Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Instalacja AGbota

dexterr99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki problem mianowicie pokazuje mi sie ramka :Please Execute the "Silkroad.exe" tak jak jebaczowi. Uruchomiłem wszystko poprawnie. Gdy wlączam silk lunchera i klikam w loaderze lunch to się silk włącza, ale gdy nie włącze lunchera to nic. PoMoCy!

Admin Cienia
Opublikowano
Ja mam taki problem mianowicie pokazuje mi sie ramka :Please Execute the "Silkroad.exe" tak jak jebaczowi. Uruchomiłem wszystko poprawnie. Gdy wlączam silk lunchera i klikam w loaderze lunch to się silk włącza, ale gdy nie włącze lunchera to nic. PoMoCy!

A czytać koledze chociażby wszystkich postów w temacie się nie chce czytać? Mam napisane wyżej ocb, musisz mieć oryginalny sro_client żeby działało.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moj problem? kiedy mam juz wlaczone wszystko co do joty i klikam w loaderze "Launch" to pisze execute the silkroad.exe pomocy blagam (niewidzialem odpowiedzi nato pytanie ani owego )

------------------------

@down mam scaignietego od ciebie i orginalnego mialem przed sciagnieciem tez niedzialalo -co do sro_client.exe patrz @up

huhu

Admin Cienia
Opublikowano
moj problem? kiedy mam juz wlaczone wszystko co do joty i klikam w loaderze "Launch" to pisze execute the silkroad.exe pomocy blagam (niewidzialem odpowiedzi nato pytanie ani owego )

Niemasz zaznaczone Redirect IP lub niemasz orginalnego sro_client.

Opublikowano

Zrobiłem co kazałeś ale dużo się nie zmieniło...Podczas logowania gdy mi się gra wyłączy to nic nie wyskakuje po prostu się wyłącza a wcześniej właśnie tamten błąd wyskakiwał.

Weteran
Opublikowano
Zmieniłem instrukcje (włączanie za pomocą SrProxy, a nie jak do tej pory nuconnectora)

...

Opublikowano

Witam.

Mam problem wiec tak jak zawsze chciałem pobrać nowego AG ale antivir wykrył mi syf w NU no to zauważyłem że all korzystacie z SrProxy no to też tak chcę zrobić ale tu się pojawia problem:

Uruchamiam Srproxy zaznaczam co trzeba

Następnie AG

No i loadera

Wchodzę do gry wpisuję pasy no i nic tylko "requesting ... coś tam" żadnego tak "server is full .... itp"

POMOCY !

A i patchować tzeba czy nie bo mowie odrazu mi i tak to nie pomogło.

Admin Cienia
Opublikowano

Może i kolejność dobra ale złe ustawienie? Srproxy (revbot compablity) > AGbot > Loader (reirect ip).

down:

Nie, nie trzeba patchować.

Opublikowano

Zrobilem wszystko wedle instrukcji poinstalowalem wszystkie sterowniki ale bocik jak nie dzialal tak nie dziala dalej laczam pokolei proxy bota i loadera wchodze na postac i gdy chce ustawiac bota on wciaz nie sciaga informacji o lv postaci nicku ani wogule czegokolwiek . o co chodzi?

Admin Cienia
Opublikowano

@up: Zainstaluj libraryfiles (czy chodzi ci o o to że masz to?), kliknij ppm na agbot.exe, > zgodność > ustaw zgodność z windows xp sp2, oraz zaznacz uruchom jako administrator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...