Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Webzen Zakupił Twóców Metin2!

jesoer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie wszyscy znacie firma Webzen znana z tytułów jak: Mu online, Sun Online i Archlord'a wykupiła pakiet kontrolny - większościowy w firmie YMIR Entertainment, znanej ze stworzenia popularnej gry jaką jest Metin2. Na dodatek Webzen poinformował nasz że rok 2011 ma być przełomowy dla europejskich graczy. Brzmi ciekawie. Czyżby firma Webzen szykowała nam kolejnego Metina2? a może szykuje się nam Metin3?

Zapraszam do dyskusji.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dla mnie bomba może znowu zacznę grac niech tylko poprawia grafikę trochę.

a tak z ciekawości z kąd te informacje ?

xd2ne.jpg

Opublikowano

@UP wątpie w to...

myślę że nowa firma postara się zaprezentować z jak najlepszej strony.

Opublikowano

@Topic

Pachnie tutaj następną, tandetną podróbą WoW ;D

<Pozdro>

Skromnym Plusikiem nie pogardze!!

:D

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

Opublikowano

niech zrobia cos zeby expienie nie ograniczalo sie do trzymanie spacji 2 minuty, ctrl+h, aura,berek, crtl+h, potek, potek i spacja 2 minuty mnie to znudziło po 2 dniach a misji w chuj mało

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Ja osobiscie gralem w MU i nie narzekam gierka w miare dobra;) Moze firma zrobi cos z metkiem;) Firma konkret

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Może zrobią uniwersalny global z nazwami w różnych językach do wyboru a porozumiewanie po angielsku.

Przydało by się.

Może poprawią grafikę.

Daj źródło.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

gowno z tego wyjdzie a jak by polaczli wszystkie globale i po angilsku to by sie nie dalo zalogowac bo chinczycy by wjebali i 99 lvle by mieli w 2 dni -,- i nie dalo by sie zalogowac

lexplayer.png
Opublikowano

Nie będzie żadnego metina3... Będzie metin jak dotychczas tylko z wieloma ulepszeniami i może będą chcieli zrobić globalną wersje metina (nie pl, us, uk, sg osobno, tylko wszyscy razem).

Przecież by nie zrobili by nowej gry w mniej niż rok, zastanówcie się ..

blabla

Opublikowano

Następny metin2.pl to napewno nie będzie ponieważ to koreańska firma. I nie wydaje mi się aby wypuszczali na rynek kolejny oficjalny serwer metina ponieważ tego jest w chuj. Mi się wydaję że szykuję się coś wiekszego

No, też tak ogólnie myślę. Myślę że to będzie coś w stylu koreańskiego metka.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

jakdla mnie nawet fajnie tylko żeby poprawili grafe dodali jakieś nowe itemy nowe skile noew klsy postacie itp........ALE ODJAZD....

reklama

Opublikowano

Ja mam dość metin'a wszystko drogie i na allegro trzeba kupować Yang żeby coś mieć.Jeżeli teraz wyjdzie coś nowego(chodzi o jakiś global) lub wprowadzą jakieś nowe itemy to ceny skoczą jak ch**.Kiedyś metin był fajny ale teraz to dno...

Opublikowano

Metin2- hack/monotonne expienie/Gracze ksuja wkurwiaja/grafika jak logo biedronki / jak zrobia metin3 (czyli zrobia ze nietrzeba robic posranych misji na boja zrobia wiecej expowisk dodadza itemy leprza grafika usuna wojowi omdlenie to zaczne grac) ]

Bye

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nawet ciekawe, chociaż na cuda bym nie marzył...

Jednak chciałbym zobaczyć metina 3 (jeśli by taki powstał). To mogłoby być interesujące:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...