Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot 2.75 Crack By Ink

K@mel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wczoraj logowałem sie tak jak tu jest opisane miałem licencje do 9.01.2011 do godziny 15:51. Dziś próbowałem się zalogować tak samo jak wczoraj do tego bota ale jakiś błąd wyskakiwał. Włączyłem bota tak normalnie bez żadnych cracków i działa i co najciekawsze licencja przedłużyła mi sie do jutra :). A i jeszcze jedno wczoraj z tym crackiem nie miałem dostępu do GalaxyGates a dziś mi to działa. Spróbujcie odpalić bota bez żadnych programów i sie zalogować mi działa :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słaby ten ibot...

Czemu na pół godziny zebrał mi tylko 500 uri, na 1-6, gdzie pełno skrzyneczek i brak ludu?

n/c godzinka i było koło 2k uri

Czyli ze co.... crack na 24h a mi już 2 dni chodzi?! To jak to w końcu jest ??

pewnie 1 raz włączyłeś z freecap a drugi raz normalnie... 48h...

JA

Opublikowano

ten crack nie działa również dobrze moglibyście grać bez niego 24h

nie równie dobrze tylko następne 24k... dzięki temu crackowi można używać ibota przez 48h ...

JA

Opublikowano

Mam do was prośbę, czy mógłby ktoś wrzucić gdzieś do pobrania Ibota ale w wersji 2.75.

Na oficjalnej stronie jest 2.76 a ja potrzebuję 2.75.

Opublikowano

Mam do was prośbę, czy mógłby ktoś wrzucić gdzieś do pobrania Ibota ale w wersji 2.75.

Na oficjalnej stronie jest 2.76 a ja potrzebuję 2.75.

crack działa też z 2.76, już mi pół alfy zrobił :D

Opublikowano

ten crack (ponoc) działa do kazdej wersji jak dobrze wyczytałem na elitepvpers

Zara sprawdze bo pobieram 2.76. Dam znac czy dziala.

@edit

Dziala. Ale jeszcze zobaczymy czy u mnie pojdzie jutro o 21.00 konczy mi sie licencja "standardowa 24 h" , odpalilem 2.76 odrazu z Freescapem wiec jutro po 21.00 sprobuje go odpalic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zara sprawdze bo pobieram 2.76. Dam znac czy dziala.

@edit

Dziala. Ale jeszcze zobaczymy czy u mnie pojdzie jutro o 21.00 konczy mi sie licencja "standardowa 24 h" , odpalilem 2.76 odrazu z Freescapem wiec jutro po 21.00 sprobuje go odpalic.

to na 24h ... 6 stron i ani jednej nie przeczytać ... pff

JA

Opublikowano

ale działa tez na inne wersje jak sie znajdzie z 5 wersji i nieuzwalo tego to na jednym ma sie 48 H czyli mozna skorzystac z jakies 10 dni o ile sie nie myle :P

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Trudno... , nie pasi? Kto ci kaze czytac, a pffufowac to mozesz sobie z malym.

to że używa się opcji szukaj albo chociaż przegląda się temat, zanim się napisze głupoty !

Jak tak patrze na twoje posty - to nie wiem co mam o tobie myśleć ... zanim napiszesz poszukaj !

JA

Opublikowano

zainstalowalem tak jak pisaliscie bota by zdjac licencje i wyskakuje mi komunikat...no proxy servers in use.please select at least one.program will be terminated.

co byscie poradzili nato????z gury dziekowka! :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...