Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dla kolegi

Nick w grze : Jaankoos

Dlaczego chce zagrać : Ponieważ wciagnela mie ta gra w trybie single player i chcialbym sprobowac na multiplayer z kolega

Opublikowano

Nick w grze: Piteriuz

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ na tym serwerze gra dużo moich znajomych, oraz dużo graczy i miłych graczy.

Opublikowano

Nick w grze: Avinaris

Dlaczego chcesz zagrać: Bo lubię Minecrafta, a gra z innymi ludźmi dostarczy więcej zabawy :>

People call me Avi.

Friends call me Uncle Avi.

pwned3.jpg

Opublikowano

Nick: Nollo

Dlaczego chcę zagrać : Ponieważ bardzo podoba mi się ta gra a singiel mi sie nudzi : < po prostu lubię "kontakt" z ludźmi ; )

Opublikowano

Nick w grze:Erni

Dlaczego chcesz zagrać:Ponieważ ten serwer najbardziej mi odpowiada i na tym serwerze gra paru moich kumpli

Opublikowano

Nick w grze: tomekbobek

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ byłem na wielu serverach na których panował chaos a słyszałem, że ten server jest fajny i ogarnięty.

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Siemka. Moj kolejny kolega zdecydowal sie grac na tym wspanialym serwerze. Nick : Zamieszkowiec

Powod: chce pograc ze mna w minecrafta bo mu sie podoba

Opublikowano

Nick w grze: Iceman

Dlaczego chcesz zagrać: Mam zamiar zacząć tu grać razem z dwoma kumplami, mam nadzieje że to dobry serwer i liczę że spotkam tu miłych ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...