Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuOnline Private temporary closed.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

W związku z tym, że prace nad CM zostały zatrzymane przez autora, dział Muonline Private przestaje istnieć na mpc. Tym samym mpcforum.pl przestaje udzielać supportu dla wszystkich wersji Cheat Mastera. Życzę wszystkim tym, którzy przyczynili się do obecnej sytuacji, żeby spierdalali z tego forum. Merry Christmas.

Pozdrawiam.

Opublikowano

nic sie nie stało, niektórzy wolą merytoryczną dyskusję na temat czitów, niż użeranie się z pajacami. Przyznam się Wam, że śledziłem pracę nad Cheat Masterem 1.0 przez około pół roku... gdybym ja był autorem, nigdy bym go nie udostępnił za takie grosze. Nad wersja 2.0 lodi też siedział kupe czasu. Nie wspomnę o supportowaniu Was.

Kiedy mówiłem Lodiemu ( nie tylko ja ), żeby ustalił cenę zaporową na ludzi noobiastych, on mówił że nie robi tego tylko dla pieniędzy ( które i tak praktycznie koszty czasu , na uruchomienie softu u Was... tak tak, informatyk bierze 50 zl za h ).

Po wypuszczeniu wersji 2.0, ludzie zaczęli zarzucać Lodiemu wyłudzenie mienia i zaczęli straszyć prokuraturą. Nie wszystko w życiu się robi dla pieniędzy, dlatego też lodi zrezygnował. Ja osobiście nie chce prowadzić forum dla takich osób, w końcu mpcforum jest moje, dlatego private znika.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zawsze goscilem na tym forum bardziej jako czytajacy niz jako osoba piszaca. To co napisal kokosz wyzej jest w 100% prawda. Lodi nie odwalil kawalu dobrej roboty, on odwalil mega hiper wielki kawal dobej roboty i powinniscie szanowac wszystkie bez wyjatku jego decyzje. Zaluje ze nie potraficie docenic innych bo tak dobrego hackera (o ile Lodi nie wroci) napewno nie zobaczycie bardzo dlugo wsrod Polakow....

Opublikowano

Wg mnie nie mieli podstaw do straszenia go prokuratura, sami by sie zblaznili, wystarczyloby rozdzielic mu private dla wersji 1.0 i wersji 2.0 i tyle, co najwyzej jakby chcieli dostac wersje 2.0 mogliby doplacic roznice w cenie miedzy 1.0 i 2.0 i juz. Wkoncu za update software tez trzeba placic - troche mniej niz za nowy program ale zawsze :P

Opublikowano

Ehh lodi sam to zrobił i to jego sprawa czy go udostępni czy nie- udostępnił więc powinnyśmy mu dziękować stało się to co się stało i nic tego nie zmienie Boże zmień noobów w normal humans :D

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

Trzeba bylo wydac cheata pod inna nazwa :P

Ale co mamy teraz my zrobic (osoby ktore zakupily cheat), czyz to nie obciazy zabardzo lodiego? Przeciez wszystkie problemy z cheatem beda kierowane pod jego gg... wg mnie powinniscie zostawic dzial private. Gdyby bylo co takiego, ze osoba sponsoruje forum - 100zl (przykladowe) i dostaje dostep do dzialu private w ktorym ma dostep do cm nikty by sie nie przypierdalal.

Ludzie jeszcze placicie w blessach, ile to jest odrobic 70b? Pozatym to przestanie dzialac ( o ile wogole ) dopiero jak wejdzie s3...

Opublikowano

Tyle że nigdzie nie pisało że będziecie mieli support i pomoc Lodiego na zawsze. On to robił aby Wam pomóc, ale jak niektórzy maja to w dupie... to ich sprawa. Decyzja została już podjęta, Amen.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Kupując program otrzymasz dostęp do działu MuOnline Private, w którym znajdziesz:

- Najnowszą wersję programu Cheat Master

- Wszelkie porady, najczęściej spotykane problemy oraz opis każdej z funkcji

- Pełną pomoc w obsłudze programu, jego konfiguracji i ewentualnych problemów związanych z nim związanych

- CM dostałeś

- Porady, problemy są opisane w dziale

- Obsługa programu i konfiguracja jest również opisana

To powiedz mi gdzie jest napisane że Lodi musi Ci pomagać? Pisze że dostaniesz dostęp do informacji które mogą Ci pomóc, a nie dokładny opis na gg co i jak zrobić. Lodi to nie maszyna, ma swoje życie z którego chce korzystać, a teraz przez takie incydenty to ja się nie dziwie czemu postanowił dział zamknąć. Popieram go i nie zmienię zdania.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
- Porady, problemy są opisane w dziale

- Obsługa programu i konfiguracja jest również opisana

Haha no to gdzie ten dzial ;)

Dobra niemusi mi pomagac, ale zamykanie dzialu private to chyba niebyl dobry pomysl, wkoncu ktos to kupil. Jednakze ( :D ) nawet w postach w temacie o cm pisal lodi ze dalej supportuje wersje 1.X... ale nvm

Doskonale wiem, ze lodi to nie maszyna, co do incydentow to wogule widziales co sie w tym dziale dzialo? Przeciez tam lodi nawet niemusial odpisywac na posty bo nikt niemial problemow.

a co do mnie to ja napewno mu dupy nie truje... ciekawe czy wiesz co lodi dostal odemnie?^^ ale nvm sam niewiem poco z Toba ta gadka. :D

Troche niesprawiedliwie ze zostal zamkniety dzial private, teraz to ludzie ktorzy kupili tego cm'a moga sie strzepic ale mam to juz WE dupie ;)

Opublikowano

Dział zostaje zamknięty aby Lodi nie miał problemów z prawem, tak czy siak by wygrał, ale po co ma się włóczyć po sądach? (jeszcze z naszym stanem sądownictwa..)

Kolejnym powodem dla którego dział został zamknięty jest też Kokosz, on jest "matką" polskiej odsłony mpc, on płaci za serwer i on się zajmuje tymi najważniejszymi sprawami dotyczącymi forum. Jeśli CM byłby dalej supportowany na forum, a kilku decydentów by zgłosiło się do prokuratury to pewnie również musiałby zapierdalać na spowiedź. A tego raczej nikt nie chce...

Ok, napisał że supportuje starą wersje i będzie pomagał w problemach, ale kto ma dalej problemy z 1.x? Kto ma problemy z 2.x? Nikt? No właśnie, najczęściej były pytania jak ustawić hc itd.

Nie, nie wiem co Lodi dostał od Ciebie i szczerze to mnie nie interesuje.

Jeśli chcecie mieć własne darmowe forum użytkowników CM to co za problem? Zapraszam --> www.fora.pl

Bronie i szanuję decyzję Lodiego i Kokosza bo uważam że mają rację.

Pozdrawiam

Edit

A jak ktoś zgubił plik z fingerprintem do wersji 2.0 to co mam zrobić? :s

Napisz do Lodiego na pw, wyślesz mu jeszcze raz kod, on sprawdzi czy nie oszukujesz i Ci da fingerprinta.

W ogóle to jak można zgubić plik? :D

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Ha Ha Ten kolo co postraszyl prokuratura wystraszyl lodiego . zreszta to i tak gowno ! bo nastepne versje mialy bydz za free

a pisane bylo ze to jest po to a by uniknac bana cma :> to czemu ci co mieli 1.0 tego dostac nie moga ? a niech se idzie ojebal ludzi i sobie poszedl xD gz kolo ktory ladnie ta prokuratura wyszedl xD

Opublikowano

Kurwancyk, umiesz czytać? Upgrade miały być za free, nie nowe wersje. Tak samo jakbyś kupił XP,a byś chciał dostać Vistę za free bo przecież kupiłeś produkt microshitu i Ci się należy. Gówno prawda, CM 2.0 opiera się na całkowicie innym silniku dlatego jest to całkowicie inny program. Lodi miałby się przestraszyć? Czego? Każdy sąd przyznałby mu racje...

Najchętniej zamknął bym ten topic, ale chcę jeszcze się pośmiać z Waszych wymysłów na ten temat....

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Ha Ha Ten kolo co postraszyl prokuratura wystraszyl lodiego . zreszta to i tak gowno ! bo nastepne versje mialy bydz za free

a pisane bylo ze to jest po to a by uniknac bana cma :> to czemu ci co mieli 1.0 tego dostac nie moga ? a niech se idzie ojebal ludzi i sobie poszedl xD gz kolo ktory ladnie ta prokuratura wyszedl xD

No bo poco mial zmianic nazwe cheata... wydal nowa odslone a nie upgrade starej...

niechcesz - niekupiles

Opublikowano

Zapraszam na forum! wyjebane.przez.kokosza

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

a ja Wam powiem tak i tak juz mi nie zależy :

1. Lodi odwalił kupe dobrej roboty ( jak nie wieżycie spróbujcie koorwa sami napisac jakis bot co robie repot nie mówiac o AK) płaciliście Mu w blesach niektórzy w PLN jeszcze pamietam jak niektórzy sie chwalili w poprzedniej wersji CM jak 390+ lvl i 1kB zrobili w śmiesznie krótkim czasie

2. pomyślcie ile razy Wam sie zwrócił poprzedni CM to juz nie łąska dac te marne 60B za nowy i zarobic znowu 15 razy tyle w miesiac? ALE koorwa NIE WY CHCECIE koorwa WSZYTSKO ZA DARMO niedosc że on pracuje dla WAs robi takie cudeńka to Wam koorwa źle ze za darmo chcecie piszcie tak do Microsoftu o nowego Windowsa ciekawe czy dostaniecie

3. Moze niektórzy chcą kupic to to wy koorwa odrazu obrażacie Lodiego i straszycie go HUJ WAM W DUPE i załujcie że to zrobiliscie.....

4. nowy CM jest tych nowych pieniędzy warty na 1 exp evencie właczacie bota i kur.wa huj was obchodzi idziecie nie wiadomo gdzie a bot gra za Was wracacie po 48h i nie wieze ze 20B w inventory nie bedzie chyba ze bijecie w Lorencji......

Jakby sie dało można jeszcze kupic CM 2.0 ??:D zalezy mi na tym nawet dam więcej niż 100 zł doceniam takie majstersztyki...

Opublikowano

Ja powiem tak

Nieznacie mnie pod tym nickeim ale ja znam wiekszosc z was

Jedno jest pewne przez to ze ludzie mysla ze wszystko jest za free bo sobie cracka sciagna tak sie konczy zabawa z CM

Lodi chcial byc uczciwy mogl podac sie jako nowa osoba wprowadzic nowy panel w cm zmienic all itp ... i walic wszystkich na maxa selujac jako nowy program i nowa osoba ..

jednak nie zrobil tego bo jak juz wspomnialem jest UCZCIWY.

ci co tam pierdolili kasa kasa kasa itp ... niech se qrwa policza ile kamoli wpadlo ile lvli wpadlo ile czasu mieli dla siebie na real life .. i czy nie jest to warte takiej smiesznej kwoty ..

SZKODA QRWA GADAC MATOLY PIERDOLONE (problemy wszedzie znajdziecie ale qrwa napisac cos samemu kupic wiedze oczytac sie i napisac cos od podstaw to juz nie laska qrwa ! )

Lodi Popieram zamkniecie CM .

Opublikowano

Hmm jestem tyko opserwatorem ale ci co lodiego straszyli koorwa powiesił bym wszytskich za jaja jebaków leśnych kupa koorwa dobrej roboty poszła w huj i to przez tych jebanych pedałów .. żal takich ludzi koorwa ... inaczej koorwa niedarady za jaja pedałów ..... Żal....

Opublikowano

Większość postów jest ze strony ludzi któży nie kupili CM....Wy to sobie możecie... 'huj z tym co mnie obchodzi jakis CM gowno jeba**'....ale są ludzie któży naprawde zapłacili <choć niemówie że 50zł to dużo> i szanują prace Lodiego....ja zapłaciłem,ale i tak z CM-a nie kożystam ;/ (ehh ten net ).....ale i tak uważam że Lodi to wielkiej klasy informatyk,znający się na żeczy.

@offtop

czyli że już CM 2.0 nieda się kupić/dokupić? dawno mnie niebyło ;( STUPID NEOSTRADA!

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

teraz Ci co straszyli Lodiego niech udostępnią jakis program który ma takie funkcje za free/...

Zobacza ze Lodi chciał grosze....

Opublikowano

kurcze dostane odp? Lodi już tu chyba niewchodzi...ale jak ktoś mugł by go zapytać...bardzo mi zależy na cm 2.0....po 1 byłem w CZD w warszawie... <szpital>...net sie zrył..i niemogłem odwiedzać forum....a bardzo mi zależy...bardzo prosze....

\m/ \m/

GG: 9261310

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...