Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

475 Up

DonKichot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie prawda, jak się trochę pomyśli (co niektórym użytkownikom przychodzi z trudem), to łatwo można ją zrobić. Sam wykonałem ją 2 razy.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Donkichot, sluchaj nie traktuj kazdego jak uposledzonego czlowieka, bo ci sie udalo. Nie jest to takie latwe, nie jestem newbie odnosnie Playspana, gdyz bawie sie w to od samego jego zalozenia, a mimo to zmienienie IP na Niemieckie aby ogarnelo playspana jest bardzo trudne i nie moge sam sie z tym uporac. Nawet w tym twoim foxyproxy nie laczy z playspanem, bynajmniej nie z tych adresow do ktorych podales link.

Fail, udało się.

Opublikowano

Nie wiem co o tym myśleć naprawdę.... Wziąłem proxy z Twojej stronki..nie działało....Ściągnąłem foxyproxy i z twojej strony proxy znowu wziąłem i nic ! Reklamy nie ma...Może mi pomożesz DonKichot ? Jakaś rada ?

Opublikowano

System rozwiązywania reklamy kończy się na ujżeniu danych do przelewu? Gdyż dotarłem do tego kroku, na e-mail dostałem ..[ wyciete ]

Punkty doszly.

Opublikowano

Nie ma takiej reklamy...Jeśli DonKichot uważasz inaczej to zrób mi screeana jak masz tą reklame w sponsorpay i podaj mi te proxy bo coś ci nie wierze... Przeszukałem sponsorpay z 50 raz na róznych proxach foxyproxy i nic !

Opublikowano

mgamer

Nie traktuje wszystkich użytkowników jak upośledzonych, tylko tych którzy sobie na to zasłużą .

Powinniście się cieszyć, że dzielę się z wami moimi informacjami, bo mógłbym tego nie robić . A człowieki takie jak ten u góry stawiają mi jakieś warunki, nie wrzucę żadnego screena, chociaż mógłbym. Nie chcesz nie rób, nara .

Mógłbym wam pomóc, ale na gdybyście byli choć trochę wdzięczni, anie od razu posty typu "jej nie ma","pokaż screen" .

Opublikowano

W miejscu gdzie trzeba podać metodę płatności mam tylko Kreditkarte, Online-Banking, PayPal i Überweisung. Co mam wybrać ?

Opublikowano

Ta reklama jest ja ją mam a jeśli wy jej nie macie to nie znaczy że jej nie ma a dla autora TUT-a leci plus chociaż tę reklamę widziałem już wcześniej

Opublikowano

Te Forum jest żeby pomagać czy sie chwalić jeśli pomagać to proszę opiscie dokładnie jak to zrobić

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

Przy płatnościach należy wybrać Überweisung, ktoś o to pytał .

@Down

Pierdoły gadasz . Ja zrobiłem ją już na 3 kontach i wszystko jak na razie w porządku .

Opublikowano

ja zrobiłem i czekam czy pkt dojda jak dojda to poleci +

minelo 30 minut pkt nie ma wiec -

Chciałem zakładać więcej tego typu tematów, gdyż mam szeroką wiedzę dotyczącą playspana i znam wiele reklam, ale przez niewyrozumiałość użytkowników nie zrobię tego .

Ktoś nasunął mi pomysł, żeby pobierać za to pieniądze, lecz nie chcę tego, gdyż niektórzy nie są na tyle inteligentni żeby im pomóc .

Proszę moderatora o zamknięcie tematu !

Opublikowano

ja zrobiłem i czekam czy pkt dojda jak dojda to poleci +

minelo 30 minut pkt nie ma wiec -

czlowieku wez Ty sie zastanow troche.. DonKichot chce sie z wami podzielic reklamami a przez to ze Tobie nie dziala dajesz mu minusa.. moze nie umiesz wypelnic?i za twoja nie kompetencje on dostanie - ? pfff

@topic ona dziala : ) zrobilem ja na wielu kontach +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...