Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Najnowsza paczka :)

szmidek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no mi tez to sproxy nie chula =/

a na google jak do tej pory tez nic nie udalo mi sie znalesc

-----------------------------------------------------------------------

Proszę nie robić double postów, Następnym razem będzie warn.

//D&G

Opublikowano

Co zrobic Gdy AGbot nie dziala nieczyta mojej postaci mam poinstalowane wszystkie skladniki najnowsze libraryfilse wszystko jest jak nalezy ale i tak nie chodzi odpalam do przez sryproxy bo nun nie dziala ale i tak nic z tego porobilem ubdaty silka robilem reinstal systemu i nadal nic co moze byc przyczyna tego problemu?

Jezeli wie ktos jak zniwelowac ten blond niech napisze bede wdzieczny.!

Admin Cienia
Opublikowano

Nuconnector ma wiry.. jak chcesz czystą, dam ci link do wersji 2.7.0 bez map, bez nuconectera + npc patch. Klick.

AGbot 2.7.3 dostępny.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Weteran
Opublikowano

Z paczki został usunięty nuconnector, który zawierał wirusa (orginalny nuconnector od strony producenta zawiera wirusa).

Reszta "wirusów" jest niegroźna i są to tylko mechanizmy potrzebne do uruchomienia bota.

Ps. Nowa paczka już jest

...

Admin Cienia
Opublikowano
Ta Nowa paczuszka ma wirusa AGbot 2.7.3 wiec radze nie zassysac?

a ten NPC costam i tak nie pomoglo niewiem oco biega?

Czy ty se myślisz że my wrzucamy wiry w boty? Tutaj tacy użytkownicy są banowani. A AGbot jest czysty jak łza oprócz nuconnectera.

Opublikowano

Ja nie mowie ze ta paczka ma wirusa tylko ze D&G w twoim poscie troche wyrzej dales linka do AGbot 2. 7. 3 i poprostu tam jest wirus oto mi chodzilo a paczuszke sciagnolem i dupa nadal to samo?

----------------------------------------------------------------------

A możliwe że tam jest, bo jest paczka z której usunąłem wira,

a z niektóre linki podaję prosto z rev6. Tu jest link bez tego

wira 2.7.3.

//D&G

Opublikowano

Hmm... coś mam nie tak z AgBot'em... włącza sie i kupuje rzeczy, idzie na slota sam bez problemów ale nie chce bić mobów... używa skilli i nawala dopiero w tedy jak mob sam go zaatakuje lub go zaznacze... (otwierałem go przez SrProxy)

Opublikowano

D&G. moglbys uploadowac najnowsze wersje agbota bez nuconnecta , bo ja nawet jak wypakowuje wszystko bez nuconnecta to mi pokazuje nieplanowany koniec archiwum... tamta paczka co dales cycus picus, moglbys?

Admin Cienia
Opublikowano
D&G. moglbys uploadowac najnowsze wersje agbota bez nuconnecta , bo ja nawet jak wypakowuje wszystko bez nuconnecta to mi pokazuje nieplanowany koniec archiwum... tamta paczka co dales cycus picus, moglbys?

Oczywiście, łap: klick.

Admin Cienia
Opublikowano
Ta wersja dziala po update?? Jak probuje zainstalowac to wyskakuje blad( bez nuconnecta)

Mi działa każda wersja na przykład ale niektórym nie pokazuje nicku w AGbocie.

Opublikowano
kurcze... mam problem... wyskakuje mi jakiś error... zawsze każda paczuszka mi działała a ta jakoś nie chce

error '339' co jest grane??

Ok już all działa

pomocy ja mam ten blad error 339 co mam zrobic jakis sterownik?? piscie

Opublikowano

Mam pytanie l@l czy Wirus o nazwie : Win32/Heur jest groźny??

Nie osadzam nikogo tylko chcem sie zapytac o zagrożenie bo wyszukalo mi tego Wira w SrProxy.exe

z góry dziękuje

Opublikowano

A mam pytanie - czy srProxy ma byc w folderze z AgBotem czy osobno bo cos ta wersja nie chce mi dzialac (brak wyswietlania nicku :/)

Prosze o pomoc .

P.s paczka zassana od l@l .

A i jeszcze jedno po co jest ten mediapatcher skoro sie nim nie patchuje? ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...