Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Texture Hack Ponownie Działa Po Patchu

Kuba018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby nie znikało texture hack zróbcie tak jak jest w temacie ale dajcie na black ops właściwości--->aktualizacja--->aktualizacja automatyczna dajemy --->nie aktualizuj automatycznie mi tak chodzi

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

kurde ja juz naprawilem swojego BO ale za to mi teraz textury nie dizalaja nawet tka jak UP napisal :(

moglbys krok po kroku napisac co zrobiles?

Opublikowano

No robisz To co w temacie texture podmieniasz zmieniasz nazwe i odznaczasz żeby się nie aktualizowało samo,Jak przyjadę do domu to wrzucę Ss'y

sonsond.png

Opublikowano

kurcze nie wiem co jest. Zrobilem jak pisaliscie i w szkoleniu bojowym dziala th ale na serwerach nie . Jak macie jeszcze jakies rozwiazanie zeby dzialalo tez na serwach to bardzo prosze o pomoc.

Opublikowano

Zauważyłem że jak się podmienia te pliki to traci się łączność z steam popracuje nad tym i dam edit 2 dni temu jescze działało ^ ^

sonsond.png

Opublikowano

Mi działa w taki sposób. Zamieniamy-iw_01.iwd na localized_Polish_bajs_iw_01.iwd i tak ze wszystkimi z texturka. B)

chodzi ci o to ze zamieniasz podmienione iw_01 nazwa z localized_Polish_bajs_iw_01.iwd?

Opublikowano

Ja wszystko jak w instrukcji zrobiłem coś mi się zdaje że VAC na tego texsture hacka ma blokadę bo mi nic się nie dzieje lub jakiś błąd archiwum wyskakuje czytałem też na jednym forum że takie coś działało lecz teraz już nie <_<

Opublikowano

chodzi ci o to ze zamieniasz podmienione iw_01 nazwa z localized_Polish_bajs_iw_01.iwd?

Poprostu zmieniasz nazwe tych podmienionych plikow w ktorych jest texture hack. Przykład iw_01 NA localized_Polish_bajs_iw_01.iwd. Nie wiem o co ci chodzi z tym "podmieniasz nazwa z" nawet nie widze takich plików. B)

Opublikowano

Mam to samo co 10waldii10. Na szkoleniu bojowym działa na serwerach jest normalnie.

Nawet na zielono mam kolesia gdy mu wybieram wyposarzenie itp, a w grze kupa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...