Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe Pytanko Odnosnie Pewnej Wypowiedzi Admina.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników,

Mam małe pytanko odnosnie sprawy z banowaniem kont za multi. Z tego co przypadkowo zauwazylem w jednym temacie z zbanowanym uzytkownikiem:

http://www.mpcforum.pl/topic/269545-locarno/page__p__1908542#entry1908542

W tym temacie Mou mowi, ze zbanowany user ma prawo zrobic sobie nowe konto bez obaw o multi.

A jak widze dzial zbanowani to kilku uzytkownikow nie ma prawa do stworzenia takowego nowego konta... podam kilka przykladow:

http://www.mpcforum.pl/topic/289619-mateq-1/

http://www.mpcforum.pl/topic/286322-debil-31-37/

http://www.mpcforum.pl/topic/285867-medrodester-2/

http://www.mpcforum.pl/topic/285370-cupidyn-1/

i jeszcze kilka moglbym znalezc.

Czytałem ponizszy temat i przechwalki administracji jak to zalezy na lepszej atmosferze itd. etc. itp.

Z tego co widze Shidka ma tez bana na 14 dni . Hm ponoc za reklame nie przypatrzylem sie na sygne jej , ale ok.

Mniej wiecej jak Mou napisal ,ze skoro konto mozna zrobic po zbanowaniu a i tak banujecie to moze w koncu wyjasnicie o co chodzi dokladniej ?

Bo tak mozna zglupiec. A oni potem Wam spamuja nowymi kontami...

http://www.mpcforum.pl/topic/275714-do-administracji-slow-kilka/

jqeuR.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciesze się, że podałeś mnie (Mateq) i mnie (debil) jako przykłady.

Zawsze byłem pewien, że multi to używanie kilku kont na raz, a nie robienie konta po banie. Widać, nie wszyscy są doinformowani.

Opublikowano

Pobanujcie wszystkich, którzy mają swoje zdanie i przyprowadźcie resztę metina i będzie zajebiście kurwa!

Pozdrawiam aminów i ich lizodupów

Opublikowano

to troszkę wygląda inaczej

możesz mieć pare kont lecz jeżeli np. na jednym dostaniesz blokade to nie możesz pisać z 2

dostaniesz perma na 1, dostajesz perma na wszystkich

Opublikowano

jack kurwa umiesz czytac ?

Mou napisal

ZE MOZNA KURWA ZALOZYC KONTO PO PERMIE!!!

JAK MATEQ DOSTAL PERMA TO MA PRAWO ZALOZYC KONTO !! kurwa czego tutaj nie widzisz?

lol

jeszcze raz ci to napisze bo nie kumasz

JAK DOSTANIESZ PERMA TO MOZESZ ZALOZYC NOWE KONTO I NA NIM PISAC

JAK DOSTANIESZ BANA NA ZAWSZE TO ZAKLADASZ NOWE KONTO I GIT!!!

JAK MASZ BANA TO MASZ PRAWO ZROBIC KONTO

mam nadzieje ze kumasz kurwa bo ci to napisze 100x !!!

tak samo cupidyn moze zrobic konto, tak samo mateq i tak samo inni !!

Opublikowano

to troszkę wygląda inaczej

możesz mieć pare kont lecz jeżeli np. na jednym dostaniesz blokade to nie możesz pisać z 2

dostaniesz perma na 1, dostajesz perma na wszystkich

No to żeś faila zajebał.

Jak napisał UP, Mou napisał, że jeśli dostaniesz perma to możesz zrobić nowe i nie dostaniesz bana tak jak np. Mateq.

A z resztą co ja się produkuję. Tu zawsze będzie podział na równych i równiejszych.

Opublikowano

A bo admini już sami nie znają regulaminu forum ^^ Tu jeden pisze że można a drudzy banują.

Może coś w tym jest ale ja obstawiam podział na równych i równiejszych.

Opublikowano

w regulaminie nie ma słowa o multi, czy po permie czy przed, każde multi jest dozwolone w świetle regulaminu.

A jack zbanował konto moje i konto brata omfg ! I jeszcze noob-konto z którego żaliłem się Makinowi.

Opublikowano

No tak panowie ;) .

W koncu konto zbanowane na PERM jest jakby kontem STRACONYM bo nie mozna go uzyc. Wiec zostajemy bez konta.

Robimy nowe... ale to nie jest drugie bo tamto przeciez jest nie do uzycia.

Wiec mamy tylko 1 nowe konto.

Multi to jest uzywanie kilku kont naraz ;:) w niedlugim odstepie czasowym.

Wiec moim skromnym zdaniem niektorzy czlonkowie z Administracji przesadzaja z tym banowaniem :). Ma sie rozumiec tych ludzi, ktorzy nie sa przez kokosza uznani za niemile widzianych tak jak np: Owned!.

jqeuR.png

Opublikowano

No tak panowie ;) .

W koncu konto zbanowane na PERM jest jakby kontem STRACONYM bo nie mozna go uzyc. Wiec zostajemy bez konta.

Robimy nowe... ale to nie jest drugie bo tamto przeciez jest nie do uzycia.

Wiec mamy tylko 1 nowe konto.

Multi to jest uzywanie kilku kont naraz ;:) w niedlugim odstepie czasowym.

Wiec moim skromnym zdaniem niektorzy czlonkowie z Administracji przesadzaja z tym banowaniem :). Ma sie rozumiec tych ludzi, ktorzy nie sa przez kokosza uznani za niemile widzianych tak jak np: Owned!.

Owneda ni ruszaj bo został zbanowany za to, że jest nonkonformistą, a na tym forum panuje jedna zasada: Albo podporządkowujesz się wszystkim decyzjom (nawet jeśli się z nimi nie zgadzasz) albo masz własne zdanie i ban.

Gość Mounthains
Opublikowano

Dla mnie warunek miałby być taki:

User po zbanowaniu konta, może utworzyć nowe konto z postanowieniem poprawy. Z tego co widziałem, to nie dziwię się ze obrywacie bany i szpanując robicie nowe konta CośTam#xx. Dlatego też niedawno dałem unbana Mateq, który mi obiecał poprawę. Niestety tak się nie stało.

Chłopaki. Zróbcie normalne konto. Bądźcie grzeczni i macie spokój. To się robi dla Was męczące. Nie. Nie dla nas bo to kwestia u mnie 10 sekund.

;)

Opublikowano

to za miesiąc będziesz sam na tym forum

JAKIM PRAWEM BANUJECIE ZA MULTI SKORO NIE MA O TYM NIC W REGULAMINIE ?

czy po permie, czy przed permem...

Opublikowano

to za miesiąc będziesz sam na tym forum

JAKIM PRAWEM BANUJECIE ZA MULTI SKORO NIE MA O TYM NIC W REGULAMINIE ?

czy po permie, czy przed permem...

+1

Banują, bo nikt im nie podskoczy, a jeśli jakąś decyzję krytykuje za dużo ludzi to zamykają temat i warnuja lub banują.

Opublikowano

Perm = wykluczenie z forum na ZAWSZE. Jeżeli mou pozwala wam zrobić konto po permie, to tylko z jego dobrej woli.

RAsfepN.png
Opublikowano

Perm = wykluczenie z forum na ZAWSZE. Jeżeli mou pozwala wam zrobić konto po permie, to tylko z jego dobrej woli.

liż dupe więcej, on i tak uważa cie za śmiecia.

Opublikowano

Dla mnie warunek miałby być taki:

User po zbanowaniu konta, może utworzyć nowe konto z postanowieniem poprawy. Z tego co widziałem, to nie dziwię się ze obrywacie bany i szpanując robicie nowe konta CośTam#xx. Dlatego też niedawno dałem unbana Mateq, który mi obiecał poprawę. Niestety tak się nie stało.

Chłopaki. Zróbcie normalne konto. Bądźcie grzeczni i macie spokój. To się robi dla Was męczące. Nie. Nie dla nas bo to kwestia u mnie 10 sekund.

;)

Dzięki waszej inteligencji dla nas to kwestia 5 sekund. B)

O kurwa, jaki Ty poprawny nagle. Komu tam smarujesz dzisiaj?

Gość Mounthains
Opublikowano

Chciałem pomóc. Jednak wolicie się burzyć, niż zrobić nowe konto. Co ja mogę za to? :).

Osama ma racje. Odbanowując konta i pozwolenie na dalsze udzielanie tej samej osoby z innego konta jest moją dobrą wolą. Ale jeżeli wolicie się tak zachowywać, to nie moja wina.

PS@ Bezsensu łapiecie za słówka. Jeżeli tym sposobem podnosicie swoje morale to mi to powiedzcie. Na mnie to nie działa.

Gość Mounthains
Opublikowano

kurwa odpowiedź mi czemu tego nie ma w regulaminie?

Mamy się domyślać czy to zabronione czy nie ?

Po co te nerwy? Pogadaj jak człowiek z człowiekiem. Wyzywaniem i dogryzaniem niczego nie wskórasz. Nawet odechciewa nam się z Wami gadać.

Już Ci powiedziałem, że możesz zrobić konto i udzielać się. Musisz mieć do tego pkt w regulaminie? Że chcę dla Ciebie dobrze? Tworzenie multikont zawsze było karalne. Znaleźliście lukę i się czepiacie 24/7. Wiele było sytuacji jak koleś zrobił topic i gadał sam ze sobą dla nabicia postów. Dodawali te plusy czy tam minusy. Powiedz mi szczerze. Widzisz sens, aby user posiadał kilka multikont?

PS: Żeby nie było, że Was zlewam. Będę za kilka godzin na forum. Mam pilną sprawę ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...