Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRoblem z netem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czasu mam taki problem ze w ogule kolorow i obrazkow nie mam na necie tylko napisy. Wydaje mi sie ze to cos z pluginami albo z skryptami zle jest. Prosze o pomoc.

18706.png

Linkinparkfan.jpg

29902.jpeg

29966.gif

Moje super elo pro sygny:)

@down

avbf.gif

afas.gif

Opublikowano

Chyba dobrze kombinujesz z JavaScript. Jeśli masz firefoxa zajrzyj Narzędzia-->Opcje..-->Zakładka "Treść" i rzuć okiem czy masz włączoną obsługę JavaScript. Są jeszcze dwa popularne dodatki do liska, które blokują różne podejrzane treści w sieci (głównie reklamy): NoScript i AdBlock Plus. Pierwszy blokuje skrypty, a drugi wszelakie zdefiniowane w programie niepożądane elementy stron (od grafik, przez media po arkusze stylów). Możesz spróbować je wyłączyć, jeśli takie posiadasz.

Opublikowano

wylaczylem je ale nadal cos nie hasa:/ Czeka mnie dluga noc zabawy... Jak by ktos mial jeszcze pomysly to prosze o pisanie ich na forum.

18706.png

Linkinparkfan.jpg

29902.jpeg

29966.gif

@down

avbf.gif

afas.gif

Opublikowano

Nie masz ich wyłączyć, tylko włączyć. dotyczy to głównie JavaScript, bo Java to osobny kryminał. Żeby rozjaśnić sytuacje mógłbyś wrzucić screen z jakąś stroną, która Ci się wyświetla niepoprawnie (interfejs przeglądarki też zamieść na screenie). Do tego jeszcze log z programu Hijack This. Może z tym znajdziemy przyczynę.

Opublikowano

co ma js do wyswietlania obrazkow :|

imo masz w ustawieniach firefoxa wylaczone i tyle

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Aha a ja mieszkam zagranica wiec sie tymi napisami nie dziwcie. Chronik to historia lesezeichen to zakladki extras to narzedzie wiecej chyba nie trzeba. A co do Hijacka to mialem go i nie pomoglo.

18706.png

Linkinparkfan.jpg

29902.jpeg

29966.gif

@down

avbf.gif

afas.gif

Opublikowano

Niedziala chyba bede muszial po jakiegos platnego informatyka zadzwonic albo cos ze by mi tutaj kompa naprawil bo jeszcze duzo innych problem kompem mam.

18706.png

Linkinparkfan.jpg

29902.jpeg

29966.gif

@down

avbf.gif

afas.gif

Opublikowano

ee obrazki Ci dzialaja, to wyglada ze pliku css Ci nie wczytuje, spróbuj operą czy coś

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

na exploreru patrzylem nie dzialalo jeszcze na oprze puzniej zobacze. Jak ktos mi pomoze to dam ***** Bo kurde na niektorych stronach nie moge sie logowac bo nie pamietam gdzie login jestXD

18706.png

Linkinparkfan.jpg

29902.jpeg

29966.gif

@down

avbf.gif

afas.gif