Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azerf Wrocil

Wild Wild

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***a, wild, c**j ci w ...

Wypierdalać mi z takimi tematami, bo ci banhamera jebne :(

Nienawidzę dzieci, debili, idiotów, kretynów, wychodzi na to że nienawidzę 99% ludzi na tym forum.

Opublikowano

Zakończcie to bo się bany posypią/warny..

Jakby co to ostrzegałem..

Kogo obchodzi że jakiś tam wrócił i kogo obchodzi że jakiś dureń to ogłasza? Mnie i większość forumowiczów.. chyba nie.. Ale mogę się mylić...

Zamknijcie to lepiej.

Opublikowano

Zakończcie to bo się bany posypią/warny..

Jakby co to ostrzegałem..

Kogo obchodzi że jakiś tam wrócił i kogo obchodzi że jakiś dureń to ogłasza? Mnie i większość forumowiczów.. chyba nie.. Ale mogę się mylić...

Zamknijcie to lepiej.

Przepadnij kurwo. My mamy pozwolenie specjalne.

Opublikowano

Sluchaj, lapsie, co mnie obchodzi zdanie randoma, ktory przyszedl tu w pazdzierniku?

Nie wiesz, kim on jest wiec stfu n gtfo

Back in the day trollin' was somethin'

Opublikowano

To są 2 multi ... i się cięszą offtopowaniem i niszczeniem tego forum.

Zreportowani.

A pierdolnął Cie ktoś kiedyś w łeb? Widocznie jesteś o sto lat za młody na to forum by nazywać mnie multi kontem wilda.

Wyluzuj i zamknij morde, jak żeś za głupi na historie.

Nienawidzę dzieci, debili, idiotów, kretynów, wychodzi na to że nienawidzę 99% ludzi na tym forum.

Opublikowano

Ja pierdole, co za ludzie

Widac ze mamuty z metina

Po 1.. On nie mówi tylko PISZE. Więc jak ma zamknąć morde?

Po 2.. Wyjdź i nie wracaj..

1. Ja moglbym to powiedziec do ciebie, a morde zamknac mozesz na kilka sposobow, wygoogluj chociaz jeden

2. Jak chodzilem do gimnazjum to tak mowili, a ja dyskusji z random dzieciakiem nie bede prowadzil :<

Opublikowano

Spierdalaj sam jesteś cholerny Troll-Mamut.. Skąd Ty się wziąłeś? O co Ci wgl chodzi? Dlaczego bezpodstawnie obrażasz ludzi?

EDIT: Chodziłeś do gimnazjum? Wnioskuję z Twojego zachowania że go nie ukończyłeś..

Opublikowano

Po 1.. On nie mówi tylko PISZE. Więc jak ma zamknąć morde?

Po 2.. Wyjdź i nie wracaj..

Nie wiesz do kogo ,,piszesz" młodziku. Byłem tutaj przed tobą, i więcej zrobiłem dla tego forum niż ty i ten twój przydupas, więc nie możesz mi nic zarzucić ,,młodziku" który mysli ze na tym forum jest wszystko cacy. Poza tym nikt Cię tu nie zapraszał, wypierdalaj w imię starej elity.

Opublikowano

Uau:)

Azerf i owned nas odwiedzili:)

Ladnie was teraz zraportuje:) i do piachu z wami:D

Owned lat 12-dzieciak z nizszej polki

Do piachu to możesz jutro lecieć przed obiadem babki robić z kolegami z przedszkola. Jakiś random oglądający japońskie coś wyzywa mnie od dzieci. Aha

#Randomy

stfu, patrzcie jak tworzy się tim rozkurwiaczy.

Opublikowano

Po grzyba sie wypowiadasz w temacie, ktorego poznac ci dane nie bedzie?

Nie wiesz nawet, jak zajebisty jest ten temat

Opublikowano

Po to by mieć miejsce do zgnojenia takich ludzi jak ty, którzy wpierdalają się tam gdzie nikt ich nie chce i nie wiedzą o czym i o kim mówią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...