZED ZAKONCZENIEM ODPALALEM GO OD NOWA...ALE TERAZ SIE ZAGAPILEM I MI LICENCJE WLOZYL....PRUBOWALEM GO ODPALIC PRZEZ TEGO CRACKA I FREECAP ALE NADAL POKAZUJE LICENCJE SKONCZONA...I LIPA...

JA TYLKO POTRZEBUJE BOTA DO BICIA ALIENOW I SKRZYNEK NIE KONIECZNIE WROTA MUSI MIEC...NIE MOGE ZNALESC WERSJI 2.75 BO MOZE ONA BY SIE ODPALILA NA TYM CRAKU

Opublikowano

dzieciaku, po pierwsze wyłącz capsa, po drugie jak chcesz tego bota to sobie kup... innego sposobu nie ma, po 3 jak nie robi ci różnicy jaki bot to poszukaj na forum a nie piszesz głupoty

JA

Opublikowano

he he za caps sory...ale niema co sie az tak sapac....myslalem ze ktos pomoze tu znalesc dobrego bota...i da linka do sciagniecia..

a tak na marginesie to pewnie jestes mlodszy odemnie wiec zachowaj swe ambicje i nie sap..jak nieumiesz pomoc...

Opublikowano

szczerze wątpię w to, że jesteś starszy. Ty myślałeś ? oh shit ... jakbyś myślał to byś spojrzał w przyklejony temat i po sprawie... od myślenia głowa boli nie ?

według ciebie nie umiem pomóc? napisałem byś sobie poszukał po forum bo tu jest pełno botów, ale dobra dla ciebie to za mało.

btw naucz się czytać ze zrozumieniem, a nie "sapiesz"

JA

Opublikowano

szczerze wątpię w to, że jesteś starszy. Ty myślałeś ? oh shit ... jakbyś myślał to byś spojrzał w przyklejony temat i po sprawie... od myślenia głowa boli nie ?

według ciebie nie umiem pomóc? napisałem byś sobie poszukał po forum bo tu jest pełno botów, ale dobra dla ciebie to za mało.

btw naucz się czytać ze zrozumieniem, a nie "sapiesz"

nie przyszlem sie tu z toba spierac..kto starszy a kto madrzejszy..nie jestem informatykiem co prawda, dlatego chce siegnac porady kogos kto sie na tym zna,i poradzi mi ktory bot jest dobry i nie platny...czytalem forum ale te niektore boty nie dzialaja po sciagnieciu..dlatego sie pytalem o linka sprawdzonego....

Opublikowano

A o dziwo, u mnie ten crack działa :D Po raz trzeci czy czwarty już go uruchomiłem ^^ Po prostu nie należy się zrażać. Raz zastopuje się na "Get user info" a raz wywali że licencja wygasła. Jednak za którymś razem w końcu załapie.

post-61988-0-32433700-1297878144_thumb.jpg

Opublikowano

A o dziwo, u mnie ten crack działa :D Po raz trzeci czy czwarty już go uruchomiłem ^^ Po prostu nie należy się zrażać. Raz zastopuje się na "Get user info" a raz wywali że licencja wygasła. Jednak za którymś razem w końcu załapie.

post-61988-0-32433700-1297878144_thumb.jpg

o, to ja tez sprawdzę ... tylko mi się coś zwaliło i muszę od nowa ustawić

jak sprawdzę dam edita

JA

Opublikowano

Jak wy otwieracie tego ikb?bo mi niechce sie otworzyc..klikam na niego i nic

Bo pewnie raz odpaliłeś, potem działą w procesach

Szymon1215

Opublikowano

Skąd mogę sciągnąć tego IBota 2.75?

Na profibot jest 2.76....

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Skąd mogę sciągnąć tego IBota 2.75?

Na profibot jest 2.76....

I tak go nie uruchomisz :(

Opublikowano

NoobKillerPL jak go nie uruchomi, jak uruchomi? :D

Mogę wam dać kolejny dowód że on działa, kolejna licencja na 24h :)

post-61988-0-55929100-1297945734_thumb.jpg

Jak już bot zrobi bete, to spróbuję wam upnąć ibota 2.75 :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

NoobKillerPL jak go nie uruchomi, jak uruchomi? :D

Mogę wam dać kolejny dowód że on działa, kolejna licencja na 24h :)

post-61988-0-55929100-1297945734_thumb.jpg

Jak już bot zrobi bete, to spróbuję wam upnąć ibota 2.75 :)

A wiesz ze w IBot jest autoupdater?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...