Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox Czy Pl?

venturio5

1 czy 2  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. co lepiej przeczytaj topick zanim zag?osujesz

• xbox
      18
    • pc
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xbox360 obsysa (jak trochę przechylisz konsolę to będziesz miał całą płytę porysowaną i pad jest strasznie niewygodny), a ps3 jest 100 razy lepszą konstrukcją (ma lepszą grafikę od xbox360 itd.), dlatego za te 1400zł kupiłbym ps3 albo pc (za tyle można kupić całkiem niezły komputer), xbox w zupełności odpada

Pad o xbox'a niewygodny? :O Ty chyba miałeś do czynienia tylko z padami od ps'a, pad od xbox'a o wiele lepiej leży w dłoni. Co do grafiki to częściowo można się zgodzić, ale niektóre gry mają lepszą grafikę na x'a, np. seria call of duty, batman arkham asylum(i nie tylko te gry), ludzi mówią, że ps3 przyszłościowe, lecz tylko przez 1-3lata, bo będą wychodzić nowe sprzęty itp, itd.

7m9a.png

Legenda
Opublikowano

Pad do XBoX'a to najlepszy pad na świecie, widać że się nie znacie.

Bierz PC'ta masz dużo więcej gier i ofc. możesz na MPC wejść.

Opublikowano

Bierz xboxa 360 mam polecam co prawda nie przerobiony ,ale też przerabiam szkoda kasy na gry ;)

A i jeszcze jedno powiem grzecznie stul (...) wiesz co osama masz wrzystko orginalne ok tylko nie sraj się non stop z tymi złodziejami.

sugnadlakelkela.jpg
Opublikowano

pad od xkloca jest h*jowy, bo nie posiada wbudowanego akumulatora (trzeba się męczyć z wymienianiem baterii i mogą się rozładować podczas gry w najlepszym momencie), jest ciężki jak na coś co niewiele ma w sobie, strzałki są umieszczone za nisko co uniemożliwia lub znacznie utrudnia grę np w Tekken`a. Natomiast pad od PS3 jest wynikiem wieloletniego udoskonalania pada od świętej pamięci PlayStationX (PSX).

Dlatego ma idealny kształt, który jest perfekcyjnie dopasowany do rąk i mimo wbudowanego akumulatora (który można naładować podłączając go do konsoli, co nie przeszkadza w dalszej rozgrywce) jest w h*j lekki i strzałki umiejscowione są w taki sposób że samo ich wciskanie sprawia przyjemność. Pozatym PS3 ma wbudowany odtwarzacz blu-ray, natomiast xbox posiada jakiś marny czytnik hd-dvd.

PS3 posiada wbudowany nadajnik wifi, a do x360 niestety takie urządzonko trzeba dokupić. PS3 w przeciwieństwie do x360 jest prosty w obsłudze, a zarazem nieskończony w swoich możliwościach.

O minusach xbox`a mógłbym gadać bez końca, jedynym plusem jest to że przynajmniej nie wyskakują bsod`y w przeciwieństwie do windowsa.

Dlatego stwierdzam że x360 jest niewarty swojej ceny, zawsze jak mijam tą konsolę w empiku to z pogardą pluję na nią, co skutkuję natychmiastową ewakuacją z ów sklepu.

Jeżeli gdzieś się pomyliłem to proszę mnie poprawić, bo ja takim gó*nem jak xbox 360 się nie interesuję.

Vae Victus!

Zbieram + i 5

Opublikowano

Ja osobiście polecam PS3, dostałem go pod choinkę, gdzie mój brat dostał Xboxa z kinecktem, niby fajnie się gra, ale to nie to samo co przejście z ps2 na ps3.

U mnie na 42 calowym telewizorze, grafika jest poprostu idealna, gdzie u brata w Skejcie yhym.. szkoda gadać.

Polecam owy sprzęt jakim jest mocarna trójka : D

Opublikowano

a na ps3 to niby na mpc nie moze wejsc ? ...

btw.

Sebos2 ogarnij się

Sam się ogarnij obcy gwałcicielu...

pad od xkloca jest h*jowy, bo nie posiada wbudowanego akumulatora (trzeba się męczyć z wymienianiem baterii i mogą się rozładować podczas gry w najlepszym momencie), jest ciężki jak na coś co niewiele ma w sobie, strzałki są umieszczone za nisko co uniemożliwia lub znacznie utrudnia grę np w Tekken`a. Natomiast pad od PS3 jest wynikiem wieloletniego udoskonalania pada od świętej pamięci PlayStationX (PSX).

Dlatego ma idealny kształt, który jest perfekcyjnie dopasowany do rąk i mimo wbudowanego akumulatora (który można naładować podłączając go do konsoli, co nie przeszkadza w dalszej rozgrywce) jest w h*j lekki i strzałki umiejscowione są w taki sposób że samo ich wciskanie sprawia przyjemność. Pozatym PS3 ma wbudowany odtwarzacz blu-ray, natomiast xbox posiada jakiś marny czytnik hd-dvd.

PS3 posiada wbudowany nadajnik wifi, a do x360 niestety takie urządzonko trzeba dokupić. PS3 w przeciwieństwie do x360 jest prosty w obsłudze, a zarazem nieskończony w swoich możliwościach.

O minusach xbox`a mógłbym gadać bez końca, jedynym plusem jest to że przynajmniej nie wyskakują bsod`y w przeciwieństwie do windowsa.

Dlatego stwierdzam że x360 jest niewarty swojej ceny, zawsze jak mijam tą konsolę w empiku to z pogardą pluję na nią, co skutkuję natychmiastową ewakuacją z ów sklepu.

Jeżeli gdzieś się pomyliłem to proszę mnie poprawić, bo ja takim gó*nem jak xbox 360 się nie interesuję.

Vae Victus!

Od czego są Arcade Sticki do XBoxa?

A właśnie:

Za 1,4k(prawie) w Empiku kupisz Ps3 + AC:B :)>

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Vae Victus!

Obiektywne opinie ftw.

Slim ma wbudowane wifi, więc jeden minus możesz wywalić. Też patrzyłem źle na pada, nie podobała mi się zmiana miejsca na strzałki (wcześniej grałem tylko na ps2) ale w końcu uznałem, że to jest świetne. Do tekkena może się nie nadaje, ale w reszcie pad xboxa > pad ps3. Nie jest wcale taki ciężki. Poza tym wolę mieć takiego niż coś lekkiego, czego w ogóle nie czuję. Xbox jest trudny w obsłudze? Aha.

Skoro się nie interesujesz xboxem to skąd możesz znać jego wady? Powiększanie e-pindola?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...