Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Notoryczne Resy Kompa ;///

pemo444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tresć tego blue-screen-a to są same błędy . Raz jest blue screen a raz nie . Denerwujące jest to . Kronk napisz do mnie na gg może coś poradzimy 6128014

Opublikowano

masz bad sectory na dysku :>

zerowanie potem remapowanie

możesz w ten czas zainstalować windowsa na innej partycji lecz długo nie podziała

lepiej jak najszybciej zremapuj go bo inaczej dysk do kosza

jeżeli ktoś to mówił to sry, nie czytałem postów oprócz twojego

Opublikowano

Ja tak miałem jak dokupiłem sobie ramy zaczął mi sie resetować wg mnie to sie szybko grzeje albo zasłaby zasilacz

Opublikowano

Zalezy jaki masz sprzet, ja mialem zasilacz 750W, przy tym procek quad 2550ghz, nvidia 280gtx 1gb, i ram 4gb, po prostu nie wyrabial zasilacz i sie wylaczal, zmienilem na 1100w i jest ok.

Zmien zasilacz, ale najpierw napisz jaki masz sprzet

xD Hahaha to , żeś mnie dobił.... 750 watów na QUAD 2550ghz nvidia 280gtx 1gv i ram 4gb ? :D. Cos dziwny zestaw zmontowales...

Sam mam Intel i5 core 2.66Ghz 4x , karta EVGA GTS450 1gB gddr5 i 4gb ramu jakos spokojnie ciagnie mi nawet w stresie na zasilaczu 550w :). Trzeba umiejętnie skladac komputery pod kazdym wzgledem. To, że moj komp bierze 2x mniej od Twojego nie :D znaczy ,ze gorszy. Pradozernosc nie oznacza wiekszej wydajnosci ;). Ja bym wogole nie chcial miec kompa z 1100w.

Takze szacun, ze chce Ci sie jechac na zasilaczu 1100w :D

@ TOPIC

Pewnie nie czysciles kompa w srodku i masz zapchany radiator od procka masą kurzu i sie przegrzewa by osiagnac krytyczny poziom 100 stopni i restart ;). Jesli to nie jest powodem to mozliwe, ze zasilacz nawala badz cos z systemem jakis syf zlosliwy.

jqeuR.png

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...