Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Expienie Daggerem Na Poli

MarioBase

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej a jakie są koszta kupienie 100kk 150 itd ? kasy na allegro jasli ktos napisze dam +++

100kk = 6 zł

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Mam pytanie , MarioBase w ile wbiłbym tak załóżmy że bym expił 2h dziennie (oczywiście z przerwami) od 41 lvl do 70 ;) ? Ile czasu/dni by mi to zajeło

82184810327320319285.png

Sygnatura by CoKaMaN

userbars.png

Robię spolszczenia za PLUSA :D PISZ PW

Dziękuję

<3:

dziekuje.png

Opublikowano

Jak w poradniku masz napisane, że w 15 dni wbijesz 40-70 grając 10godzin dziennie, to Ty grając 2 godziny dziennie będziesz wbijał ten lvl 5x dłużej ;) Czyli ok 75dni

52287137559562145640.png

Opublikowano

Poradnik nawet dobry, na 50 lvlu dobilem na fb jelenia +9 sr 30 z moba +4 ^^.

Tym sposobem można expić chyba wszystkimi klasami

Pozdro, chcesz expić bodym czy mentalem na poli? ;)

Opublikowano

Poradnik nawet dobry, na 50 lvlu dobilem na fb jelenia +9 sr 30 z moba +4 ^^.

Pozdro, chcesz expić bodym czy mentalem na poli? ;)

CHYBA ;)

A pozatym czemu nie? ;>

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Poradnik bardzo ubogi, a jest przypięty. W skrócie mogłeś napisać, od 42 lv kupujemy eq na hp, jakiegos jelonka 20 srednie + i idziemy do v2 expic na pierscionku expa, az do 70 lv. Fascynujące przeżycie(patrz temat)

Jeżeli kogoś interesuje expienie na poli polecam ten tutorial z board. Możecie zobaczyć na jakim marmurze zdobywa się najwięcej ekspa, który jest najpraktyczniejszy i każdy poziom jest dokładnie opisany. Oto link

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=1030301

Base do ciebie nic nie mam, ale mogłeś bardziej się postarać, tutorial, który podałem składa się z kilku postów, więc przeczytajcie cały temat. EXP na poli opisany jest od a do z

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Lepiej by, było wojem mentalem.Na nowym serwie PL np s25 silne na G bo tanie KU i podropić jeszcze. Na Bo spokojnie wbija się 50 lvl.

Potem tak z 750 defa i w v2 dajesz rade spokojnie ;]. Jak chce ktoś to exp ring ale ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie fajnie... ale jak sam powiedziales te 500kk... a jak ktos nie wydaje kasy to raczej mu sie to nie uda jak wbije na serwa nowego, ale ciekawe napracowales sie gz:)

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca sie latać do v2 na takim lvl kumpel gra acherem na grymuarze do 45 na BO lurał później v1 sam z konia expił i od 55 w v2 z konia po 2 grupki

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no coz, poradnik wyglada na dobry, ale dlaczego akurat 40 /42 lvl do v2? jesli chodzi o def to bez roznicy, bo na poli ma sie ok 60deffa tylko :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja wbiłem na mojej ninji od 54 do 68 w 5 dni w v2 i nie miałem żadnego poli tylko fms sr 25 kd +4 +9 i wilka bez zdanego biologa (brałem po 3-4 grupki) :) + buff 54 lvl skile m3

/gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...