Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwaczek 7.6

Krwawy Skalpel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis By Lord Makin ;)

Program służy do usuwania ścian na OTS

A tu filmik jak go używać

Instrukcja:

Wymagania aby usunąć ścianę:

TYLKO OTSY 7.6

- Trzeba mieć dostęp do: Wody lub kosza na śmieci lub schodów itp- Nie działa na otsach na których nie działa wyrzucanie do wody itemów albo rzucanie na schody itp.

Jak sie obsługiwać ?

włączamy programik,W item: wpisujemy 2podchodzimy do ściany Którą chcemy usunąć naciskamy w programie na środkową kratke ( nie koniecznie ) a także na ta kratkę gdzie sie znajduje ściana.

teraz wpisujemy w ID: 2 id jakiegoś itema np: 3350. Naciskamy usun sciane. Pojawia sie nam łuk zamiast ściany (tylko my to widzimy)

I teraz ten przykładowy łuk wyrzucamy do śmieci lub do wody lub na schody itp.

I teraz ściana zniknęła (a właściwie została przesunięta, wyrzucona) i możemy już okradać domki itp.

Pobierz (upload 24.02.2008)

http://www.speedyshare.com/632156984.html

Nowy skan:

dsdsdyt0.png

Ten tut lepszy :) :

60434560jy3.png

22400679zv7.png

10749797nj7.png

60442712hx4.png

78016708ax5.png

51899945cv9.png

11319937hl1.png

By SmoOqi

PS

Możecie podać listę otsów na których to działa bo już próbowałem na 3 różnych oczywiście v 7.6 i nie działa wyrzucanie do wody itemków

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Planowałem założyć nowy temat z tym tutkiem ;p ale nie mam zbytniio czasu dziś.. dzięki, że zrobiliście to za mnie..

Program działa głownie na YurOTSach...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W takich wielkich i praktycznie komercyjnych OTS to napewno nie działa.. tylko jakieś zapuszczone amatorskie servery które stoją max. kilka dni..

EXPmIpC.gif

Opublikowano
mam problem jestem na ronots i gdy robie z ta sciana wszystko pokazuje mi na zero nie tak jak na rysunku

Ronots stoi na silniku coś ala 7.5, więc wiadomo, że nie zatrybi.

Opublikowano

@up: nie sugeruj sie tym ze jest starsza wersja, nie wiadomo w jakiej to powstalo, różnica między takim samym silnikiem pod 7.5 a 7.6 jest tylko taka ze kilka zmiennych, stałych jest zmieniona więc ten bug mógł już być z wczesniejszych wersji

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

jaki numer ma item łuk??

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

eee na tym otsie co podal Krwawy Skalpel nie moge wrzucic konika do wody ;/

EDIT: K moge wrzucic do wody ale nie moge wejsc w miejsce sciany bo pisze ze nie jestem zaproszony do haty ;/

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

zalozycie tego OTS czyli Nakamura napisał że serwa zablokuje i nowego zrobi a wiecie czemu?

gosciu caly depozyt spieprzyl nawet ruszyc sie nio mozna bylo zeby nie wywalilo calego serwa!!!!!!! i to przez usuwaczka!!!!!!!!!

Opublikowano
jaki numer ma item łuk??

Nie wiem ale ja używam id pewnego topora (nie znam nazwy :P)

3303

zalozycie tego OTS czyli Nakamura napisał że serwa zablokuje i nowego zrobi a wiecie czemu?

gosciu caly depozyt spieprzyl nawet ruszyc sie nio mozna bylo zeby nie wywalilo calego serwa!!!!!!! i to przez usuwaczka!!!!!!!!!

I...?

bez gif.

Opublikowano

Nakamura to turor (czy jakoś tak) więc nie mógł zamknąć tego ots-a

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Takich OTSów już praktycznie nie ma... zwykle są to stare YurOTS, które mają pełno bugów i często crashują... takie servy to rzadkość i są one zwykle max. kilka dni... więc ciężko cokolwiek znaleźć....:(

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ehh...

Szkoda ze niema "już" takich OTS

PS. Kiedyś działało to na Podkarpackim :) ( to było troszki dawno ;/ ) ahh to dopiero były czasy :) !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...