Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azerf Wrocil

Wild Wild

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego sie w tym temacie wypowiadasz jak cie on nie dotyczy? Nie znasz nawet Azerfa lol

Jakoś mi nie zależy..

Powie mi ktoś o co ten temat? I powie mi ktoś czy ta "elita" o której mówi to "elita idiotów i trollów forumowych"?

EDIT: Jak dla mnie to 3 multi-konta

Opublikowano

No offence ale ogarnijcie sie chłopaki, robicie spam jak w metinie. Nikt prawie nie wie kto to jest, oprócz starych wyjadaczy. Nie wiem co sobie wyobrażałeś robiąc taki temat. Chyba dobrze znasz poziom forum :O

Opublikowano

]Spozniles sie

Jakoś mi nie zależy..

Bede niegrzeczny i stwierdze zebys wypier^^ bo zasmiecasz temat swoja osoba

Powie mi ktoś o co ten temat? I powie mi ktoś czy ta "elita" o której mówi to "elita idiotów i trollów forumowych"?

Za mlody na to jestes, wiedzialbys o co chodzi, ale ty wtedy ssales prawe kolano

No offence ale ogarnijcie sie chłopaki, robicie spam jak w metinie. Nikt prawie nie wie kto to jest, oprócz starych wyjadaczy. Nie wiem co sobie wyobrażałeś robiąc taki temat. Chyba dobrze znasz poziom forum

Like i care

Back in the day trollin' was somethin'

Opublikowano

...I powie mi ktoś czy ta "elita" o której mówi to "elita idiotów i trollów forumowych"?

EDIT: Jak dla mnie to 3 multi-konta

Jesteś zajebisty Sherlocku, nazywać idiotami ludzi, którzy kreowali to forum po drugim ,,powstaniu".

Zgiń, przepadnij, wypierdalaj i nie wracaj.

Nienawidzę dzieci, debili, idiotów, kretynów, wychodzi na to że nienawidzę 99% ludzi na tym forum.

Opublikowano

Nie znam Cię, a co mi tam. Jak powróciłeś to zostań, mi tam pogaduszki nie zawiniły, Cześć ! ; DD .

74431642664977353071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...