Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack+Fullbright+Croshair

MaM CiĘ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...................Nowsza wersja działa juz ok tydzień !!!

Virus scan---> !!!!!!!!!!!!!!!!!! ŚCIĄGASZ NA WŁASNA ODPOWIEDZIALNOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1409140fa7cff2707230278685e1801b6dfd29dce24a1736672b45710245dce3-1296452751

Filmik pokazuje że działa

http://www.youtube.com/watch?v=M9p0L_LjGeA

jakeZyloVerSion 4.rar

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Opublikowano

Dziala [+]

..................... widze ze jeden kolega NORMALNY !!!!!!!!!!!

ps.reszta to chyba pozerzy.......................heh

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Opublikowano

wall jest świetny nie laguje ani nic :) tylko jakos nie chcialo mi dzialac wchodzenie do scian itp ...

Aibota nie ma smietanXDD

A hacka mozna swoim injectorem odpalic ja aktualnie uzywam Cheetah Injector v1.4 moge nic 4 hacki na raz wstrzyknac :) czasem przydane :)

PS: plusik dla Cibie ziomus za hacka

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

Na filmiku są włączone 3 hacki.. a w tej paczce jest tylko Wallhack Fullbright i Croshair. Aby włączyć Wallhacka wciśnijcie F12 i tylko tyle wiem bo tego używam. Reszta opcji jest pod F10 i F11 (działa na privie).

dantet.png

BY Razor96

Opublikowano

Przed chwila przeskanowałem sieci web trojan Engine A To powazne prubuje modyfikowac komputer co oznacza keylogger i tracicie konto w crossfire.!

MOZNA TEMU ZAPOBIEDZ JAK NAJSZYBCIEJ PRZENIES WSZYSTKIE PLIKI TEGO HACKA DO KWARANTANY POTEM USUN.!

Jeśli ci pomogłem podziel się --

Opublikowano

Przed chwila przeskanowałem sieci web trojan Engine A To powazne prubuje modyfikowac komputer co oznacza keylogger i tracicie konto w crossfire.!

MOZNA TEMU ZAPOBIEDZ JAK NAJSZYBCIEJ PRZENIES WSZYSTKIE PLIKI TEGO HACKA DO KWARANTANY POTEM USUN.!

PISAŁEM , ZE ŚCIĄGASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Opublikowano

ej mordo, a dasz tego injecta?

Jakiego? tam wszystko masz wpisujedz adres strony wlanczasz gre i w grze f10,11,12 to opcje! injector niepotrzebny,chyba ze antywirus ci wykrył to go wyłącz.........................

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc ? Gdy pobieram tego hacka ( mam off antywira ) i chce go wypakować pisze, że archiwum jest uszkodzone a czasami pobiera mi 0 bajtów ;//

Wcześniej działał mi ten haczek ale teraz nie działa, a byl bardzo fajny. Pomóżcie ;)

Dam +sik or -sik

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc ? Gdy pobieram tego hacka ( mam off antywira ) i chce go wypakować pisze, że archiwum jest uszkodzone a czasami pobiera mi 0 bajtów ;//

Wcześniej działał mi ten haczek ale teraz nie działa, a byl bardzo fajny. Pomóżcie ;)

Dam +sik or -sik

TAK JEŚLI JUŻ SIĘ ZDECYDUJESZ TO WYŁĄCZ ANTIVIR BO BLOKUJE!!!

ZAJECHAŁEM NOWSZĄ WERSJE HAKA DZIAŁAJĄCĄ JUZ TYDZIEŃ !!

.....PS.......... BANA JESZCZE JAKOS NIE;DOSTAŁEM !!

Zbyt duża sygna.

Usunięto.

Opublikowano

Dam +sik or -sik

Pobierz plik jeszcze raz. A jak nie uda się to tak do skutku.

urechisyg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...