Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot V4.0.0 Aktualizacja

Patelnia666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patelnia chce kupic chyba vege za uridium... Smiech na sali.

Dodam ze za udobota 4.0 tez dostaniecie bana bo jest juz wykrywalny

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patelnia chce kupic chyba vege za uridium... Smiech na sali.

Dodam ze za udobota 4.0 tez dostaniecie bana bo jest juz wykrywalny

Odpie**ol się i spróbuj kupić vegetke za niższą cenę niż 65kk kredytów i z kąd wiesz że udo 4.0.0 jest wykrywalny masz dowody? znasz kogoś kogo zbanowali??

Opublikowano

Odpie**ol się i spróbuj kupić vegetke za niższą cenę niż 65kk kredytów i z kąd wiesz że udo 4.0.0 jest wykrywalny masz dowody? znasz kogoś kogo zbanowali??

Poszukaj tematow o banach i dowiesz sie co koledzy napisali, wiekszosc sie zali o banach na udo 4.00. Nie bede Ci dawal gotowych linkow bo to nie w moim stylu, wysil sie troche i poszukaj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak kurwa jest wykrywalny bo bp ma source, polecisz w kolejnej turze

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Tak kurwa jest wykrywalny, 4 bany. Pasuje?

Wiesz trza też rozsądku wiadomo że ktoś cie wykryje jak będziesz 24 na dobę bocił ;) ale też pewnie zależy od szczęścia mi wystarczy 2-3 h dziennie i już mam na pl2 52k uridium (w tydzień z hakiem ok 10-12 dni)

Ale przestańmy się kłócić to i tak tylko gra

Ja ja włączam UDOBot PL.exe to pisze Aplikacja nie została właściwie zainicjowana ...

Wyłącz antywirusa, zaporę a jak dalej nie działa ściągnij i ustaw go na nowo!

Czy w tym bocie da się ustawić żeby nie leciał w strefę promieniowania??

To ty wogule używasz udobota? jak tak nastaw go żeby naprawiał przy 99% wtedy zaraz jak wejdzie poza strefę się zawróci ale kup sobie lepszego robota naprawiającego bo bedzież 5-15 minut (zależnie od statku) marnował na naprawę!

Opublikowano

Zbanuję cię jak inni gracze cię zgłoszą lub GM zobaczy a skryptów i żadnych innych "anty botów" nie ma. :)

Daj + to nie boli ;)

Opublikowano

nie mozliwe? a jednak! na pl3 wygralem 10 slotow na dodatki za 1mln kredek, a moj kumpel godzine wczesniej przegral 10mln stawiajac na 6 slotów:) fuks:))

Opublikowano

nie mozliwe? a jednak! na pl3 wygralem 10 slotow na dodatki za 1mln kredek, a moj kumpel godzine wczesniej przegral 10mln stawiajac na 6 slotów:) fuks:))

Gratulacje!

md5 i invisible sie zmienil

ps. co jest z tym honeyboxem? jest jakis inny sposob na wczytanie tych kodów? :unsure:

Jak się zmienił jak kody które podałem działaj!

Ale na HB jest 1 sposób pisze o nim poradnik ale ciężko to wytłumaczyć poradnik będzie gotów za jakieś 4-7 dni!!!

Aha jeszcze jedno nie piszcie dzieci o honeybox uploaderze bo ch***a wiecie jest on już niedostępny i raczej nie będzie!!!

Zbanuję cię jak inni gracze cię zgłoszą lub GM zobaczy a skryptów i żadnych innych "anty botów" nie ma. :)

Ja się nie martwię nigdy w życiu nie dostałem bana(w żadnej grze)! chyba że na czacie, ale ja w niedziele jestem urodzony ;) Ale jakieś skrypty by trza zrobić!

Opublikowano

Ja wygrałem za 111k wiec nie ma sie czym chwalić...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam mały problem z tym botem xD

Mianowicie: kiedy latam i zbieram boxy ( jestem niewidzialny) to i tak mnie niszczą nie wiem czemu....

Może ktoś powiedzieć dlaczego tak jest??

Opublikowano

Mam mały problem z tym botem xD

Mianowicie: kiedy latam i zbieram boxy ( jestem niewidzialny) to i tak mnie niszczą nie wiem czemu....

Może ktoś powiedzieć dlaczego tak jest??

Może twój bot wylatuje poza mapę lub po prostu mają premke nie pomyślałeś o tych możliwościach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...