Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox Czy Pl?

venturio5

1 czy 2  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. co lepiej przeczytaj topick zanim zag?osujesz

• xbox
      18
    • pc
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oba od złodziejów(microsoft) dla złodziejów(polscy gracze). Nie ma znaczenia co wybierzesz i tak będziesz kradł.

Zagłosuję na pc bo xboxa nie mam.

RAsfepN.png
Opublikowano

Daj parametry kompa...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jak komp za taką cenę to wybieram Xbox'a :)

Wystarczy (jeżeli nie masz chujowego zasilacza/płyty głównej) podzespoły kupić ,a komp będzie lepszy od XBoxa.

@Top

A Ps3 nie można?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Oba od złodziejów(microsoft) dla złodziejów(polscy gracze). Nie ma znaczenia co wybierzesz i tak będziesz kradł.

O jaaa. Ale Ty się dużo naczytałeś i jaki Ty mądry musisz być. Pewnie komputer naprawiasz kredkami, bo wyliczyłeś wszystko dokładnie żeby było taniej i łatwiej.

Opublikowano

Jak komp za taką cenę to wybieram Xbox'a :)

Ja nie wiem bo moj kumpel kupil na allegro od znanego sprzedawcy za 700zl kompa:

dysk 1TB

Karta graficzna Nvidia 1Gb

4gb ddr3

zasilacz 450wat

Procek i core 2x 3ghz

i dobra plyta glowna Gigabyte.

Na tym sprzecie chodza mu prktycznie wszystkie dostepne gry i to max detale a dal tylko 700zl!!

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Kup sobie Wii :)

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Myślę, że pc ale też zależy jaki masz telewizor jak np. plazmę 42 cale to oczywiście bierz xboxa xD

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano

xbox360 obsysa (jak trochę przechylisz konsolę to będziesz miał całą płytę porysowaną i pad jest strasznie niewygodny), a ps3 jest 100 razy lepszą konstrukcją (ma lepszą grafikę od xbox360 itd.), dlatego za te 1400zł kupiłbym ps3 albo pc (za tyle można kupić całkiem niezły komputer), xbox w zupełności odpada

Zbieram + i 5

Opublikowano

Moim zdaniem Xbox jeśli PC za taką cenę to oczywiście wybierz XBOX'a !!! ;)

Zbieram -

bgrd.png

Sygnaturka by Shield

Ktoś włamał mi się na konto ;(

Opublikowano

xbox360 obsysa (jak trochę przechylisz konsolę to będziesz miał całą płytę porysowaną i pad jest strasznie niewygodny), a ps3 jest 100 razy lepszą konstrukcją (ma lepszą grafikę od xbox360 itd.), dlatego za te 1400zł kupiłbym ps3 albo pc (za tyle można kupić całkiem niezły komputer), xbox w zupełności odpada

Że niby pad Xbox'a jest niewygodny ?? Haahahhahahahahahahahah

Tym tekstem mnie koleś rozwalił.

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Że niby pad Xbox'a jest niewygodny ?? Haahahhahahahahahahahah

Tym tekstem mnie koleś rozwalił.

no skoro masz palce powyginane na wszystkie stony to dla ciebie taki pad od xkloca będzie idealny, bo dla normalnych ludzi wygodny jest pad od playstation

xbox to strata kasy

Zbieram + i 5

Opublikowano

@up

Zakochany w PlayStation <3

Wszędzie możesz znaleźć, że pad od xboxa jest najwygodniejszym padem :-)

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Xbox polecam z własnego przeżycia.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Ja na twoim miejscu jednak kupiłbym ps3 . Dlaczego ? A właśnie dlatego , iż za jakiś czas do kompa wejdą nowe gry i co twój sprzęt przestanie dawać radę a na playstation 3 mozesz grac nie martwiąc się o sprzęt ...

Może i pad do x'a jest wygodniejszy ale moim zdaniem ps3 jest o wiele lepsze (chociaż ze względu na multiplayer , który w x'ie po 1 mieś. jest płatny)

Pozdrawiał Łukasz - posiadacz ps3

fiR919k.png

Opublikowano

Ja na twoim miejscu jednak kupiłbym ps3 . Dlaczego ? A właśnie dlatego , iż za jakiś czas do kompa wejdą nowe gry i co twój sprzęt przestanie dawać radę a na playstation 3 mozesz grac nie martwiąc się o sprzęt ...

Może i pad do x'a jest wygodniejszy ale moim zdaniem ps3 jest o wiele lepsze (chociaż ze względu na multiplayer , który w x'ie po 1 mieś. jest płatny)

Pozdrawiał Łukasz - posiadacz ps3

Te wasze gówniane konsole zahamowują rozwój PC-ów.

Teraz większość gier miała by grafikę na poziomie Crysisa ,gdyby nie te jebane konsole.

Wymagania sprzętowe się "zatrzymują" i doputy nie wyjdzie nowa konsola - nie zaczną rosnąć.

Opublikowano

Te wasze gówniane konsole zahamowują rozwój PC-ów.

Teraz większość gier miała by grafikę na poziomie Crysisa ,gdyby nie te jebane konsole.

Wymagania sprzętowe się "zatrzymują" i doputy nie wyjdzie nowa konsola - nie zaczną rosnąć.

Weź coś na ciśnienie bo widać ostro skacze =).

@Topic

Na PC z grami bywa różnie;

XBOX wyjdzie taniej;

Kwestia czy ew. potrzebowałbyś kompa do jakiejś wymagającej pracy... No i co obecnie za pc'ta posiadasz;

No - jeszcze do Xbox'a przydałby się jakiś sensowniejszy/większy tv/monitor;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...