Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Najnowsza paczka :)

szmidek

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
jak mam to odpalic jak nie ma tego nu cos tam?;P ja zawsze przez tamto to uruchamialem

Ten "nu cos tam" to był nuconnecter który ma keyloggera, teraz używa się srproxy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

3 posty wyżej masz odpowiedz na to pytanie....

Post napisany przez D&G:

Wejdź do folderu z agbotem, kliknij ppm na agbot.exe > właściwości > Zgodność i ustaw z Windows XP SP2 i zaznacz uruchom jako administrator, daj Zastosuj, Ok i powinno grać.

...

Opublikowano

a ja mam taki problem ze bot mi nie kupuje potow, wczesniej na wersji 2.7.0 kupowal a teraz po update nie kupuje.... nie wiem co jest grane, z gory dzieki za pomoc!

Admin Cienia
Opublikowano
a ja mam taki problem ze bot mi nie kupuje potow, wczesniej na wersji 2.7.0 kupowal a teraz po update nie kupuje.... nie wiem co jest grane, z gory dzieki za pomoc!

Na wersji 2.7.5 Tobie nie kupuje?

Opublikowano
Na wersji 2.7.5 Tobie nie kupuje?

tak na wersji 2.7.5 mi nie kupuje potow;/ nawet nie podchodzi do herbalista tylko do storage i stable i idzie na spota

Admin Cienia
Opublikowano
tak na wersji 2.7.5 mi nie kupuje potow;/ nawet nie podchodzi do herbalista tylko do storage i stable i idzie na spota

Jak nie podchodzi w ogóle to musi być wina skrypta. (Chyba).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...