Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot V4.0.0 Aktualizacja

Patelnia666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze mówiąc żadną. UDOBota lepiej nie używać ponieważ przez open source admini mają wgląd do kodu tego bocika i bany za niego to zawsze tylko kwestia czasu.

Opublikowano

wiem wiem :D jestem glupi ale mam pytanie jestem nowym uzytkownikiem botow do DO nigdy nie uzywalem ale ostatnio chcialem uzywac UDO bota 4.0 czy to co napisales to do tej wersji ??? i gdzie to wpisac??? z gory dzieki i sory za klopot

Opublikowano

Lol wyszło, ze czekasz aż ktoś zrobi i skopiujesz? ;)

Ostatni post :)

Lub tu z pierwszej ręki

Nie potrzebuje by czekać na pierwsze posty mam sposób ale w porównaniu do co po niektórych ja już nie kończę podstawówki i mam co robić! :/

Ale no cóż plus jest ;)

Opublikowano

Siemka mam problem z właczeniem bota wyskakuje bład The inivisible bonus box codes have been changed. Plase update the codes .This is for your accounts sefty wpisałem aktualizacjie te które podałes i nic nie wiem czy dobrze wpisałem sid chodzi mi o to czy trzeba cały skopiowac z tymi przecinkami czy jak , no i czy dobrze aktualki wpisałem czy zamiast tego starego kodu czy jak bo zrobiłem tak i tak i tez nie działa napisałem troche chaotycznie ale prosze o pomoc mam nadzieje ze rozwiązecie mój problem :)

kurde nie zauwazyłem tych plików skopiowałem je tylko jest kolejny bład Received Error 41 from the server !Error Information :invaild server sesion chyba źle wpisałem id servera czy cos mozecie podac jak powinno wykładac sid czyli od kad do kad i jak powinien wykładac skrót servera pl3.bede bardzo wdzieczny

Ale ze mnie idiota wszystko smiga wielki +

no tak zrobiłem bocik lux wielkie dzieki za te aktualki

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Nie mozna uruchomic aplikacji poniewaz jej konfiguracja jest niewłasciwa problem ten moze rozwiazac ponownie zainstalowanie aplikacji ja mam ten sam problem wyskoczył mi taki bład na pc'cie na latopie działa tam mam windows 7 a na pc xp prosze o pomoc moze wiecie czemu nie działa i co zrobic zeby odpalił :huh:

Opublikowano

Nie mozna uruchomic aplikacji poniewaz jej konfiguracja jest niewłasciwa problem ten moze rozwiazac ponownie zainstalowanie aplikacji ja mam ten sam problem wyskoczył mi taki bład na pc'cie na latopie działa tam mam windows 7 a na pc xp prosze o pomoc moze wiecie czemu nie działa i co zrobic zeby odpalił :huh:

Sprawdź tutaj

JA

Opublikowano

nie pomgło mam tego samego bota na laptopie z tej samej strony i mi działa moze to wina systemu no nie wiem prosze o pomoc

Opublikowano

nie pomgło mam tego samego bota na laptopie z tej samej strony i mi działa moze to wina systemu no nie wiem prosze o pomoc

na pewno wszystko dobrze zrobiłeś ?

zawsze gdy coś jest z net frameworkiem to jest ten błąd ...

JA

Opublikowano

dobra rozwiązałem problem teraz mam pytanie ile uri wyciagacie na dzien :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...