Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Do Yangsellerów

Metin2Dropper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro jesteście na tak to róbcie konto na metin2 board i głosować na tak ! będzie mniej botów, a dzieci neo grać nie będą bo kasy nie mają z allegro, nie będzie lagów ^ ^

Wierzysz w to? Bo ja nie ;) To jest technicznie nie możliwe :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też uważam że ceny o wiele się zmieniły ale aż takiej tragaedi nie widze ponieważ dropniesz bodzia(~25kk) masz za to 2 aury - wcześniej bodzi kosztował ok.5kk i za to też można było kupić 2 aury wiadomo że niektóre ceny wzrosły o wiele za dużo ale to już wina graczy którzy zawyrzają ceny :)

Opublikowano

Ale z drugiej strony, ludzie by kupywali rekawice z is'u i monete co daje 2x drop by się wzbogacić więc GF by na tym nieźle zarobiło biorą pod uwagę iż jeden gracz by mieć lepszy drop i zarobić szybko kupi rekawice złodzieja za 13 zł telefonem w zaokrągleniu. Na pl'u gra około kilkaset tysięcy ludzi. Niech za te 13 zł kupi około 10 tysięcy osób już mają 130 tys. zł.(13 * 10 000 ) WIęc możliwe to jest. Drugą stroną medalu jest też to, że gracze którzy o tym wiedzą nie sellali by eq za yang, bo co im po yang skoro i tak reset by był. I ciężko by było coś kupić .... Ja jestem za tym by wyzerować te yangi i umieścić wzmianke w regulaminie, że sprzedając yangi groźi wykluczenie z oferty gier GF lub odpowiedzialność karna.

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Opublikowano

żal ja jeszcze nigdy nie kupowałem nic na allegro do gry ale zarobiłem na małżach gdzieś 9KKK i teraz oni mają mi usunąć tą kasę cała moja praca na marne ,jak oni tak zrobią to ja konczę z metinem i idę grać w jakieś ciekawsze gry

Opublikowano

Chore Chore Chore kur*a chore

Neosy ogarnąć ort kur.... razi po oczach

Najlepiej się wszyscy ogarnijcie tak tak wstawiajcie następne posty w stylu "ale to gfupie"

- nie żartuje taką macie ort pozdro

Opublikowano

a jak ktos nie gra sam na koncie np. umowil sie z kolega ze sql ze razem na 1 koncie beda grac i co potem jak bedzie mozna miec 1 konto na kompa to jak oni sie pogodza o jakas gre sie moga pozabijac xD

albo w jakiejs okolicy gra w metina kilka osob maja neta od tego samego goscia przy czym maja takie samo IP a na IP mozna 1 konto i co wtedy. czemu ktos ma nie grac.a takich sytuacji jest masaaaa

najlepiej zmenijszyc yang na serwach np o 10%-80% zeby tak wszystko nie przepadlo a GM niech se wymysli sam sposob na boty i allegro hackshielda niech nowego wymysli ktory góówno daje DMG hack i tak dziala bo mi kolega mowil tylko FishBot jakos banuja

nigdy nie kupowalem yang na metina nieuczciwie nigdy nie wydalem ani grosza i czemu mialbym to wszystko stracic

Opublikowano

a jeżeli sam ktoś zarabiał tą kase na fmsach, czy coś?

Zastanów się.

DAJ + TO NIC NIE KOSZTUJE, JEDEN MAŁY KLIK!

NIE BĄDŹ ŻYŁA!

STARAM SIĘ TYLKO POMÓC!

some fun.

Opublikowano

Głupota jak ich mało i tak będa yangi max tydzien po tym takze co to za roznica by musieli co chwile robic tak samo pfff boze ale mózgi

Opublikowano

Jak wyzerują, to ja się będę cieszył.

Takie noobki kupią sobie yangi z allegro i już "pro eq +9"...

Niewinni są - też ucierpią przez tych yang allegrowiczów -,-

Dla mnie to dobry pomysł..

­

Opublikowano

Jak to przeczytałem, to padłem.. Jak by mieli każdemu yangi wyzerować, to niby jak po tym zarabiać? o.O Jedyne wyjście to sellanie śmieci z dropu...

Ogólnie pomysł i tak by nie przeszedł.

1280314365-U1.png

Opublikowano
Noobki nigdy nie miały 5kk w eq i chcą żeby każdemu yang wyzerowac FAIL ^^

UP

Nie mów o sobie ;**

Głupota jak ich mało i tak będa yangi max tydzien po tym takze co to za roznica by musieli co chwile robic tak samo pfff boze ale mózgi

kur.. ciekawe jak ? nikt by nie miał yangów omfg.??? "ale ty mash musk ! "

Normalnie byłoby przez 2 miesiące potem znowu by boty po 50kk sellały po 20zł itd. :huh: :huh: :huh:

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Pomysł z jednej strony jest dobry a z drugiej zły.

1.) Nobki które kupiły yangi na allegro stracą całą kasę i w takim razie ceny polecą w dół co jest wielkim +

2.) Minusem jest to że uczciwi gracze stracą swoją "krwawicę" w którą wkładali godziny uczciwej gry.

joker%20sygnatura%203.jpg
Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie potężnego eventu na każdym serwerze, na którym można było by się dorobić dużo itemów.

Przybyłoby w sklepach dużo KU , KD , ceny by spadły, ale to i tak by zalatwiło ten 1 problem. Zostałby jeszcze problem z graczami, którzy kupują yangi na allegro.

Przynajmniej 1 problem rozwiązany.

Opublikowano

Tym sposobem wyzerowania yang, stracą tylko gracze. yang selerzy na tym jeszcze więcej zarobią.

Sposobem na zmniejszenie inflacji jest poprostu bannowanie botów i ich alt charów na których trzymają yang.

Nie martwcie się Metin2=Zysk więc tak szybko botków nie zbanują :D

lub będzie tak jak na Tureckim Metinie gdzie 1zł kosztuje 300kk ^^

Opublikowano

Jak dla mnie to jak będą mieli wyzerować yang to Ci co kupują na allegro kupią więcej by zamienić yangi na itemki...

Zbieram +

Serwer:Kronos,

Królestwo:Chunjo,

LvL;65+

Klasa:szaman smok.

Opublikowano

Gdyby wyzerowali yang to alegrowicze chyba by się zesrali ze szczęścia. xD

Mniej kasy = ludzie kupują masowo yang z allegro = duuzo więcej pieniędzy przy wielokrotnym mniejszym nakładzie pracy z botami = powrót cen w pare miesięcy. :D

Wtedy to chyba i ja bym zakładała boty by na allegro zarabiać. xD

Opublikowano

co multikonta maja banowac to musze szybko na alegro wystawiac moje hary pro elo :D mam skile g , p ...... a z ta inflacja to maja racje niech wyzeruja kazdemu kąto :)

Opublikowano

Czy was kurwa wszystkich popierdoliło? Nie rozumiecie, że GF chuja zrobi ponieważ ich to nie obchodzi co się dzieje na serwerze. Pisałem to już we wcześniejszym temacie i dostałem minusy, ale jebie mnie to, więc piszę jeszcze raz. TEMAT NA BOARD TO TYLKO SPEKULACJE NEOSÓW, KTÓRE NIE RADZĄ SOBIE W GRZE I MYŚLĄ, ŻE JAK CENY SPADNĄ DO WCZEŚNIEJSZYCH TO BĘDZIE ŁATWIEJ, NIE KURWA NIE BĘDZIE..

Grałem w metina, kiedy małże były po 150k, a smocza +9 kosztowała 15kk. Musiałem wyłowić 100 małży, żeby ją kupić, albo wbić 50 i wydropić 15 bodzi. Aktualnie smocza +9 200kk, potrzebuję wyłowić 40 małży, albo wydropić 8 bodzi. Teraz jest łatwiej, zrozumcie to i przestańcie rozpowiadać farmazony, że yangi zostaną usunięte, bo nie ma takiej możliwości, jedyną opcją pomniejszenie yang 10 razy, ale to nic nie zmieni, zrozumcie to pajace.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Tak jak ktos tam u gory napisal

Jezeli zresetuja yangi, to tylko zyskaja na tym yangsellerowcy, bo wtedy bedzie mało yangow i ceny wrocą do tych z poczatkow, a chinskie farmboty nigdy nie odpoczywaja :)

jak już masz coś dać to daj minusa..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...