Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Instalacja AGbota

dexterr99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki problem:

bocik dziala mi ladnie itd robi repota idzie na resp tylko nie moge odpalic wiecej niz 3 silki ;o

Jak odpale 4 to bot dziala przez kilka minut i sie nagle wylacza. Nie ma żadnego błędu nic.

W czym moze byc problem ?

Opublikowano

haha... zall.pl hacki mimo ze usunelem z dysku.. to jak usunales to jak mogles miec hacki -.-

@edit dexterr90 bo jakby ci komp nie wyrabia i po prostu wylacza sie agbot tez tak mam.

Smoke Weed

Opublikowano

@UP

Hmm no ale jakim cudem mi moze nie wyrabiac jak spokojnie odpalam 4 silki. A wywala mnienawet jak odpalam 1 silka.... tez mam ten sam problem.

Opublikowano

Ja mam problem, a mianowicie

gdy uruchamiam loadera od razu otwiera mi się gra lecz nie uruchamia się konfigurartor :/

Opublikowano

bo wczesniej zaznaczyles by ci sie to nie pokazywalo lecz autmatycznie kierowalo w silka.... sciagnij od nowa loadera a starsze pliki pussuwaj co do 1 ! MYSLE ZE POMOZE

Smoke Weed

Weteran
Opublikowano

W folderze z loaderem otwórz w notatniku plik C19H28O2.ini i w polu SilentStartup=1 zamień 1 na 0. Ma to wyglądać przykładowo tak:

[Options]

ZoomHack=1

NudePatch=1

NoDC=1

ChatFilter=1

Lang=1

BotCompatible=0

SilentStartup=0

UseOneProcessor=0

Redirect=

...

Opublikowano

Ja mam taki problem mam windows vista i włączam nuconnector później bota i cały czas wyskakuje run-time error zainstalowałem wszystko poprawnie i nie wiem o co chodzi czy może ktoś pomóc ??

Weteran
Opublikowano

@UP Zainstaluj sterowniki.. Jakie sterowniki zainstalować masz napisane w temacie z najnowszą paczką

...

Opublikowano

Mi się znowu coś zepsuło bo jak włanczam nuConnector80 potem agBOT potem Loadera, wbijam na konto włanczam bota i wszytko ok ale jak probuje bota wszyłaczanczyc (znaczy ikone STOP BOT) to mi się całkowicie wyłancza, dlaczego proszę o pomoc.

Weteran
Opublikowano

Wielu ludzi ma ten sam problem. Trzeba poczekać na nową wersję bota.

---------------------

Już wyszedł.

...

Opublikowano

Hm.. ja też posiadam Windowsa Viste i odpalam NuConnectora , później bota i wyskakuje błąd :

Run-time error '339':

Component 'COMDLG32.OCX' or one of its dependeciens not correctly

register: a file is missing or invalid -.-'

Instalowałem sterowniki i nic nie pomogło ;\

Opublikowano

Zdaje mi się ze w loadera nie masz zaznaczone redirect ip lub źle włączasz bota

włączasz przez nuconectora czy swproxy?

TrueBIader-Pacific.pngbeznazwyxz0.gif

28357.gif

28918.png

Admin Cienia
Opublikowano
Hm.. ja też posiadam Windowsa Viste i odpalam NuConnectora , później bota i wyskakuje błąd :

Run-time error '339':

Component 'COMDLG32.OCX' or one of its dependeciens not correctly

register: a file is missing or invalid -.-'

Instalowałem sterowniki i nic nie pomogło ;\

ściągnij library files, to jest zbiór plików których nie masz a potrzebne są w windowsie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Siema.l@l tą instalacje agbota co napisałes jest świetna tylko mam małe pytanko czy taka sama instalacje jest do agbota 2.6.0? bo to co widzialem na screanie to widzialem ze tam pisze agbot 2.1.3.Prosze o odpowiedź Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja mam nastepujacy problem. nie moge odpalic 2 silkow na jednym kpompie przez agbota. po uruchomieniu silka(przez loadera) jest wszystko w porzo lecz przy uruchamianiu drugiego silka(takze przez loadera) w pierwszym silku dostaje dc. Co robie źle?Ja mam nastepujacy problem. nie moge odpalic 2 silkow na jednym kpompie przez agbota. po uruchomieniu silka(przez loadera) jest wszystko w porzo lecz przy uruchamianiu drugiego silka(takze przez loadera) w pierwszym silku dostaje dc. Co robie źle?

Opublikowano

1.Robię wszystko według instrukcji ale podczas odpalania loadera wyskakuje mi error : Please Execute the "Silkroad.exe"

a jak wbije na serva normalnie bez loadera to nie mam w nuConnentor ostatniej linijki : Connected Sro-client.exe on ... i w bocie nie wyświetla mojej postaci

Co mogę z tym zrobić ??

2. nie wiem po co mi SrProxy bo jeśli go włączę nuConnector nie działa i na odwrót ( dla niekapujących : jak włączę nuConnector nie działa srProxy )

Sam kombinowałem że loader nie działa bo dziś była aktualizacja do ver. 1.175, ale nie wiem czy to na pewno z tego powodu.

Dzięki za pomoc ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...