Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Texture Pack Hd By Krzysztofa *Hit!

Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, zrobiłem dla was edytowanego Minecrafta :)

Pierdolisz.

To nie twoje.

http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=67932

Chyba koleś edytował temat, tydzien temu wygladal inaczej i miał te ss co u ciebie w temacie.

Ale tekstury te same.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to nie umiesz? o.O

Ściągasz i włączasz.

Dlatego odwołuje to co mówiłem wtedy, chociaż twoje działa w przeciwieństwie do tego z forum ^ ^

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano
Pierdolisz.

To nie twoje.

http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=67932

Chyba koleś edytował temat, tydzien temu wygladal inaczej i miał te ss co u ciebie w temacie.

Ale tekstury te same.

Owszem moję, naucz się kolego czytać co ja piszę, a nie pisz głupot i nie blizgaj.

Zacznijmy od tego, że tam gdzie podałeś nie widzę podobieństwa do mojej paczki, poza tym ja ss-y robiłem sam, więc skończ proszę te swoje bajeczki ok ?

aha i jeszcze jedno,, na tamtych ss-ach jest jakaś głupia mapka w lewym górnym rogu, u mnie nic takiego się nie znajduje..

modyfikację robiłem na podstawie poradników z oficjalnego forum minecraft

Wyraźnie napisałem, że sam tego nie wymyśliłem tylko na podstawie wielu poradników z forum tamtego robiłem te bajerki, np patch optymalizujący FPs-y.

Pozdrawiam :)

Ten post nie miał na celu nikogo obrazić

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

No dobra twój ten zbiór modów. Ale one same nie twoje. Nie ciągnijmy dalej tej kłótni. Ale przysięgam że screeny widziałem w tamtym temacie ;P

A jak ktoś by chciał sam fps booster to macie: http://www.minecraft...p?f=25&t=132717 bo mi na przykład nie podobają się te tekstury.

I szacunek że zrobiłeś jakoś bloom i boostera naraz bo mi się gryzły.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Odpalam to i zatrzymuje się na "Updating MineCraft" "Done Loading" (na dole jest zielony pasek) i tak stoi w miejscu:/

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne teksturki tylko straaaaaaaasznie szare i takie ciemne, mało żywe ;/

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Witam, jako że zaczynam przygodę z minecraftem (i g$%^&*) się znam - proszę o wyrozumiałość.

Czy byłaby możliwość upgrade'a do 1.3, zależy mi na tym ponieważ twój klient jest jednym z niewielu gdzie działa ma nick change.

(Co do problemu to kiedy odpalam plik .exe to wyskakuj mi błąd javy, naprawdę nic nie pomaga upgrade itd. [win 7 64bit])

xxx

Opublikowano

Dzięki leci + Normalnie minecraft mi nie działał,teraz działa przez launchera :P .

Tylko mam jedną prośbę.Byś potrafił zmienic mi tam nick na multiplayer?Bo jak zauważyłem nie da się ^^.

Bym ci napisał na PW nick i proszę mógłbyś zmienic .

Człowiek człowiekowi wilkiem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak zainstalować mod minecolony żeby działał bo ja uruchomiłem plik %appdata% i wrzedłem do folderu .minecraft i poten do folderu bin i wrzedłem przez winrara do pliku minecraft (orginału) i usunołem meta inf i wypakowałem pliki z winrara o nazwie minecolony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...