Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PandoraMT2

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drogich userów. No więc server stoi już od dawna ,ale jeszcze niezauważyłem dyskusji :). Co myślicie o tym servie , o teamie ,ratach, noobach na servie :( . Sam posiadam tam postać i uważam że server jest Dobry .Proszę was tylko bez spamu! Jak by co to posiadam zgodę x070x :)

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na nim prawie od początku z dużymi przerwami, wbiłem 104lvl i zbierałem kase i robiłem eq, serwer jest easy, masa ludzi teraz koło 3k w południe jak nie więcej.

Na tym serwerze chodzi tylko o pvp :D. Za najlepsze itemy "zatruty" ^^ chcą koło 2kkk albo pełne epickie eq ^^. Eq jest łatwo zdobyć locą sztabki po 2,5,10kk, bardzo często.

Dlatego też ludzie robią miliardy noob charów, wbijesz 30-40lvl i masz z 30 sztabek po 10kk + 30-50 sztabek po 2-5kk. Ludzie chodzą z 4 parami eq przy sobie i biją wszystkich...Takie osoby jak niemasz dużo na ludzi i 6/7b to albo nic im nie robisz, nawet dmg nie pisze, albo po 300. Najlepiej jest robic full przeszyw i machać sztyletami u daggera^^. Max hp jest duży bo jest w 6/7bonie i w epikach. Są 3 inne huangi, zwykły srebrny i złoty oczywiście można go zrobić za masakrycznie dużą kase w grze, ale też są dostępne w IS ;D. Na serwerze już niegram, mam zamiar sprzedać konto :D. Na allegro już są nawet yangi na sell o.O

To chyba wszystko co jest ciekego na tym serwerze, a i jeszcze jedno DMG hacków jest poprostu miliony i innych "neo" hacków.

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

Mi sie podoba server chociaz jak wieczor sie zbliza to duzo osob gra i male lagi sa ale tak server w porzadku jest ;)

Tera sciagam klienta bo mialem formata i go nie wgralem na plyte :(

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Legenda
Opublikowano

Pandora to serwer z rodzaju easy. Łatwo można wbić wysoki poziom oraz uzbierać kasy na eq smoka. Dużym plusem jest robienie złotych i srebrnych hwangów. Niestety duże lagi i częste cofanie jest ogromnym minusem tego serwera.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

jak grałem na serwie to naprawde mile spędziłem tam czas. wbilem 104lvl szamanem smokiem.

Serwer prawie, że idealny, tylko nieco laguje.

no ale w skali od 1 do 10 stawiam 9,5 :D

Jeden z najlepszych serwerów na jakim grałem.

Opublikowano

@UP To opanuj 3k ludzi+hacki+ociążenie procesorów. Jak niewiesz to się niewypowiadaj ;) Pozdro (zrób taki server że będzie 3k ludzi i będzie bez lagów ok? wtedy możesz tak pisać)

Opublikowano

Słuchaj gra tyle ludzi to mają pieniądze na zakup nowych maszyn ,ale oni tego nie robią...

Maszyna 8x2.6ghz

Ram 12gb

Net 1gbps.

Troszkę śmieszne jak na tyle ludzi.

futureteam1.png

Opublikowano

@up

omg

server jest troche gorszy od padnietego csyt2 (very easy)

ale ogulnei atmosfera ta sama + mi się podobają te lagi przypominają mi o csyt2 ^^

gdyby był to Hard to by nie dropiły sztabki ;]

jedynie handlarze są pod hard ^^

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Serwer jest dobry..Pierscien Teleportacjii przydaje się osobiście podoba mi się . Nick Carcass Król . Jinno szeptajcie ;)..

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

może oprócz

rozmawiania zrobimy gildie MPCForum??

mój nick:

Maruikuro

klasa:

Sura

płeć klasy:

Kobietka<3

level (malutki ale expić mi się niechce ;():

72

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Tak dla info Serwer ten należy do najbardziej HARD dedyków

Hahahha, no to bylo smieszne...

To jest serwer medium/easy...

Nie przesadzajz tym 'HARD'

Ja juz nie gram na serwie poniewaz lagi jak ***+hacki+team zamiast zrobic cos z lagami to tylko kase przelicza;/

@Down nom;]

Hard= exp x1,5/2, a nie to co jest na pandorze;p

Opublikowano

Pff.. Hard to znaczy 10% ,20 % expa .... a nie 100,150,200% ( Czasami gm daje..)

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

server jest zajefajny :D graj na nim ile się da :D ale coś zadużo teraz ludzi gra i wszystkie sieci full :(

HAHA PRZECIEZ TO DEDYK !

65994253024037513199.png
Opublikowano

Zakładam gildie na pandoramt2 gildia bendize nosila nazwe MPCforum ja sura 100 lvl i dobrym eq ( absy na woja ) ;] w sprawie miejsc w gildi PW ;]

65994253024037513199.png
Opublikowano

A więc tak gram od początku serva wbiłem 91lvl zrobiłem eq 6/7 bony zrobiłem se przerwę wróciłem wbiłem 100 lvl ożeniłem się kupilem se kolce smoka +9

tera chce se kupić hełm i naszyjnik i tyle a i pvp jestem dość pro 48k w woja epik eq bym zapomniał jestem ninja dagger ogółem prv jest pro

Zzok - off forever 93 lvl - korniszon12

Aktualnie

Imetin - HardkoreY - 93 lvl - sura - bm

PandoraMT2 - buner -100 lvl - ninja - dagger

Zbieram - ale dla mnie liczy się to że pomogę komuś

Jem Dżem

Opublikowano

Zacząłem grać. Serw nawet spoko :P Kumpel mental pomaga. W 4 dni full eq na 99 i rekord 132k z duchowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...