Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Do Yangsellerów

Metin2Dropper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak czy siak jak by wyzerowali kazdemu yangi

to i tak za 1.5 - 2 lat byloby to samo.

Wszystkiemu sa winni Ci yangselerzy ,czym wieksza cena tym wiekszy maja zysk w grze z tego co zbieraja tysiace botow.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale macie problemy pokupowac itemy do pvp i expa oraz poty .Wyczyszcza yangi dadzą każdemu 1kk do eq i beda normalne ceny i kazdy bedzie zarabiac na siebie

to by ludzie robili 32523523523235 postaci.

DAJ + TO NIC NIE KOSZTUJE, JEDEN MAŁY KLIK!

NIE BĄDŹ ŻYŁA!

STARAM SIĘ TYLKO POMÓC!

some fun.

Opublikowano

Lepszym pomysłem niż wyczyszczenie Yangów jest ich poldzielenie przez jakąś sumę. Jakby podzielili każdemu Yangi np. przez 100 to proporcje by się zachowały. Na allegro dalej by stały , ale reguralne powtarzanie tej czynności dawałoby oczekiwane efekty. Kto teraz ma 1kkk zostałoby mu 10kk. Ludyie moment by się przestawili na ceny 100x mniejsze a i łatwiej byłoby zarabiać na małych lvl. Według mnie to dużo bardziej sprawidliwe niż całkowite zerowanie yang.

Opublikowano

myślę, że to by dało coś, ale na krótsza mete.

DAJ + TO NIC NIE KOSZTUJE, JEDEN MAŁY KLIK!

NIE BĄDŹ ŻYŁA!

STARAM SIĘ TYLKO POMÓC!

some fun.

Opublikowano

Nie czaje was ?

Jak to może być , że za 2 godziny będzie to samo skoro all będą miec 0 yang i za nic nie będą mogli kupić np: aury ? wtf?

Chyba , że yang hacka zrobią o tak ! podam im moje passy i będzie dużo kaski B) B) B) B) B) B) B)

*Kabe, jakby zrobili , że nie mozna robić multikont to miałoby jakiś sens dać każdemu po 1kk :P

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Jeżeli byłoby robione regularnie to by dało efekt na długą metę. Pierwszy raz zrobić zminiejszenie stukrotne , a potem co jakiś czas o 10 razy zmniejszać.

Opublikowano

Jeny jakie ten kto zlaozyl ten temat glupoty opowiada... farmazony jakies.... przeczytal 1 watek i w to wierzy.... ile ty masz lat? wprowadzasz jakas panike.... usuniecie yangow pfff..... nie mozna tak zrobic.... wiele ludzi na nie pracowalo utrziciwe.... a botem i dmg sam sie pewnie wspomagales, a teraz placzasz albo nabijasz posty...

Opublikowano
Jeny jakie ten kto zlaozyl ten temat glupoty opowiada... farmazony jakies.... przeczytal 1 watek i w to wierzy.... ile ty masz lat? wprowadzasz jakas panike.... usuniecie yangow pfff..... nie mozna tak zrobic.... wiele ludzi na nie pracowalo utrziciwe.... a botem i dmg sam sie pewnie wspomagales, a teraz placzasz albo nabijasz posty...

Dobra botku, poczytaj trochę regulaminu metin2 ;]

wszystko co jest na koncie jest własnością GF, więc im to wisi czy ty chcesz aby ci yangi znikły, chcą aby były mniejsze ceny . Ja nie muszę mieć cheatów aby być PrO ^ ^ w przeciwieństwie do ciebie żałosny botku ;* idz na metin2 board link masz podany w mojej pierwszej wypowiedzi i tam wyzywaj cwe*u a nie mnie, bo ja tylko skopiowałem i wkleiłem to co Admin napisał . Nie wprowadzam w panikę nikogo, uświadamiam im to co może się stać , żeby nie było 2931823 tematów " Gdźie sa moje jangi?~!!!@#H*!@#T"

Widać , że mały nuubek

btw. kto tutaj odrazu z dmg wyskakuje ^ ^

Opublikowano

Że wszystko jest własnością GF to prawda, ale wątpię żeby im zależało na zatrzymaniu inflacji. :huh: Nic w ten sposób nie zyskają, a do takiej sytuacji doprowadzili gracze, trochę to chore żeby GF wtracał się w ceny które są na serwerach :mellow:

Opublikowano

I tak tego nie zrobią ponieważ zbyt wielu graczy by się od nich odwróciło co spowodowałoby zmniejszenie sprzedaży SM :) a to raczej nie mała strata :)

Teraz to oni mogą tylko robić nowe serwery i pilnować botów :)

Jakoś na metinie US/SG mogą to może i u nas im się za chcę:)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Niech zmniejszą każdym yangi o 50x, wtedy będzie fajnie bo ceny automatycznie się zmniejszą... oooo tak pamiętam te czasy kiedy riba +2 sie kupowało po 500k <3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja widziałem gościa tygrysią +9 z pż 2k sprzedawał za 100k -.- ale jak zwykle musiałem mięć 20k

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Sprawa z yangami , niestety duzo osob odeszlo by z PLa z w tej sytuacji gf sobie na to pozwolic nie moze

Sprawa z multikontami , wg mnie mimo wszystko dobry pomysl , gra szmaanem miala byc sens , metin stalby sie gra w party a nie odpalanie 3 metinow (shopek , buff i przykladowo woj)

Ludzie nie lecieli by tak z lvlami bo musieli byc wystawic sklepik na swojej glownej postaci , a to laczylo by sie z syfem w eq , ta opcja ewentualnie po dodaniu 1 do 2 zakladek w eq byla by mozliwa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurwa niech wyzerują bo na Grymuarze bodzio w sklepach po 41 kk (LOL) 1 miech temu po 10kk było

Pamiętam kiedyś z 1.5 r temu to bodzie chodziły po 500-1kk, kamienie po 10kk max, aura po 500k Oj były czasy...

TO że są takie ceny to wina tych zasranych botów co selają na allegro yangi .

Opublikowano

A kogo to sprawa graczy którzy napier... na botach : ) hmm jestem za tym bo to dobry pomysł u mnie bodzio 45kk pojeb?? gdzie takie ceny? Allegro rządzi, dokładnie gra szamanem by miała sens a nie każdy buffka sobie robi co to za gra... ;>

Opublikowano

Debilne nabijanie cen miało już miejsce ZANIM pojawiły się boty... Na s5 (Astral) zaczęło się na przykład od fasolek zen - chodziły po 50-100k, a jakiś idiota wystawił za 840k (poszukam później tego screena) i od tego czasu ceny tego itema nie spadły. Z czasem zaczęły drożeć WSZYSTKIE itemy jak leci, śladem takich pionierów w byciu debilem. Później dołączyły boty i... rozpitol w cenach na M2 PL gotowy.

Boty NIE ROZPOCZĘŁY tego szaleństwa cenowego, a zwykli idioci, którzy "hcieli wiencej yanguw zarobic"...

@Edit: Ciekawe czym skłamałem w tym poście, że dostałem minus... ;)

Opublikowano

według mnie to jest jakas bujda... ktos powiedzial jakas głupote i juz wszyscy w to wierza .. pomyslcie ile by na tym gf stracilo ... mniej graczy=mniej wysylanych sms na sm ..

to jest 1 z wielu powodow

Opublikowano

gedi10, więc niech sztabki też usuną. W ogóle, niech usuną wszystkie itemy, bo za większość można Yang dostać.

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO!

Opublikowano

skoro jesteście na tak to róbcie konto na metin2 board i głosować na tak ! będzie mniej botów, a dzieci neo grać nie będą bo kasy nie mają z allegro, nie będzie lagów ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...