Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argosmt2[Pl] [Dedyk]

WuZy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Woj nick Macko Shinsho ;d

@edit

konto już czeka a z tego co się pytałem administracji kończą już prace jeszcze tylko mała konserwacja i odpalą jak bd wszystko ok to git;d

Opublikowano

Jinno, Mental ;>

Tylko wpierw niech serwer odpalą.

Troszke nie jestem w temacie - ten serwer startuje dzisiaj od nowa czy kontynuacja?

draenorsygn.png

Opublikowano

up ten serwer jest nowy był online ale jakiś problem serwerownia miała i muszą chłopaki od nowa all robić mówią że jakieś 15min i odpalają

@edit

serw on wbijam;d

Opublikowano

Supergosciu, jak masz slaby komputer/internet to wywala...

@Topic - zaraz powiinien serwer dzialac o ile sie cos po drodze nie zjebalo

draenorsygn.png

Opublikowano

raty na pewni nie są 8% ;] serv nie dopracowany wystarczy popatrzeć na stronkę..

co do rat jeżeli na PL leci 15 expa z psa to tu powinno lecieć 16 expa z psa ;] a tu za 6 psów poleciało mi 180 expa czyli 180:6=30 czyli raty są o 100% większe niż na PL czyli raty są 100% ;]

Opublikowano

Serwer jeszcze niedopracowany. Po za tym usuń te spolszczenie i zrob klienta bo wiecej osob gra na czitach niz bez ..

Teraz GM zmienia bony bo byly takie jak : 1000 wytrzymalosc 200 wartosc ataku magicznego itd

Opublikowano

Gram na serwie

Wymieniam dzieci 1hk i dmg

Osama - 1hk

Sopel -1hk

Lalusia - dmg hack ninja kobieta 21 lvl i 4min

Wymienie jeszcze dalej jak wlacza strone poprawnie

Fountain_booty_cooldown.gif
Opublikowano

hahahahahaha.... proszę Cie byłam na ts i ten gutowski to ProGamerPL to jest dzieciak 13 latek ... biedaczek do szkoły dzieciaku ,a sam na 1hit 19 min 30 lvl. . czyli tak jak reszta.. takich tylko ...

Opublikowano

Admin tego serwera to kurwa , to jest mój serwer.On dał mi hosting , po czym go zabrał oraz nazwę serwera , stronkę , wszystko mi ukradł , proszę o usunięcie tego gówna z Mpc.

Opublikowano

BUAHAHAHAHA CO ZA DEBIL DAL TAKIE RATY TO JUZ WOLE JSC NA EVONISA XDDDDDDD DNO ZGADZAM SIE Z USEREM KTORY NAPISAL 1 Z 1 POSTOW NA PLU ZARAZ WEJDZIE NIEB SMOK I NEW STALKI NIE POLECAM WOGULE TEGO KUPSKA

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...