Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tutaj Prosze Pisać Wszystko Na Temat Yangów

Something

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekamy i zobaczymy co z tego będzie.

Ale też nie wydaje mi się że GF usuną kase, to tylko taki chwyt żeby nie kupować yangów na np. allegro i żeby gracze nie bocili.

Mogą pisać co chcą, ja będę bocił bo potrzebuje kasę na eq którego w zasadzie nie mam bo wróciłem do gry :]

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KUr!!!! Pamietam jak na s7 nie bylo tych botow hackow prawie wogole ale malo osob uzywalo

jakos sie wbijalo lvl nie narzekalo sie ... bylo wam zle?

bo mi nie. jakos wolalem troche sie wysilic i zrobic eq i byla satysfakcja a teraz? smocza +9 mozna powiedziec ze to smiec w porowanniu co bylo kiedys ; )

Opublikowano

buhahahah pojebalo was wszystkich ;d nie bedzie zadnego reseta yangow myslicie ze jakas ankieta od graczy dla graczy jest na board'dzie to ze resecik bedzie wiecie ile kasy by poszlo gf ??? ile osob by skonczylo grac ?? pozatym szwaby maja wyjebane na to czy u nas sie sprzedaje yangi czy nie bo co im do pla ??? przeciez to tylko my sie wkurwiamy a im kasa za is leci -.- WTF?!

hersygna.png
Opublikowano

Moim zdaniem Yang nie opłaca się kupować i nigdy się nie opłacało......... niby Yang jest teraz strasznie tanie bo właśnie wchodziłem na Allegro i zobaczyłem że 1kkk kosztuje już tylko 39.98 zł... ale co z tego i tak ceny na Metin2 PL bardzo idą w górę. Nie opłaca sie tego kupować i kropka. Dziękuje :D

Opublikowano

Szczerze to tu można wybierać gdzie się więcej da zarobic:

1.Jeżeli by jakoś zlikwidowali sprzedaż yang to ci co kupują je być może przestali by grać a co za tym idzie mniej kasy za sm.

2.Jeżeli nic z tym nie zrobią to Ci co grają normalnie przestaną grać i mniej kasy za sm.

Tu jest pytanie Czy więcej osób kupuje te yangi czy więcej gra normalnie ; >

odpowiedź zna chyba każdy więc pozdrawiam;]

Zbieram +

Serwer:Kronos,

Królestwo:Chunjo,

LvL;65+

Klasa:szaman smok.

Opublikowano

Boże ludzie... Ogarnijcie... Na pewno nie będzie resetu Yangów!! Pomyślcie.... Jak by taki reset zrobili, to w huj ludzi by się od nich odwróciło, przestało kupywać Sm i by mieli mniejsze zyski - dlatego tego nie uczynią;]

y5r5.png

Opublikowano

Ja grałem od poczatku bez is i bez allegro

I do tej pory uzbierałem tyle

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=21047815

Sprzedaje bo juz niemam ochoty grac w to gowno

Ceny z kosmosu

Jak grac bez allegro

Nieda sie -.-

Kiedys fms 300k max teraz 250kk -.-

Opublikowano

Kiedyś... Jak itemki były tańsze. a Yangi droższe... To trzeba było wydać troche żeby kupic dobry item... Teraz. Gdy yangi są tańsze a itemy droższe. też trzeba troche wydać żeby kupić coś dobrego.

Witam wszystkich ; ) . Tu stary kolega .. Timek ; ) ..

1018489rndg90dr17.gif Zbieram +

Opublikowano

Teraz to się strasznie opłaca kupować Yang na allegro , ponieważ jest ich dużo i za małą cenę ;) . Metin2 już nie będzie nigdy jak kiedyś xD

reflink

Opublikowano

Szczerze mówiąc, nie wierze w to, że GF. nie maczali w tym palców :).

Dlaczego?

Ponieważ w metin2 US ,co.kr, i wszędzie indziej ceny są normalne.

Reasumując, pewnie jakiś z GM'ów mógł sprzedawac po bardzo duże ilości yangów.

Jak już yangi weszły na serwer, stała się katastrofa.

Niestałoby się tak, gdyby GM'i nie zasypywaliby palców.

Nie wierze, i nigdy nie uwierzę, że na syriuszu po tygodniu, ceny potrafiłyby zejść do 10x mniejszych niż na us.

Co do resetu yangów, musiałaby być jakaś rekompensata za stracone yangi.

Od tak sobie, nie mogą zrobić "resetu wszystkich yangów".

Mają tylko GM'ów ,że "sami siebie sprzedali".

@UP

US nie ma takich problemów, a ceny trzymają się od ok. roku bardzo dobrze.

Opublikowano

@Matjes

Prądu raczej nie tracisz , możesz co najwyżej więcej za niego zapłacić ^^

Ale to i tak jak masz codziennie komputer odpalony po 8h to za miesiąc zapłacisz około 40zł.

@Something

Ten link co podałeś , to tam mam nadzieję jest darmowy bot , tak ? :)

Daj + :)

Fotka

Opublikowano

Nabór na GM jak jest... Wchodzi dziecko na strone. Zmyśla dane. i może zostać GM.. Proste. a Dziecko jak to dzicko. Rozwala yangi po calym serwie ;]

Opublikowano

@up to zes pierdolnal ladny kawal xD

myslisz ze to jest mozliwe ?? za nim ktos dostanie gm'a jest testowany musi wejsc na ich tam jakis komunikator i nawet zamulator fubu mu nie pomoze...

poza tym musi wysylac jakies papi8ery do gf po czym dostaje jakis tam dyplom czy cos takiego ze jest czlonkiem wlasnie tego teamu bla bla bla wiesz o co chodzi i nie pierdol mi ze dzieci zostaja gm'ami a co do yangow to ile razy mozna powtarzac ze to chinskie boty i chinczycy na tym zarabiaja ,a polacy kupuja od nich yangi np. 1kkk za 24zl a sprzedaja za 38 ;] taka jest prawda

hersygna.png
Opublikowano

Taak? To z kąd chinczycy na polskim serwerze? wszystkie boty . są polaków pewnie ,

Opublikowano

Taak? To z kąd chinczycy na polskim serwerze? wszystkie boty . są polaków pewnie ,

Skąd są?

przez www.metin2.pl a dokładniej to opcja REJESTRACJA jeśli chciałbyś wiedzieć.

Chińczycy i kasa na allegro z ich firm są od zalania dziejów metina... oto twoja odpowiedz nad która tak ciężko było pomyśleć!

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Rekrut
Opublikowano

A nie przyszło Wam na myśl, że niektórzy GM-owie chcą zarobić sobie na boku?

Zauważcie np. Animemt2 - Respect sprzedawał sm po niskiej stawce, bo chciał zarobić

A na PL niech robią co chcą. Sam kupiłem kiedyś yangi. Uważam, że to strata gotówki. Teraz PL to nie to co dawniej.

Gdy mój kumpel miał postać 70+ (wtedy były 4 serwery) to sprzedawał 1kk za 5zł...

Dawać - ;D

Opublikowano

A nie przyszło Wam na myśl, że niektórzy GM-owie chcą zarobić sobie na boku?

Zauważcie np. Animemt2 - Respect sprzedawał sm po niskiej stawce, bo chciał zarobić

A na PL niech robią co chcą. Sam kupiłem kiedyś yangi. Uważam, że to strata gotówki. Teraz PL to nie to co dawniej.

Gdy mój kumpel miał postać 70+ (wtedy były 4 serwery) to sprzedawał 1kk za 5zł...

Strata gotówki to jak te pieniądze przepijesz ;)

Ja osobiście jeszcze ani razu nie kupowałam yangów na allegro , ale mam zamiar sobie kupić , niestety na moim 25 serverze za tą samą gotówkę dostaję się ponad 3 razy mniej :/

Daj + :)

Fotka

Opublikowano

Powiem tak, ci co kupuja yangi na allegro to zwykle dzieciaki robiace z siebie debili i nie potrafiace grac. Ja swoim surka wp 75 lvl dziennie zarabiam ok. 1,2kkk z samych kamykow duchowych, a jeszcze do tego dochadza ku aura, silne i inne, a to tylko w 2-3 godziny. Jak sie chce to mozna miec pro postac i eq, ale trzeba tylko pomyslec drogie dzieci neostrady. Kupujecie 1kkk na allegro, a potem leca od was teskty typu ,,Zal czemu takie ceny" , ,,Przez te ceny nie da sie grac!". Rozcie glowami i ogarnijcie sie z kupowaniem tych yangow bo zarobic mozna bardzo latwo.

xnzn.jpg

Opublikowano

Powiem tak, ci co kupuja yangi na allegro to zwykle dzieciaki robiace z siebie debili i nie potrafiace grac. Ja swoim surka wp 75 lvl dziennie zarabiam ok. 1,2kkk z samych kamykow duchowych, a jeszcze do tego dochadza ku aura, silne i inne, a to tylko w 2-3 godziny. Jak sie chce to mozna miec pro postac i eq, ale trzeba tylko pomyslec drogie dzieci neostrady. Kupujecie 1kkk na allegro, a potem leca od was teskty typu ,,Zal czemu takie ceny" , ,,Przez te ceny nie da sie grac!". Rozcie glowami i ogarnijcie sie z kupowaniem tych yangow bo zarobic mozna bardzo latwo.

A ja powiem tak.

Ci co kupują yangi, nie wydają jej na trawkę, a kupują za to yangi, bo to im sprawia przyjemność .

To taki przykład.

Niektórzy mają pieniądze, niektórzy nie.

Jeżeli nie szkoda im pieniędzy, to co?

Zależy co dla kogo sprawia przyjemność .

Ja np. wolę kupić płytę GrubSona czy O.S.T.R bo nie szkoda mi kasy na to, co mi się podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...