Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LogSro v2.0

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

A kogo to obchodzi?Dał to teraz a ta wersja co ja dałem ma już trochę :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Spróbuj reinstall ewentualnie format kompa.Najlepiej z nową wersją spróbuj,a nie z tą ;)

Opublikowano

to zależy w niedziele w południe nie wbijesz nawet za 20x+ a w poniedziałek w południe za 1x tak samo jak w południe wtorek bo po inspekcji... musisz wybrać odp. moment ^^

b577e893e102f.png

Opublikowano

A mi niby wszystko działa bo program odświeża serve list ale jak już znajdzie wolnego slota to nie naciska confirm tylko wyskakuje mi okno z silkiem, o co chodzi ?

Opublikowano

Opisz bardziej swój problem bo nie mogę nic wywnioskować z twojej wypowiedzi :O

Opublikowano
Mi też wyskakuje błąd że niema ServerList. Próbowałem reinstalować silka itp. ale nic nie pomogło. Tak to wygląda: http://img27.imageshack.us/img27/7037/logh.jpg błąd wyskakuje na wersji 2.0 i 2.1

Tam gdzie masz srolog'a ,musisz miec tez serverlist . Widocznie nie ma go tam ,ewentualnie umiesc go w folderze z grą lub innym

Opublikowano

Na apoloo jak probuje wejśc to na free slots na poczatku jest -1 a potem zmienia sie na 2000 i włacza ale nie wbia na serva da sie to jakos ustawic??

Opublikowano

Ja nie polecam program ma dużo wirusów, ale róbcie co chcecie tylko zeby nie bylo znów płaczu w razie ewentualnego haka.

Opublikowano

Nie chcesz nie ściągaj,a tak wogóle to nie wirusy do cholery tylko programiki które wbijają za was na serwa. :D

Admin Cienia
Opublikowano
super programik wbija sie o wiele szybciej 5* dla ciebie :)

To napisz to następnym razem w profilu lub podziękuj twórcy programu.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ej nie moger też skopiowac serwerlis to tego programy ktury sie ukazuje po wyorebnieniu wszystkich plików pomusicie błagam :ph34r: :ph34r:

Opublikowano

chetnie sprubuje ^^

ale coś mi sie wydaje że bede zadowolony z tego ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...