Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HEHEHEHE.

Nawet forum nie chciało sie zrobić.....

;p wysilcie sie 4razem troche;p

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie puacz off.

Zal wam wydac 2 zl to nie krytykujcie serwera. Pewnie co 2 z was tak piszacy wydaje na innych serwach po 100 zl na is bo mama dala komorke, a potem dziwia sie ze trzeba zapalcic 200 zl bo synek musial eq zdobyc z is.

A reszta z tych osob to leniwce ktorym nie chce sie zdobyc epikow tylko na latwizne i do IS. Potem mysla ze sa juz fajni bo maja epika i sa pro. Przewaznie takiego typa bierze sie na 2 hity bo mysli ze jest bogiem. Trudno taka jest prawda zeby cos osciagnac trzeba pograc. Mysle ze te reje to dobry pomysl, nie drogo a wyeliminuje potencjalnych noobow.

Opublikowano

HEHEHE.

Lomax:

"Serwer offline do jutra wieczorem powodem jest zmiana oraz naprawa wszystkich bledow w grze . Zapraszamy na nowy nasz serwer ProMT2.pl ! oraz na forum MgcForum.eu"

4Bid:

"Serwer offline do jutra wieczorem powodem jest zmiana oraz naprawa wszystkich bledow w grze . Zapraszamy na nowy nasz serwer ProMT2.pl ! oraz na forum MgcForum.eu"

Dobre;p

W jeden dzień zarobią na was z 7.000zl;p+

Licząc, że dostają 40$ z SMS...

zal.

Opublikowano

Ludzie puacz off.

Zal wam wydac 2 zl to nie krytykujcie serwera. Pewnie co 2 z was tak piszacy wydaje na innych serwach po 100 zl na is bo mama dala komorke, a potem dziwia sie ze trzeba zapalcic 200 zl bo synek musial eq zdobyc z is.

A reszta z tych osob to leniwce ktorym nie chce sie zdobyc epikow tylko na latwizne i do IS. Potem mysla ze sa juz fajni bo maja epika i sa pro. Przewaznie takiego typa bierze sie na 2 hity bo mysli ze jest bogiem. Trudno taka jest prawda zeby cos osciagnac trzeba pograc. Mysle ze te reje to dobry pomysl, nie drogo a wyeliminuje potencjalnych noobow.

alchemik dobry jestes;p

To konto co napisało ten post ma to samo IP co twój alchemik.

^^OMG.

Opublikowano

HEHEHEHE.

Nawet forum nie chciało sie zrobić.....

;p wysilcie sie 4razem troche;p

Wiesz forum bedzie i tak podaj dowody ze cos mam wspolnego z tymi debilami z evonisa

@@ serwer juz online

ban.gif

Opublikowano

Jezus, czy dla was musi być zawsze wszystko punktualne?

Może jak włączał serwer to jakiś błąd wyskoczył?

Albo coś innego równemu temu?

@swierszcz96

Jestem ciekaw jak ty byś się zachował mając serwer, pisząc "za 5min on", a by tak nie było i ludzie pisali by, różne zbrednie.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Dodane:

Perly

Bony

Kody na sms:

32A498EZ

Z346CAB6

HGGSZCH9

CV1SKJR5

PTLTHVPH

4AAP84NM

DHTCI32E

19:16:09

4DT6RJH9

@serwer off na 10minut za duzy mam spam i troche zwalilem

ban.gif

Opublikowano

znowu restart , nie wiem z jakiego powodu .. ale wiem , że 10 minutowy...

Ciekawe bo mi się błekitne +9 zamieniło w kremowe +0 ;o , a tych bonów nadal nie ma u NPC

A wy ludzie poczytajcie reklamy , bo co chwile ktoś napiszę ... Gdzie Ku itp..

Opublikowano

;p

Merkon CI to polecił zrobić?

Ale dowaliłeś z tym serwerem i jeszcze wyłączyłeś pozostałe 2 serwery aby Ci sie tu rejestrowali bo nie będą mieć co robić... genialny jestes...

Opublikowano

Dlatego restart, pewnie, że zmieniało zbroje.!

Nie pytajcie o KU, czy KamienieDuchowe, bo skille dostaje się u NPC, koło kowala!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

CO ZA POJEB DAL SMSY KTORE NIE DZIALAJA ;] POCALUJ SIE NA TAKIEGO SERVA NIE WARTO WYDAAWAC ZAMIAST ZROBIC IS TO TY KURWA DAJESZ ZEBY LUDZEIE WYSYLALI CI SMSY KURW...MOZE I SERV FAJNY ALE TO Z ESEMESAMI DOJEBALES NA MAXA :} BADZ MADRZEJSZY I DAJ POPRAWNE KODY CIECIU

Opublikowano

Siema, sciagnalem launchera i wgralem tam gdzie mialem elitemt2. Lepiej wgrac do pla? albo gdzies??

po 2. jak odpalilem to ch1 i ch2 "..."

Powiedzcie czy dziala albo czy bedzie dzialal bo chce wyslac sms ^^

Opublikowano

zla wiadomosc taka : res postaci ale dobra taka ze to odrobicie w 5min jak teraz

temu res bo zmulilo mi komputer od spamu na gg pol ekranu i zle wpisalem komende

ban.gif

Opublikowano

Deadline31

On dał poprawne, ale już wszystkie "zajęte", "kto pierwszy, ten lepszy".

Na przyszłość nie obrażaj!

nie dal dobrych poniewaz ciagle odsiwerzalem ;] mpcforum i gdy sie pojawilo od razu probowalem wpisaco statni kod ;]

Opublikowano

pogralbym ale co z tego jak nikt nie zarejestruje sie , ja wydam prawie 3 zlote(malo ale zawsze to 1 browar) i na servie bedzie moze z 50 osob.... a server pvp -podstawa sa gracze bo pvp z psem nie wezmiesz , wiec reje za sms jest rzecza zbedna

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Macie TSa?

Merkon jak coś robi to przed oczami ma sumy. Mam nadzieję, że rzeczywiście nie masz z nim nic wspólnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...