Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Using Bot Tutorial

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano
Poprawki w wersji pre2:

* Poprawiono błąd ze współrzędnymi w nowym cave.

* Naprawiono problem, polegający na tym, że bot nie zawsze wchodził w teleport.

* Parę poprawek, aby bot lepiej poruszał się w nowym cave.

* Poprawiono wyświetlanie party w bocie

Download: Sbot 1.12pre2

Edit:

Poprawki w wersji pre3:

* Bot już nie dostaje DC w Cave

Pobierz: Sbot 1.12pre3

...

Opublikowano

Ok. Nie dostaje bug'a w cave, lecz i tak na razie clientless nie działa. Aktualny bot jest w wersji beta, więc trzeba będzie jeszcze poczekać ;)

Opublikowano

Jeśli chcesz barda z wizardem, to tylko pvp i nawet jak z botem, to musisz pilnować ;) Najlepiej cler, dzięki temu lepsze pvp i pvm jeśli solo.

Opublikowano

do 64 65 sonary ladna goldfarma i lajtowo sie bije potem edimu do 70 potem cos nie wiem aka w cave cos moze potem maski do 76

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

A więc... Czy jest jakas mozliwosc ustawienia w sbotcie ze po kazdym teleporcie w nowym cave odpalal buffy(chodzi mi o recovery division)? A i jeszcze zeby odpalil Druga na speeda jak jest w cave bo nie mozna korzystac z konia a przejsc do jakis mobkow 90 na normalnej predkosci to troche zajmie, pozatym moby bez tych buffow co wymienilem ciezko wizowi przezyc te wszystkie drogi :PP piszcie jak wiecie, pozdro

sygna1o.jpg

Opublikowano

No własnie jest problem, mam tez wiza i cos o tym wiem

Jedyne co pozostaje to z telep. do telep. iśc droga okrezna droga : D

Opublikowano

OMG -.-' jest mozliwosc zebys tak ustawil sonyuo ehh wystarczy zrobic tak : Sbot >> zakladka Settings >> Transport / walking settings i masz ;

cast... all bufs | speed | noise| jesli transport (czyt. kon) padnie

cast... all bufs | speed | noise| po tp np do roc jak nie masz konia

cast... all bufs | speed | noise| po tp platformowym czyli cave (tomb) >> zaznaczasz all bufs i speed w tym i save settings x10 i git ;p

btw jesli go nie zatrzymasz bedzie zaraz po tp wrzucal bufy zanim pójdzie dalej i nie bedzie czekal az sie np bless przeladuje ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...