Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack+Fullbright+Croshair

MaM CiĘ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi wszystko ładnie działa tylko Aim jest jakiś szajski

Spoczko że działa tylko dla wyjasnienia W TYTULE SĄ 3-Y OPCJE HAKA ;

1.CROSSHAIR- CELOWNIK

2.FULLBRIGHT- PEŁNE ŚWIATŁO YZN.ZE W CAŁEJ GRZE JEST MECNE JASNE ŚWIATŁO ŚWIATŁO

3.WALLHACK- TZN. ŻE WIDZIMY LUDZI ZA ŚCIANAMI

......PS....... ZADNEGO AIMA CZYLI PEWNIE AIMBOT ''NIE MA''

MI ŁEGO GRANIA......

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Opublikowano

Dzięki , już wszystko dziala. Haczek poprawnie śmiga. Daje + czy co ty tam zbierasz :D

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Dzięki , już wszystko dziala. Haczek poprawnie śmiga. Daje + czy co ty tam zbierasz :D

CO JA ZBIERAM??? HMM JAK PLUSY U CIEBIE MOŻNZ BY BYŁO ZAMIENIĆ NA TAKĄ TRAFFKE W ROLCE CO KRECISZ NA ZDJĘCIU TO Z MIŁĄ CHĘCIĄ ZGŁASZAM SIĘ JAKO PIERWSZY.. ;pOZDR;o

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Opublikowano

...................Nowsza wersja działa juz ok tydzień !!!

Link do Haka: dostaje osoba która da plusa i poda mi maila to wysle !! za dużo noob'ow 15 letnich

Virus scan---> !!!!!!!!!!!!!!!!!! ŚCIĄGASZ NA WŁASNA ODPOWIEDZIALNOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1409140fa7cff2707230278685e1801b6dfd29dce24a1736672b45710245dce3-1296452751

Filmik pokazuje że działa

http://www.youtube.com/watch?v=fWe-3CzjLbg

dalem ci + [email protected]

WesolyDuszek 110lv - Elitemt2 OFF

Najlepszy Dedykowany serwer

26495931301941812087.png

Opublikowano

...................Nowsza wersja działa juz ok tydzień !!!Link do Haka: dostaje osoba która da plusa i poda mi maila to wysle !! za dużo noob'ow 15 letnichVirus scan---> !!!!!!!!!!!!!!!!!! ŚCIĄGASZ NA WŁASNA ODPOWIEDZIALNOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1409140fa7cff2707230278685e1801b6dfd29dce24a1736672b45710245dce3-1296452751Filmik pokazuje że działahttp://www.youtube.com/watch?v=fWe-3CzjLbg

Taa ... Po jakiego kija piszesz wszystko z Caps'em?. I za dużo noobów 15 letnich ? Po twoich wypowiedziach wnioskuje, że masz mniej niż 12... Więc jak chcesz wrzucić hacka to prosto tutaj a nie za plusy czy tam minusy, bo jak ktoś ci da to i tak może nie dostać. Mówię to w imienu innych użytkowników.

dantet.png

BY Razor96

Opublikowano

+ i plusik i *5 wysylaj mi tego hacka :D

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

w starszych postach jest lepszy haczek tez z wl aim i ruznymi takimi a jesli chodzi o bana to mam sposub i gram juz jakies pul roku i jeszcze nie dostalem bana :D

podasz link

Opublikowano

podasz link

ziomek masz oczy ?? popatrz pod filmikiem jest plik do pobrania!!

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Opublikowano

Taa ... Po jakiego kija piszesz wszystko z Caps'em?. I za dużo noobów 15 letnich ? Po twoich wypowiedziach wnioskuje, że masz mniej niż 12... Więc jak chcesz wrzucić hacka to prosto tutaj a nie za plusy czy tam minusy, bo jak ktoś ci da to i tak może nie dostać. Mówię to w imienu innych użytkowników.

polewka daja plusy a potem znikają a na 20 pobrań dostaje 3 plusy hahaha polewka myślisz ze za darmo ktoś ci wpierdoli?? raczej nie chyba że głupia jesteś

// warn za spam

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Opublikowano

Kurde a ja mam wirusa ... ;/ ehh ma moze ktos cos podobnego albo moze ktos wrzucic to na cos innego pls BEDZIE +

x

Opublikowano

fajnie 1103 osoby zobaczyly niech połowa pobierze a uczciwi plusy dają?

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Opublikowano

działa on jeszcze bo mi na laptopie działał a na kompie mi nie działa pomocy !!!

działa

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...