Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Webzen Zakupił Twóców Metin2!

jesoer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metin3 bd wyglądał tak:

Więcej postaci

Więcej skili

Więcej mapek

Więcej moobków

Więcej itemków

Więcej bugów

Więcej noobków

Więcej IS'u

Więcej wydanych PLN na IS'a

Więcej acc o nazwie FuBu#22

Więcej gówna niż na PL'u !!!

To moje zdanie jak bd wyglądał ten Wasz Metin3 full wersja demo

Opublikowano

metin3 nie wypuszczą. Za dużo stracą na IS, i na graczach którzy w niego ładują np. taki 80lv na Pierścionek Doś. + wy bonowania eq ok 400 zł.

Na pewno dadzą nowe skille jak na koreanie, coś w stylu dowodzenia z tym że regeneruje się ten skill np 1 minute i daje +800PŻ lub 10 krytyka i więcej wraz z każdym poziomem ów skilla. Nowe lokacje mapy, poprzeczka lv podniesiona do 120+, metiny 100lv (takie żaby albo palące się posagi co z nich lecą stale i bronie 75+, wreście w red lesie nie będzie przepychu). System anty-cheatowy, boty znikną. Poprawiona grafika, będą sety widoczne (jak założysz bambusowe butki to będziesz je widział a nie te co daje 'zbroja'). Może dadzą rękawiczki do eq? Archer odbugowany strzela podczas biegania (chyba logiczne), deszcz strzał ma atak AOL (obszarowy). Leci z góry na przeciwnika a nie w linii prostopadłej a nie jak teraz, nie mówiąc o powtarzalnym strzale. Jest masa roboty ;p myślę że zmiany będą tylko na leprze

Opublikowano

Jestem ciekaw co z tego wyniknie.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Możebyć tak , że gdy wypuszczą tego "nowego" metina to połowa ludzi z naszego obecnego pl przejdą tam , a wtedy ceny zejdą uprzejmie w dół ;]

Opublikowano

Według mnie to z tego wyjdzie coś dobrego, bo tak jak napisał kolega kilka postów wyżej, jeśli wyjdzie metin3, to Ymir będzie chciał być lepszy od niego i na metin2.pl może się coś zmieni. To moje zdanie.

Daj + odwdzięczę się -

GroszekTurbo s9 Chunjo 38 lvl Ninja Dagger OFF

Remetin18 s9 Jinno 44 lvl Wojownik Body OFF

GroszekTurbo s15 Jinno Sura WP 30lvl+ ON

Niech Moc Czerwonej Łapy Będzie Z Wami!

Mój Kanał na YouTube!

Proszę modów o zdjęcie 5% :)

sssssfb.jpg

Opublikowano

Co ma GF do Ymira,zrozumcie że to dwie inne firmy -,-

Może przejęcie Ymira przez Webzen zapoczątkuje fale zmian w Metin2 albo wyjście nowej gry?

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

dobra nie ludzcie się ,że coś nowego wyjdzie ... pewnie czegoś potrzebują i akurat to coś jest w plikach serverowych ymir'u ,więc skonczcie to ... nie ma sensu . ;]

pedo-dog.gif

Opublikowano

Co najwyzej nowe postacie, i lekko polepszona grafika bedzie.Zajmia sie pierdolami zamiast systemem walki bicie z konia wyglada jak jazda jednokolowcami w cyrku,Aha i Ci co mowia o metin3 sa w bledzie napewno nic niezrobia powaznego konta by zostaly utracone te po 20+ i te po 80+ na ktorych maja niezly zarobek dzieki IS.

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

jezu metin3 moze byc.. przeniosa baze danych z m2 do m3 ... ;]

grałem w mu online od 2005roku .. i powiem wam ze webzen nie jest takie "ch*jowe" bo co roku dawali season 2.3.4.5 ... ;]

moze to zapoczatkuje nowej erze metina;) miłoby było pograc bez hacków ;] . bo te obsrane boty sa wszedzie;p

ale mniejsza juz oto ;] .

ciekawi mnie to kiedy wyjdzie . ten metek od wb. i czy bedzie podobnie jak od gf. ze bedzie pl.de. i wiele innych ;]].

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

jak pisali ze niespodzianki maja byc w tym roku wiec to mowi samo za siebie

Tak niespodzianka tysiąclecia: Oficjalne zakończenie wspierania serwerów Metin2 poza terenem Korei

Opublikowano

Wlasnie up ma racje ale nie do końca .Firma WebZen przejmuję całą firmę Ymir czyli jej już nie będzie.Patche do all serwerów globalnych będzie od tej nowej firmy.

Nie wiem czy znaczący dowód ale chyba jest ;p

http://forum.metin2.sg/showthread.php?11099-YMIR-acquired-by-WebZen&p=119392#post119392

Opublikowano

Ja tam myślę że puszczą europejskie wydania gier takie jak między innymi:C9-Continal of night(c9 w youtube starczy) to jest zajebis... gierka ale nie dla europejczyków, pewnie ruszą jeszcze Reign of Revolution, Battery Online

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

Nie będzie żadnego Metin3 ludzie! =.= Moim zdaniem ten rok ma być przełomowy, bo może raz na zawsze pozbędą się botów, zapewne większych nowości nie będzie...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Czekam i czekam i sie nie moge doczekac.. ciekawe czy wogole to bedzie podobne do terazniejszego metin2.pl

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nie będzie żadnego Metin3 ludzie! =.= Moim zdaniem ten rok ma być przełomowy, bo może raz na zawsze pozbędą się botów, zapewne większych nowości nie będzie...

Gdyby raz a na zawsze pozbyli się botów i hakerów to byłby straszny przełom bo GF jakoś tego zrobić nie może

Opublikowano

Moim zdaniem wyjdzie Metin3.Będzie się różnił pod względem graficznym,więcej questów,nowe bronie,zbroje,nowe mapki.Jeśli tak by zrobili,powróciłbym do częstego grania w tą grę,bo narazie to wszystko jest beznadziejne przez allegro,boty i dzieci.

Co oznacza mgr inż. ?

Mogę Gówno Robić I Nieźle Żyć.

Kobiety narzekające na okres nigdy nie odczuły swędzenia jajek w zatłoczonym autobusie.

- Co wspolnego maja nekrofil i alkoholik ?

- Obaj lubią zimne prosto z lodówki

Pani Dyrektor szkoły wezwała rodziców Jasia:

- Państwa syn notorycznie ściąga na wszystkich klasówkach.

- Tak, bo on cierpi na zespół Torrenta

POMOGŁEM? MOŻESZ POSTAWIĆ PLUSIKA ;)

Opublikowano

No jestem ciekaw co będzie fajnie by było gdyby wyszło coś lepszego i nie tak tandetnego jak metin2 i tylko allegro, moim zdaniem nie powinno byc hackow przynajmiej bysmy troche pograli : )

Opublikowano

No, no, myślę, że ten WebZen zrobi coś lepszego od tego zbugowanego i zbotowanego metka...

A i to C9 WebZen też wykupił i już globala robią, myślę, że ten metin3 jak będzie, to będzie coś podobnego do C9, bo gra naprawde fajna

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...