Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argosmt2[Pl] [Dedyk]

WuZy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bugowanie yangami m1 nawet to nie jest zablokowane ale sie wysilił dodal jednego npc z 6 rzeczami i to wszystko co sam zrobił zerszta gotowca wział i exp teraz jest 4x nie no niektóre hamachi lepiej sa zabezpieczone^^

Opublikowano

kolego ty chyba nie rozumiesz idei tego serwera to jest stary dobry metin z grą do woli bez żadnych epików i innego badziewia chcesz 4funa? za 2dni startuje s2.argosmt2.pl to bedziesz mogł grac

Opublikowano

Czemu wy tam narzekacie gadałem z GM mówił, że cały czas jest praca nad serwerem czyli coś dodawaj, poprawiają itp! to jest 1 dzień tego serwera i mi się serwer podoba. I mam nadzieje, że będą tutaj normalni ludzie będą grali , a nie same dzieci co wszystkie skille na P przy zalogowaniu chcą dostać!

Opublikowano

Co do tego serwera to GA to zlodziej !! i oszust jak tak można on użyczył hosting i tp a inni wszystko zrobili a on all zakszanił że tak powiem ? jebać Frajerstwo !!! .....

gdyby nie Pawemol, i Detronix byś miał Oooooo Tyle fige z makiem

Aha PANIE ADMINIE LUB MODERATORZE PROSZE O USUNIECIE TEGO TEMATU Z LISTY SERWEROW !!!! BO TO JEST KRADZIONA NAZWA STRONA I TP !!!

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

Dowód ? pracujemy nad tym serverem już ok 2 miesięcy na moim starym forum servera DetroMT2 (No-Hamachi) są wyrażnie podane linki do strony i wszystkie niezbędne dane żeby znaleść server już wtedy wiedzieliśmy że server będzie nazywał się "ArgosMT2" strona też była nasza : ) aktualny GA (złodziej), przywłaszczył sobie naszą stronę, nazwe servera i forum kiedyś był w naszym Teamie...

Opublikowano

Wreszcie porządny serwer ja nie lubie hwangów i różnych epików tylko raty chociaż by mogły być z 50^%

Opublikowano

może ja objaśnię o co chodzi tym panom kupiłem domenę argosmt2.pl sam wymyśliłem nazwę użyczyłem im hostingu oraz domeny na czas gdy nie stanie mój serwer gdy już staną odebrałem swoją domenę oraz hosting a im się rozchodzi o to że ją ją niby ukradłem tyle że wszystko jest na mnie a nie na nich więc te komentarze typu serwer jest kradziony są nie potrzebne gdyż dedyk jest mój oraz domena i strona.. proszę administratorów o usunięcie ich postów gdyż są nie żetelne i niszczą dobrą opinie serwera.. dać dzieciom zabawkę potem ją zabrać jest wielki płacz dla dowodów mogę dać kwitki z domeny oraz dedyka aby uniknąć bezpodstawnego oczerniania mojego serwera.

Opublikowano

Ta , tylko że stronkę , forum ja robiłem i pisałeś około 3 miesięcy temu , że nam to dajesz bo jesteś adminem hostingu.Dałeś mi także spellforce-world.pl , na gg później nas obrażałeś, a nazwę wymyślił detronix , bo on się interesuję mitologią debilu.Może powiesz nam co to argos ? Pewnie wejdziesz na google cymbale

Opublikowano

kolego twoja kultura jest znikoma nazwę ja wymyśliłem gdy jeszcze stał ten wasz privek 4fun myślałem nad nią dość dużo a to miejsce nie jest na kłutnie lecz na wyrażanie opini o serwerze nie podoba się serwer wypowiedz się raz i wyjdź taka zasada a nie pisz bzdury że coś wam ukradliśmy proszę pokaż dowód że strona należała do was a także proszę o pokazanie dowodu wpłaty z kupna domeny dysponujesz czymś takim? nie bo domena jest moja są moje dane ja takimi rzeczami dysponuje więc proszę nie udzielaj się tu i zajmij się tym swoim privkiem

Opublikowano

Co to tego "użyczanie" to nie było o tym mowy, tak zgodze się że hostin jest wykupiony na ciebie ale sam pozwoliłeś mi korzystać z tej domeny oraz na zmane wszystkich danych do domeny tak zrobiłem.

Kiedy już skonczyłem strone po kilku dniach zobaczyłem że nie jest podpięta pod naszego serva a wszystkie hasła zostały zmienione...

Jest to zwykła kradzież przywłaszczyłeś sobie owoce naszej pracy.

Opublikowano

Możecie mnie zbanować na Mpc , ale ja i tak odzyskam co zrobiłem.Po 1 to twoja domena oraz hostingi nie są wykupione , gdyż nabyłeś je , a zresztą może odpowiedź właściciela hostingu cie zadowoli:

Niestety został Pan oszukany. Od sierpnia do połowy stycznia oferowaliśmy darmowe pakiety "Na Dzień Dobry"

i to wykorzystała osoba, która Pana oszukała. Sprawę może Pan zgłosić na policję.

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie oskarżeń opartych dowodami. Osoba posiada dokumenty zakupu wszystkiego, co mówicie, że to skradzione. Nie chcę widzieć spamu i oskarżeń

Opublikowano

Z tym muszę się zgodzić, wszytkie domeny są na "Krzysiaczek" ale nie ich zawartość nad stroną i forum pracowaliśmy a to nam to zabrałeś, dostałem pełne pozwolenie na korzystanie z tej domeny nawet zrobiłeś ją specialnie dla Mnie. odwaliliśmy całą robotę za ciebie... to jest zwykła kradzież : /

Nie poddamy się, będziemy walczyć o to co zostało nam odebrane !

Opublikowano

Wiem , że gg to żaden dowód , ale jego kłamstwa przechodzą wszystkie możliwości , dużo byłoby tych obrazków.A po co wrzucać obrazki z gg , przecież to łatwo paintem z edytować.

Opublikowano

Hmm reklamę proszę przywrócić do prezentacji i usunąć ich posty

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...