Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Using Bot Tutorial

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PAre dni temu znalazłem na oficialnym forum bota pare filmików przedstawiających jak uzytkować bota. NIestety po angielsku ale mysle ze bariera językowa nie będzie stanowiła problemów ;]

Sbot Login Window : http://www.silkroadmax.com/tutorials/sbotlogin.html
Sbot Settings Window : http://www.silkroadmax.com/tutorials/sbotsettings.html
Killing Monster Speed (Video) : http://www.wegame.com/watch/Sbot_Attack_Speed/

76561198001815076.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

CZesc. Mam takie pytanie , czy ktos wie od kiedy zostala wstrzyamana sprzedaz sbot'a ? na konta zakladane w Grudniu , byla jeszcze mozliwosc zasilenie konta , teraz mozna tylko doladowywac aktualne konta ktore byly dosc dawno temu zakladane. Pytanie stad ze znajomy ma konto ktore zostalo zalozone w Styczniu , a na aukcji allegro , sprzedający sbota nie wiedzą czy jest mozliwosc zasilenie konta z tego miesiaca ;] no to kto ma wiedziec ? ;]

Admin Cienia
Opublikowano

Zasilanie jest dostępne, rejestracja jest zamknięta do nie wiadomo kiedy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Zasilanie jest dostępne, rejestracja jest zamknięta do nie wiadomo kiedy.

ja wiem ze jest dostepne , chodzi mi o Date kiedy zostala wstrzymana mozliwosc zasilen kont. np z dniem 1 stycznia 2009r. dla nowych uzytkownikow nie mozna bylo juz zasilic konta. taka data mnie interesuje

Opublikowano
ja wiem ze jest dostepne , chodzi mi o Date kiedy zostala wstrzymana mozliwosc zasilen kont. np z dniem 1 stycznia 2009r. dla nowych uzytkownikow nie mozna bylo juz zasilic konta. taka data mnie interesuje

Napisz do adminów na bot-cave i sie zapytaj dokładnie o ta date bo to nigdzie nie jest wyswietlane ;P

76561198001815076.png
Opublikowano
Napisz do adminów na bot-cave i sie zapytaj dokładnie o ta date bo to nigdzie nie jest wyswietlane ;P

no tak bede musial zrobic ;] pozniej notice wkleje tutaj .

Opublikowano
CZesc. Mam takie pytanie , czy ktos wie od kiedy zostala wstrzyamana sprzedaz sbot'a ? na konta zakladane w Grudniu , byla jeszcze mozliwosc zasilenie konta , teraz mozna tylko doladowywac aktualne konta ktore byly dosc dawno temu zakladane. Pytanie stad ze znajomy ma konto ktore zostalo zalozone w Styczniu , a na aukcji allegro , sprzedający sbota nie wiedzą czy jest mozliwosc zasilenie konta z tego miesiaca ;] no to kto ma wiedziec ? ;]

ja zakładałem konto dokładnie 28 stycznia i od razu wykupiłem bota na miecha i 1 marca bez problemu przedłużyłem i chyba chodzi o to że trzeba było mieć choć raz zakupionego bota przed wstrzymaniem sprzedaży a nie tylko same konto co do daty zamknięcia sprzedaży to wydaje mi się że to na początku lutego wstrzymali

PoWerDiamonD.pngHoIIow_Man.pngForce_Of_Sun.pngSzarlej.png
Opublikowano

sprzedaż dla new costumers najprawodobodobniej mysle ze na 90%, zostanie otwarta po L4 zaraz z updejtem.

tak pisało przynajmiej.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano
sprzedaż dla new costumers najprawodobodobniej mysle ze na 90%, zostanie otwarta po L4 zaraz z updejtem.

tak pisało przynajmiej.

Zostanie zwiększony limit to co kupujących o nowe osoby. NIe napalajcie sie bo duzo to nie zmieni bo tylko wypełni pustki po zbanowanych kontach ;P

76561198001815076.png
Opublikowano

Witam.

Mam zamiar grać wizzardem [taxi będę miał do 60-62lvla].

Mam zamiar wziąć subke clera, czy moze jednak polecacie barda? - moby atakowac nie będą, ale gianty zawsze są - trudno o moby na tym lvlu bez giantów.

Prosiłbym o podanie nazw mobów, na którch miałbym botować od 60-62lvla i do którego.Set będę miał + 1 / 2 bron +3 - ofc na sbocie botować . ; )

Opublikowano

Na niskich lvlach z bardem bedzie łatwiej z bardem ale na wyzszym lvlu nie bedziasz mial na czym bocić.

Z bardem ,mógłbys bocić tylko na sniperach i tylko na jednym spocie na którym nie ma championów i giantów a z clerem masz większe pole do popisu.

76561198001815076.png
Opublikowano
to po co bard jak na sniperach?? przeciez one nie sa agresywne...

Bo wszystkie inne moby moby niedaleko lvl maja gianty?

76561198001815076.png
Opublikowano
Na niskich lvlach z bardem bedzie łatwiej z bardem ale na wyzszym lvlu nie bedziasz mial na czym bocić.

Z bardem ,mógłbys bocić tylko na sniperach i tylko na jednym spocie na którym nie ma championów i giantów a z clerem masz większe pole do popisu.

Nawet z clerem muszisz expic tam mniej wiecej od ok.64-80. To jest jedyny spot na ktorym twoj bot nie zginie.

Ankimone.pngXv_HM_vX.pngMagicMusic.png

bowd10sox.gif+suncq7.gif=serducho.gif

Opublikowano

otóż jak wiadomo dziś weszło do nas legend IV... i mam kłopot gdyż ściągałem nową wersję sbota 1.12pre i gdy mój 2 char wchodzi do cave ( chce się potaxować) i od razu dostaje dc a jak była wersja 1.11a to ładnie all chodziło...

wie ktoś może czym to jest spowodowane?

Admin Cienia
Opublikowano

Jest to wersja Pre, czyli bardzo wczesna testowa, i może być w niej trochę błędów, twoją sytuacją mogę posłużyć się podając przykład buga.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

cytat z innego forum

Po nacisnieciu opcji clientlessem dostaje sie automatycznie DC bot po teleporcie do Downhang CAVE dostaje DC bot nie zbiera teraz jewal boxow gdyż ta wersja na razie jest w fazie testów

oraz

W tej wersji tryb clientless zostaje wyłączony póki nie upewnimy się, że wersja 1.12 jest wciąż niewykrywalna. Nowa wersja z clientlessem pojawi się niedługo.

ok thx za pomoc

Opublikowano
cytat z innego forum

oraz

ok thx za pomoc

z tym clientlessem to pojechali po całości bo dzis miałem puścić pare gfów = /

76561198001815076.png
Opublikowano

czytaj to co napisałem w cytatach

Po nacisnieciu opcji clientlessem dostaje sie automatycznie DC bot po teleporcie do Downhang CAVE dostaje DC bot nie zbiera teraz jewal boxow gdyż ta wersja na razie jest w fazie testów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...