Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LogSro v2.0

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przeglądając ostatnio sobie inne forum.Znalazłem pewien ciekawy programik :)

LogSro v2.0

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LogSrov20.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Download

-FileFront.com

Scan

- VirusTotal.com

19/39- nie chcesz nie ściągaj.

1 - Ściągnij LogSro pakiet z linków podanych poniżej.

Pakiet musi zawierać LogSro v2.0, Zasobów folderu i Serverlist.

2 - Teraz rozpocznie LogSro v2.0, który będzie automatycznie launchs z Serverlist a także oczekuje na serverlist do podłączenia. (aby wyświetlić serwery na liście)

LogSro jest aktualizowany w v2.0 automatycznie uruchamia serverlist kiedy jest uruchomiona. Po prostu mieć pewność, że serwer wykazu mówi w tym samym folderze (katalogu) w LogSro.exe.

4 - Zaczekaj, aż serverlist wyświetla serwerów (dopóki nie mówi "Stand By ..." na dole LogSro). Następnie Wybierz nazwę SERER i minimalną liczbę wolnych slotów, że chcesz czekać na przed próbą logowania. (im wyższy numer wybierzesz, tym większa jest szansa, aby w ten serwer). Nie naciskaj "Uruchom", a jednak!

Czasami, w serverlist potrzebuje czasu do podłączenia i wyświetlania serwery. Cóż, jak LogSro pozostaną w tyle, aż serverlist podłączenia (można zauważyć, że LogSro jest powiedzenie "Waiting for Sro Server List ..." na dole w tym okresie.

Łatwo zauważyć, że istnieje "Server info" w LogSro który pokazuje takie same jak w serverlist z wyjątkiem tylko wybranym serwerze. Cóż, nie jest to nowy serverlist, it's just off czytania liczb z rumata's serverlist. Dokonaliśmy tego, ponieważ serverlist będzie migające zbytnio podczas odświeżający go do logowania.

5 - Silkroad Uruchom, a następnie wpisać swój identyfikator, Pass i Captcha (zdjęcie kodu) samodzielnie. Po wypełnieniu Captcha nie naciśnij "Potwierdź".

Można użyć dowolnej Loader i / lub bot, że chcesz. It's ok, o ile nie zmieniają nazwę "SRO_Client" okno podczas próby logowania

6 - W końcu, "Alt + Tab", aby LogSro a następnie naciśnij przycisk "Start".

Łatwo zauważyć, że LogSro będą czekać na 1,5 sekundy po pierwszym odświeżyć. Dobrze, że to ważne, jeśli nie LogSro w pierwszej próbie lub info w serverlist dostał chnaged w ciągu ostatnich kilku saeconds. Bez tej 1,5 sekundy, LogSro rozpocznie się w ostatnim czytaniu gots to z poprzedniej próby.

W każdym razie, co dzieje się teraz, że będzie na bieżąco LogSro odświeżyć servelist do dyspozycji wolne spoty w wybranym serwerze jest równa lub większa niż wybrany "Min Free Slots" numer. Następnie będzie LogSro Silkroad natychmiast przejść do okna i prasy potwierdzić dla Ciebie

.

Credits

-ZiomQ

-D&G

-epvpers

Plik nie był jeszcze testowany przez mnie :) .

Dziękuje za Uwagę :D.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odezwał się ten którego nie było <_<.

Bez urazy ale twoje prace to all z elitepvpers.

Mógłbyś coś jaśniej powiedzieć bo nie rozumiem nawet twojej wypowiedzi.

Opublikowano
Odezwał się ten którego nie było <_< .

Bez urazy ale twoje prace to all z elitepvpers.

Mógłbyś coś jaśniej powiedzieć bo nie rozumiem nawet twojej wypowiedzi.

Mówie ze to juz było na forum. Fearless wstawiał to ;s

A ja gdzies napisałem ze sam to pisze ;P

-----------------------------------------------

lolz,przeglądałem jego tematy i nie było ^^

//ZiomQ

76561198001815076.png
Opublikowano
Coś kijowe to ;/ Ani razu nieudało mi sie tym zalogować >.<

Zanim wykryje ze jest miejsce wolne na serwie to juz to miejsce sie zapycha ;s

Jakby było to takie zajebiste ze za 1 loguje to by było płatne.

76561198001815076.png
Opublikowano
Zanim wykryje ze jest miejsce wolne na serwie to juz to miejsce sie zapycha ;s

Jakby było to takie zajebiste ze za 1 loguje to by było płatne.

Jest cos takiego , ze loguje za pierwszym :) Nazywa sie premium :P

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Mysle ze ten kto urzywa tego nie bawem złapie hacka... tak mi sie wydaje :/ (po co by ktos costakiego robił jak nie jest płatne? Dobra wola? Nie sądze ;D - samo za siebie mowi ilosc wykrytych wirow...)

userbar808467.gif
Opublikowano

Nie chcesz to nie używaj ;)

A jak naprawdę się tak boicie to zmieniajcie sobie hasło najlepiej raz w tygodniu.

Opublikowano
Mysle ze ten kto urzywa tego nie bawem złapie hacka... tak mi sie wydaje :/ (po co by ktos costakiego robił jak nie jest płatne? Dobra wola? Nie sądze ;D - samo za siebie mowi ilosc wykrytych wirow...)

Nie jest to płatne, poniewaz niska jest skuteczność tego programu.

76561198001815076.png
Weteran
Opublikowano

Ten program klika confirm podczas wbijania... Więc działa z botem. Działa ze wszystkim, ponieważ on tylko klika confirm.

...

Opublikowano
Ten program klika confirm podczas wbijania... Więc działa z botem. Działa ze wszystkim, ponieważ on tylko klika confirm.

To było pytanie, czy program kliknie start bot po zalogowaniu ;P

Nie kliknie.

76561198001815076.png
Opublikowano

aha

jeżeli dobrze rozumiem

to żeby wbić na server dzięki temu to muszę zrobićtak:

wbijam do gry wpisuje login/pass

wybieram serva ciskam connect potem wpisuje kod

i w tym programie ustawiam jaki server i kiedy ma cisnąć?

jeżeli źle myślę to niech mnie ktoś poproawi :P

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

Przecież w tym pliku są trojany i backdoory i sama liczba wirusów mówi samo za siebie. Ja bym tego nie ściągał

----------------------

A ja bym ci radził nie spamować.Nie chcesz nie ściągaj.

Opublikowano
Przecież w tym pliku są trojany i backdoory i sama liczba wirusów mówi samo za siebie. Ja bym tego nie ściągał

----------------------

A ja bym ci radził nie spamować.Nie chcesz nie ściągaj.

Te "Trojany i backdoory" wbijąja za ciebie na serwa.

@Down

To sie czesz ;]

76561198001815076.png
Opublikowano

lol program wspaniały ~!!!!

wchdoziłem ponad pół h na neptune nic... ściągnołęm program w 2min wszełem !!! ustawiłem na 1 miejsce by mi wbijało i zaraz wszedłem :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...